Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Možda malo svetla u tunelu, nadam se da ne grešim ;)
ali YAC GPU mining delue mi najisplatljivilje trenutno.. ko voli nek proba neko vremena... ja još nisam dobio isplatu jer sam se zezao sa tri pool-a noćas, a stavio sam limit sebi isplate na 100 YAC-a i ovog jutra sam prijatno iznenađen :)

http://forum.benchmark.rs/showthrea...nja-odgovori&p=3319265&viewfull=1#post3319265

ubacio sam ovde, jer možda lakše naiđete na informaciju da YAC GPU mining sada radi skoro potpuno normalno !

Poslednja izmena:
obrni okreni opet btc najisplativiji, bar po sajtovima?

Evo ti za AB:

1) Install MSI afterburner. http://download1.msi.com/files/downl...up300Beta9.zip (meni radi trenutno na beta9-ci)
2) Download this dll file http://www.multiupload.nl/WL63GL55KM and place it in your Afterburner directory.
3) Edit the afterburner config text according to this thread and set unofficial overclocking mode to 2. (kod mene na 7850 1gb mora da ide 1 da bih mogao na 300)
4) Run MSI Afterburner.
5) Set the overclocking mode to kernel instead of software in settings.
6) Underclock memory as per usual.

It took me a long time to figure this out from various threads, so hopefully now people will find it easy. This also allows you to overclock memory above the overdrive maximum.

PS. Ovo je neko drugi već postavljao i radi. Superstar bi mogo da prebaci na početak da znaju ljudi kako da skinu klok memorije.

ima li jos neki nacin, nece ispod 625 za 7950 da ide

nesto nece da otvara forum?

Poslednja izmena:
Da li je moguc transfer novca sa Vircurex-a na Mt. Gox?? i da li je uopste moguce povlacenje novca sa Vircurex-a na bankovni rac un?? nesto mi ne izgleda da je trenutno moguce?

ima li jos neki nacin, nece ispod 625 za 7950 da ide

nesto nece da otvara forum?
Izbrises profile, dodas 2 na unofficial overclocking mode, pokrenes AB, spustis memorije na minimum, restartuj komp, pa onda pokreni AB i to bi trebalo da je to, tako sam ja spustio na mojim 7850, dakle na 300.

Radim to nece, imam AB beta 10, a beta9 nece da mi radi

Jedno pitanje za sve prisutne i ne prisutne . Svi koji ste izvrsili 2 step autentifikaciju logovanja na MTGOX i na 50 BTC itd itd , kako biste ponovo napravili autentifikaciju da vam se tel pokvari , promenite rom na njemu pa ponovo instalirate google autentifikator i sta dalje raditi ?

Upišeš onaj isti niz slova i brojeva.

Jedno pitanje za sve prisutne i ne prisutne . Svi koji ste izvrsili 2 step autentifikaciju logovanja na MTGOX i na 50 BTC itd itd , kako biste ponovo napravili autentifikaciju da vam se tel pokvari , promenite rom na njemu pa ponovo instalirate google autentifikator i sta dalje raditi ?

Autentifikacija se vezuje za gmail nalog. Tako da bi trebalo da se samo instalira app na novi telefon i to je to.

Poslednja izmena:
A odakli da se upise isti niz slova i borjeva kada ne moze da se ulogujes na nalog, jer nemas code koji se trazi ispod password-a?

E, to moraš da sačuvaš negde. Npr, u notepad-u, potom ga zapakuješ i kriptuješ AES-om pomoću 7-zip-a.

A ti si tako uradio? :D

Ja uradio ovako:poiskljucujes svuda 2step instaliras novi autentifikator na novi telefon i poukljucujes ponovo.
Nisam hteo da rizikujem posto po raznim nalozima ima znacajnih sredstava,pa bih i tebi savetovao isto da uradis.
Naravno pre svega ovoga odes na gmail i odaberes (ima ta opcija) da hoces da aktiviras autentifikator na drugom telefonu.Pita te sifru sa starog pa te pita sifru sa novog i onda te obavesti da stara vise ne vazi znaci mozes uninstall i to je to.

moze
Ne vezuju se za gmail nalog nego za google nalog
Ti google nalog mozes da otvoris sa bilo kojim mailom

Ja uradio ovako:poiskljucujes svuda 2step instaliras novi autentifikator na novi telefon i poukljucujes ponovo.
Nisam hteo da rizikujem posto po raznim nalozima ima znacajnih sredstava,pa bih i tebi savetovao isto da uradis.
Naravno pre svega ovoga odes na gmail i odaberes (ima ta opcija) da hoces da aktiviras autentifikator na drugom telefonu.Pita te sifru sa starog pa te pita sifru sa novog i onda te obavesti da stara vise ne vazi znaci mozes uninstall i to je to.

Ok kapiram sta si ti uradio, ali kako ja da na 50btc iskljucim 2step kada ne mogu da se ulogujem na 50btc?

Slikacu se ja, sta da radim.
Ali eto podelio sam svoj problem sa vama, tako da vi jos uvek mozete da zapisete onaj cod. :)

Ali eto podelio sam svoj problem sa vama, tako da vi jos uvek mozete da zapisete onaj cod. :)
ja sam na pocetku odmah uradeo SS QR koda , kropovao sliku i sacuvao je u JPEG, sad imam jedan mali album QR kodova za Mtgox, ltcmine, Bitstamp itd., desilo mi se posle par dana da nisam moga da se logujem na MtGox i ja ponovo uz pomoc Google autentifikatora skeniram slicicu i on se ponovo "kao" sinhronizovao i od tad radi normalno..

mirza82 je napisao(la):

Ja sam ga zapisao odmah. Pisalo je da treba da se zapise i ja nesto kontam... Ako pise onda verujem da moze da zatreba.
Drugar je neke pare prebacio na Bitstamp i sledeci put nije mogao da se uloguje uopste ma sta radio. Da nije taj broj upisao ode 800e u propast.

Pozdrav svima,

nov sam član, čuo sam za BTC relativno skoro i nešto malo pročitao. Vidim da ljudi zaradjuju na rudarenju, pa pošto imam u šteku nekih 3000 eura uložio bih ih u grafičke karte i počeo i ja da rudarim.
Pitanje je, da li ćemi se isplatiti? Ako hoće, koliko bih zaradjivo, recimo na mesečnom nivou. Ako neko može da mi odgovori bih mu zahvalan, naravno svaki još savet je dobrodosao.

Pozdrav!!!

Kupi asic....

nebi se sad upustao u kupovinu hardwera, jer diff dosta raste, pa je pitanje kad bi ti taj HW otplatio. bolje ulozi u direktnu kupovinu btc-a ili ltc-a dok su im vrednosti ovakve ;)

Pozdrav svima,

nov sam član, čuo sam za BTC relativno skoro i nešto malo pročitao. Vidim da ljudi zaradjuju na rudarenju, pa pošto imam u šteku nekih 3000 eura uložio bih ih u grafičke karte i počeo i ja da rudarim.
Pitanje je, da li ćemi se isplatiti? Ako hoće, koliko bih zaradjivo, recimo na mesečnom nivou. Ako neko može da mi odgovori bih mu zahvalan, naravno svaki još savet je dobrodosao.

Pozdrav!!!

kasno Yip Man do BTC-a stize..:d
po mom licnom misljenju sad je kasno za startovanje, ljudi koji su vec ulozili, otplatili, mogu nesto i da zarade, oni koji jos uvek nisu otplatili hardware iskreno se nadam da hoce a za svezi start sa GPU rudarenjem BTC-a je po mom misljenju kasno ...
moj stav ne mora da znaci da ce se i drugi sloziti sa njim ...

Šta je asic? Pretpostavljam kada si to napisao da se onda isplati. Pošto je taj asic?

Vijaj ASIC chipove i klondike board, to je jedino sto moze sigurno da zaradi, sve ostalo je sada nesigurno

Hvala na brzim odgovorima.

Znači rudarenje otpada, berza mi je mač sa dve oštrice, ostaje ovaj ASIC.
Samo da mi se ukratko objasni sta ASIC, koliko košta, gde ima da se kupi i koliko se isplati.

Nazad
Vrh Dno