Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Poslednja izmena:
Neko mi odgovorio za pumpu pa se sad setih za 55e, ja bi nesto jeftinije a da izdrzi temp do 65 'C, jer ne bih presao 100% na vodeno vec bi samo stavio ovo kao pomoc vec postojecem hladjenju, pa zato ne bih ulagao nesto vece u taj sistem, pa ako ima neko nest za preporuciti

Mogu i ove pumpe za grejanje naravno najslabije i na najmanjem broju obrtaja, al ne moze vodeno da ti bude kao ispomoc varijanta je ili ces biti na vodi ili na vazduhu

Poslednja izmena:
Posto se sada prica o potrosnji reko da podelim i moje iskustvo.

4x 7970 celeron, 2GB ram, sve uradjeno samo za majnovanje 1100w po masini bez monitora i icega...
Koliko dinara ode mesecno tebi za struju a koliko zaradis po proseku (bilo to u kesu ili u novcicima)?

mnogo mi je, ja sam mislio da me toliko izadje ceo sistem :d probacu za pocetak sa pumpicom za akvarijum da vidim kako ce da se ponasa, za probu pa ako radi onda uzmem nesto skuplje

Poslednja izmena:
videcu situaciju jos malo.

sad gledam zarade (po trenutnom diff-u):
BTC
7850 (300Mh, 110W / 370Kh, 140W)
BTC - 57 din po danu cisto
LTC - 75 din po danu cisto
7950 (570Mh, 190W / 570Kh, 220W)
BTC - 111 din po danu cisto
LTC - 115 din po danu cisto

videcu situaciju jos malo.

sad gledam zarade (po trenutnom diff-u):
BTC
7850 (300Mh, 110W / 370Kh, 140W)
BTC - 57 din po danu cisto
LTC - 75 din po danu cisto
7950 (570Mh, 190W / 570Kh, 220W)
BTC - 111 din po danu cisto
LTC - 115 din po danu cisto

Jel si uracunao u cenu provizije za promenu iz LTC u BTC? I koliko cesto menjas?

Ta racunica bas ne valja meni 7950 na istim klokovima 1030 za GPU daje ~560Mh za BTC i 618Kh za LTC, potrosnju neznam

evo moja 7950 saphire dual x boost :)

Prilozi

• sax.JPG
    sax.JPG
    133.3 KB · Pregleda: 120
Poslednja izmena:
Moja sa takvim klokom i podesenjima ide na 100 stepeni :wall:

To podešeno na 8-bitnu boju? :D

Cini mi se da je to brzinski print screen iz TeamViewer-a, dok nije ucitao 32-bitnu paletu.

Ja mislim da to cesmovaca hladi :D

Sve je to super samo mi raci kako ti to hladis, koje su temp i brzine ventilatora? Moram da te cimam posto si vec kropovao sliku. I okaci to u Litecoin temu, ne ovde.
Da im nije mnogo 1.15V za 1080MHz? Jel im napon zakljucan?

Pa pise ti. 34 do 38 stepeni, ventilatori na 30%.

Darko, nadamo se se da se salis

Network total 164.542 Thash/s :S:
Ako ovako nastavi, do kraja juna bice 200.000 :smoke:

da zagrebemo ko jos kolko moze pa da se oprostimo od BTC-a ... moglo je bar sve ovo da saceka jesen da padne temperatura pa da prelazimo na LTC ako bude imala vajda ...

Ja za sad kopam btc, koristim zadnje trzaje, posle toga na ltc, ali ako ltc ne predje na gox mislim da ni od njega nece biti vajde jer ce samo da tapka u mesto sa cenom a diff skace, jedino sto se nadam da u odnosu na strance imamo jeftiniju struju pa ce oni pre nas da gase masine ali kako su ovi nasi poceli nece to jos dugo biti tako. Dakle kriza udarila, ali sve zavisi od goxa, koji mozda uvede ltc a mozda uvede pored ltc-a jos neke novcice pa imamo jos neke sanse, a mozda bude i hardfork za btc i cao zdrao, jer ako mineri predju na alternative izgubice btc dosta od "slave" koju je stekao, sto bi ja koristio nesto sto kontrolise nekolicina

mineri nemaju nista vise sa popularnoscu BTC-a , trziste ce kazat svoje.....

Propast.. :d
Sto se tice "slave" btc-a koju pominje nesic,slozio bih se sa njim..gpu rudari su bili ti koji su najvise verovali i branili valutu na raznim "frontovima".
Sta ce biti dalje,videcemo verovatno uskoro...

Nazad
Vrh Dno