Naravno, ne moze niko da mu naplati porez za posedovanja coina. Niko ne moze ni da dokaze da on uopste i poseduje coine.
Za 1 BTC ti treba 40 litecoina..da bi iskopao 40 litecoina treba ti trenutno 6500 kh/s iliti 10 280x radeon karti ..cenu sracunaj samPozdrav svima.
Mozete li da mi kazete kakva masina mi treba da bi kopao 1 bitcoin na mesec ili mesecipo dana minimum. Gledam da li imam para da ulazim u to. Ili da kopam scrypt valute pa da preko njih dodjem do bitcoina. U svakom slucaju treba mi pomoc oko toga sta koristiti od onog sto se nudi danas na trzistu.
Puno hvala svima unapred.
Pozdrav svima.
Mozete li da mi kazete kakva masina mi treba da bi kopao 1 bitcoin na mesec ili mesecipo dana minimum. Gledam da li imam para da ulazim u to. Ili da kopam scrypt valute pa da preko njih dodjem do bitcoina. U svakom slucaju treba mi pomoc oko toga sta koristiti od onog sto se nudi danas na trzistu.
Puno hvala svima unapred.
Za 1 BTC ti treba 40 litecoina..da bi iskopao 40 litecoina treba ti trenutno 6500 kh/s iliti 10 280x radeon karti ..cenu sracunaj sam
1 petahash farma. Ako se neko pitao sto raste diff evo ga glavni krivac.
http://www.youtube.com/watch?v=5CjldZLXiAU&feature=youtu.be&t=3m9s
Zar ne rece 8 milki mjesecno da pravi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari