Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

znam da nije tvoj, nije ni bilo tebi upućeno. oni sami sebe nazivaju bankom, a kriptovalute su i napravljene da bi se izbegli ti paraziti

blockchain.info

Jel neko dobio mail slucajno sa [email protected]? Malopre sam pogledao i vidim ga i spamu zajedno s nekim attach-om koji nemam nameru da otvaram.

"Dear MtGox Customers,

Please sign the papers attached, we can complete the process of closing the account and send you what the balance to another Wallet Address.

Sincerely,
Mark Karpeles
February 26th 2014"

Edit: NE OTVARATI ATTACH NI SLUCAJNO

Poslednja izmena:
Bilo je najave phishinga, tako da nemojte odgovarat na emailve sa mtgox-a!

Takodje je javljeno da je attachment virus

Pa nisam ja mutav :d Oni Ruski hakeri su vec rekli da su pokrali bazu podataka s gox-a i informacije svih korisnika. I bas mene da se seti MK da mi vrati novcice, kako da ne :d

BTW, ovo sam i kopirao da se neko ne prevari mada sad kad vidim svoj post kontam da neko moze da se zaleti u nadi da ce izvuci coine pa sam editovao da dopisem upozorenje.

Sad i ja pogledah spam
omg.png
:smash:

Sta ovi bulazne na BTCe, kao zna se koje Satoshi i td.

Da, bila je jutros ta vest na newsweek.com... Iskreno, pojma nemam šta da mislim, sa jedne strane. A sa druge, ako živi tako skromno, u stilu genijalaca, "tako nekako sam ga i zamišljao" - da se izrazim tako...

logican sled dogadjaja i mislim da ce i drugi slicno da prodju jer su velike pare bile proneverene tj ukradene i mnogi to nisu spremni da oproste...

Poslednja izmena:
... ne znam da li je bilo;

[YOUTUBE]PnIzL_lRGIw[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]gogjGvYwPqY[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
... mozda mu je bolje ovako nego da mu Japanci naplate porez.

nemam pojma... isla je ta reportaza sa klipa posle price kako su u japanu uveli porez pa sam automatski povezao, bez razmisljanja.

Porez bi mu valjda mogli naplatiti jedino ako prodaje, i to u Japanu, a ne za posedovanje BTC-a?

Naravno, ne moze niko da mu naplati porez za posedovanja coina. Niko ne moze ni da dokaze da on uopste i poseduje coine.

Gde je sad Zeljko da protestvuje kako su napali dekicu bez razloga? Bitno je da brani MK-ja.
Dali je to Satoshi Nakamoto koji je strvorio bitcoin ili nije, deku stvarno ne treba dirati. Ili nema veze s tim ili je odlucio da zivi povuceno. Privatnost treba postovati ali novinari nemaju duse, bitno je da se vesti prodaju i da su naslovi bombasticni.

Poslednja izmena:
Pozdrav svima.

Mozete li da mi kazete kakva masina mi treba da bi kopao 1 bitcoin na mesec ili mesecipo dana minimum. Gledam da li imam para da ulazim u to. Ili da kopam scrypt valute pa da preko njih dodjem do bitcoina. U svakom slucaju treba mi pomoc oko toga sta koristiti od onog sto se nudi danas na trzistu.

Puno hvala svima unapred.

Pozdrav svima.

Mozete li da mi kazete kakva masina mi treba da bi kopao 1 bitcoin na mesec ili mesecipo dana minimum. Gledam da li imam para da ulazim u to. Ili da kopam scrypt valute pa da preko njih dodjem do bitcoina. U svakom slucaju treba mi pomoc oko toga sta koristiti od onog sto se nudi danas na trzistu.

Za 1 BTC ti treba 40 litecoina..da bi iskopao 40 litecoina treba ti trenutno 6500 kh/s iliti 10 280x radeon karti ..cenu sracunaj sam

Pozdrav svima.

Za 1 BTC ti treba 40 litecoina..da bi iskopao 40 litecoina treba ti trenutno 6500 kh/s iliti 10 280x radeon karti ..cenu sracunaj sam

+ matične ploče+procesori+RAM memorija+kvalitetna napajanja (poželjno preko 1kW)+ rashladni sistem za prostoriju (na tu količinu grafika) + STRUJA....

1 petahash farma. Ako se neko pitao sto raste diff evo ga glavni krivac.

http://www.youtube.com/watch?v=5CjldZLXiAU&feature=youtu.be&t=3m9s

sta mislite? da li je ovaj lik najveci u igri? ja kapiram da postoje bogati ljudi koji ne znaju sta ce sa parama, kojima jedna milijardna ne znaci nista. isto tako kapiram da njih mrzi da bilo sta rade kad im pare ne trebaju, ali da sam na njihovom mestu napravio bih ovako nesto samo iz fazona, napravis to i glavni si baja u kraju, a i sire :D ovaj lik zaradjuje 21 milion evra godisnje, to je nista u odnosu kad pogledas da bogatasi kupuju kuce za 100 000 000 tako da njih mrzi za taj 21 milion da se bakcu ali pre bih napravio ovo nego da kupim sat od 5 miliona :p

OD cega je pravio ovu farmu ..od asica ili neceg drugog

ALi ovo je ono sto nismo zeleli da bude..trebalo je da to bude za siroke mase a ne da samo mali krug ljudi uzima sve pare kao sto je sad sa bitcoinom ..samo umesto banaka uzimaju neki drugi ali opet je broj tih ljudi mali.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno