Ako bi planirao da ulozis toliko morao bi i sam da znas to bar okvirno. Taj odgovor ne moze niko da ti da. Ima tu puno srece.Ako bih ulozio 100k evra u opremu za koje vreme bi mi se vratila investicija???
nemoj me shvatiti ozbiljno ali savetovati nekog ko hoce da ulozi brdasce novca u kripto svet je po mom misljenju veoma nezahvalno...
Ja bas zato i pricam da bih za sve pare uleteo u novcice. Uostalom to i sam radim doduse nemam neki ozbiljan stek. I da imam opet bih uleteo za sve pare. BTC moze da krene oko polovljenja, eto sanse i ltc da opali. Jedan bez drugog nece nikuda oticiDa smo svi bas toliko sigurni, zaleteli bismo se sa svime sto imamo u kriptovalute...Ja samo znam da su oni koji su pozajmili pare da udju u ovo uglavnom upali u problem i minus koji ce mozda ispeglati a mozda nikad i nece. Tu pre svega mislim na LTC "investitore", ovde manje ili vise poznate. Mislim da LTC moze da raste ali isto tako mislim da ne moze bez rasta BTC-a nigde, dok BTC svakako moze i bez LTC-a i ostalih altova.
To da li.ltc moze bez btc-a da raste smo videli pre neki mesec, ko od sale 5x
Studentu secas li se licnih poruka?
E pa momci da vas/nas obradujem, nema vise povlacenja novca preko Internacional Wire transvera, moj drugar probao pre par dana da posalje sa Bitstampa u Intesu i nije uspeo, ja sam danas dobio isto obavestenje samo sto sam ja slao u Komercijalnu Banku:
Deer :shock:,
We regret to inform you that your withdrawal request has been rejected.
Reason:
Your withdrawal request could not be processed due to the internal policy of the intermediary bank.
If you have any questions regarding Bitstamp exchange service please read our FAQ or use our support form (https://www.bitstamp.net/support/). Our support staff will be more than happy to assist you.
Best regards,
Bitstamp team
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari