Jos jedan dokaz koliko je zajedina BTC slaba... iskreno nadam se ozivljavanju postepenom u kracem roku
Za nastelu satuaciji nikako nije samo MtGox kriv, najve su krivi zli ljudi koji pokusavaju da uticu na cenu, sire lazi i ******stine a sitni kopaci i vecina pada pod isti uticaj i samo doliva ulje na vatru......
1. najveci doprinosioci su mocnici koji zele da uniste BTC preko banaka, medija, sopstvenim ulaganjem u crypto itd..
2. veliki manipulatori sa milionima kesa... sad se smeju i takodje ruse cenu na berzi (MtGox, Bitstamo, sve jedno) pa onda sire lazi i kupuju uz odreden rizik Gox BTC (bitcoin bulder) , bitcoin forum, volume je ogroman
3. MtGox koji se tesko nosi situacijom, delom svojom greskom a delom zbog vanjskon napada (kroz medije i pretnje) na primer potvrdjeno je da pretnja nije direktna posledica ona dva protestanta ispred, vec da je bilo direktnih pretnji zaposlenima... takodje blokada banaka sa limitima na svim nivoima dovodi samo situaciju u gore
4. Moguc problem likvidnosti MtGox-a , po mojoj proceni i ako je bilo kradja one su u manjem obimu...
5. Dosta je samo pogledati forume ljudi su puni dezinformacija, poenta je da ce oni sto se smeju najvise profitirati, a ko padne u zamku taj ce debelo izgubiti
Ja sam inace i dalje siguran da ce MtGox krenuti sa isplatama BTC ali da ce u daljenjem periodu trpeti gubitke svojom greskom delom i vecom greskom ljudi koji zele zlo