Pitanje za sve koji čekaju isplatu sa mtgox-a:
Da li im kukate i žalite se na kašnjenje, i ako da, na koji mail im pišete i šta vam oni odgovaraju?
Kako sad ocrniste mtgox, ja taman razmatrao da verifikujem acc tamo. Koliko vidim, vise nigde nije sigurno kako povuci kesh iz btc. Vrlo neprijatna situacija. Ja sam prodao preko neke svapske muljavine od berze radi testa 0,2 btc-a u petak i jos nista nije stiglo. Koliko vidim, slaba vajda i od toga.
Nek neko pise ako je nasao neki uspesan nacin...
Auuu pa kako da povucemo novce? Ljudi, javljajte svaki info koji imate. Treba da prebacim novce i bice mi frka.
Linda Support, May 23 23:47 (JST):
Hello,
Thank you for waiting and sorry for the delay. We were able to locate the transaction in question. It appears that our bank is still in the middle of processing the funds, and we will keep you updated once the transactions is processed. We apologize for any inconvenience this may cause. Let us know if you have any other questions.
**Please note Our bank has a daily withdrawal limit to send out. Therefore, we cannot send more than the limit per day. Our apologies for the inconvenience caused.
Thanks,
MtGox.com Team
Linda Support, May 24 19:03 (JST):
Hello,
Thank you for your patience. I will keep you updated once the withdrawal is processed.
Thanks,
MtGox.com Team
Jel "kopao" neko na ovom pool-u? Na žalost, ukinuli su merged mining ali podržavaju PPS što mnogima od nas i odgovara.
https://eclipsemc.com
neko je garant namerno prijavio da bi otezao ljudima dostavljanje asika.
Cak i slikano sve redovno, cak i znaju cemu sluzi. A jel ovo "Prekršaj je otkriven zahvaljujući informaciji dobijenoj putem „Otvorene carinske linije“ znaci da ga je neko otkucao ili sta? :trust:
Kakogod, verovatno bi se provukao da je bila neka normalnija cena/vrednost.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari