[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Hydra naprimer.
na kojoj berzi pratite bitcoin?Dodje na 20$ i tako ostane mjesec dana, taman da se rasprodaju grafike gejmerima koji nisu culi za btc, i onda opet na 150+ :d
Koliko dinara ode mesecno tebi za struju a koliko zaradis po proseku (bilo to u kesu ili u novcicima)?Posto se sada prica o potrosnji reko da podelim i moje iskustvo.
4x 7970 celeron, 2GB ram, sve uradjeno samo za majnovanje 1100w po masini bez monitora i icega...
Odgovara li ovako nesto :Neko mi odgovorio za pumpu pa se sad setih za 55e, ja bi nesto jeftinije a da izdrzi temp do 65 'C, jer ne bih presao 100% na vodeno vec bi samo stavio ovo kao pomoc vec postojecem hladjenju, pa zato ne bih ulagao nesto vece u taj sistem, pa ako ima neko nest za preporuciti
mnogo mi je, ja sam mislio da me toliko izadje ceo sistem :d probacu za pocetak sa pumpicom za akvarijum da vidim kako ce da se ponasa, za probu pa ako radi onda uzmem nesto skuplje
videcu situaciju jos malo.
sad gledam zarade (po trenutnom diff-u):
BTC
7850 (300Mh, 110W / 370Kh, 140W)
BTC - 57 din po danu cisto
LTC - 75 din po danu cisto
7950 (570Mh, 190W / 570Kh, 220W)
BTC - 111 din po danu cisto
LTC - 115 din po danu cisto
Sve je to super samo mi raci kako ti to hladis, koje su temp i brzine ventilatora? Moram da te cimam posto si vec kropovao sliku. I okaci to u Litecoin temu, ne ovde.sasadjak je napisao(la):
Sve je to super samo mi raci kako ti to hladis, koje su temp i brzine ventilatora? Moram da te cimam posto si vec kropovao sliku. I okaci to u Litecoin temu, ne ovde.
Da im nije mnogo 1.15V za 1080MHz? Jel im napon zakljucan?
Network total 164.542 Thash/s :S:
Ako ovako nastavi, do kraja juna bice 200.000 :smoke:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari