S
Sale KG
Guest
Taj kopam kad crkne 50btc. Ok skroz.
Uz svu dobru volju dobrih 30-ak minuta tražim podešavanja za ovaj pool i ne mogu da ih nađem.
Ako možeš, daj link ka tim informacijama.
Taj kopam kad crkne 50btc. Ok skroz.
Mislim da je ovo pocetak stradanja posiljke a ovo kasnije je verovatno splet nesretnih okolnosti po vlasnikaU praksi se pokazalo da se vrednosti robe proizvoljno navode i to sa različitim motivima ( nekada se vrednosti više puta uvećavaju, a nekada umanjuju sa ciljem ostvarivanja prava na povlasticu), zbog čega se pri određivanju carinske osnovice uzimaju sa rezervom.
Carinski službenici osim navedene vrednosti (odnosno računa) kao metode za utvrđivanje carinske vrednosti, koriste i druge metode poput upoređivanja vrednosti slične ili istovetne robe za šta konsultuju kataloge i internet stranice sa istovetnom robom.
@ genijalcin@23: Ja mislim da ti potcenjujes prosecnog carinika (koji radi na kontroli paketa). Plus nigde ne pise tacan model.
Nije isto slati paket postom i platiti nekom soferu busa da prenese nesto.
Postom mozda nesto promakne, i to zbog guzve ili nemarnosti (a ne neznanja) carinika a busom moze lako da prodje i atomska bomba...
^^A gde ti vidis da pise Blade?
Ja vidim samo "asic bit coins miner".
pa valjda ti je jasno da NE ali ako se organizuju MOGU da obaraju cenu da bi unistavali GPU mining...
pa taj bas prati, posto je utvrdio kako izgleda ostrica, a i u toku je sa cenama ASIC-a. iskreno, ja prvi put sam video ostricu na sajtu carine. a u prici sam.
mozda je radila i bezbednosna sluzba, ne kazem...
1) carinik ima pravo da odredi vrednost koju hoce i na to racuna carinu i porez
2) dobar advokat moze da ga spasi te prekrsajne prijave (posto nije on stavljao cenu nego prodavac) ali ne i carine i poreza
3) ne mora uopste da znaci da ga je neko odrukao
^^A gde ti vidis da pise Blade?
Ja vidim samo "asic bit coins miner". I da je navedena vrednost $39 (zato ne moze da se zali da je sample) a realna od $270 do nekoliko hiljada...
ok, dechko je pogreshio, ali je impresivnije u celoj prichi da su to turili u vesti i da ce njega cimati za to shto je mozda hteo oshtetiti drzavu srbiju za 100-200e, odnosno proci za tu cifru jeftinije, a ovamo sa druge strane shto su se navatirali neki miijione i milijarde....to nikom nishta...kako god...uvek preko grbache naroda....zato smo tu gde jesmo....i tu da stanem, inache odosmo u politiku shto nije ovde tema.
***, da su pustili sa $39 ne bi naplatili nista. Ovako mozda ne naplate nista (mada sumnjam, ipak je platio 50BTC) a mozda naplate koju hiljadu €...
Ajoj, opet... NISU duzni, duzni su da prihvate tu cenu ili odrede neku svoju. A ti mozes da platis a ne moras.
Takav je zakon, kome se ne svidja moze da:
1) menja zakon (potrajace)
2) promeni drzavu (emigrira)
3) ne uvozi nista dok se ne promeni zakon (ili svercuje ali standardno, ne preko poste)
Kopam na BiMinter-u ....da li je to OK ili ima nesto bolje ?
Ahahaha, ala me "izlomi" SuperStarr. Ja taman da zamenim sličicu kad ono ... moša![]()
Sluze se skenerima i prosto..sve sto lici na nesto "skupo" odvoje sa strane,raspakuju..pa onda njih par ceni robu....Jel ti stvarno verujes da u carine rade pametni ljudi???
Sluze se skenerima i prosto..sve sto lici na nesto "skupo" odvoje sa strane,raspakuju..pa onda njih par ceni robu....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari