Sluze se skenerima i prosto..sve sto lici na nesto "skupo" odvoje sa strane,raspakuju..pa onda njih par ceni robu....
Jedna stvar mi nije jasna, zasto se uopste polemise na temu da li je ili nije drukanje u pitanju kad na samom sajtu carina explicite pise da-jeste, da je informacija dobijena dojavom?
I policicaro obecavaju da rade za narod..., prvo mi ovo pade na pamet.
Krenula panika na Gox-u. Cena 124$
Posto cenu za taj uredjaj NEMOGU zvanicno da nadju duzni su da uvaze dokumentaciju firme koja salje!
Ali posto u ovoj zemlji samo MUTANTI rade u drzavnim fimama mogu da zamislim kako se ophode i kontaju
Aj se kladimo da bar 99% tih kako kazes mutanata (medju kojima nema pametnih...), na carini i u drzavnim firmama moze bar povremeno, makar slucajno da utrefi pravopis i pravilno napise negaciju.
Klasicno ako prodje prodje ciganisanje. Ako je vec platio debelo tu stvar sa kojom treba da pravi ozbiljne pare zasto nije dodao jos te novce za carinu? (povratio bi ih do sad vec nekoliko puta da je uzeo paket kako treba) Medjutim hteo je da ustedi i ispadne pametan ali se to nije realizovalo pa mu je sad drzava kriva. Pohlepa je cudo.
Nema dosta banderA, ne banderi.
A odakle si ti pao, da li i ti imas neke prste u ovom sosu ili eto branis sistem banana republike, pa nije on kriv sto je kinez napisao ~30$ sto je verovatno i realana cena ako se uzme da je BTC pre pola godine bio 10$, a i kako znas da je taj odbio da plati carinu, pitanje da li je njemu ovaj lopovsko mafijaski sistem uopste dao opciju da prezume svoju TESKO steceni imovinu???? (ja se kladim da nije)!
Uf, koristis taj edit pa menjas post ko blesav. Drzava meni ne treba nista da da jer imam dovoljno sposobnosti da stvorim/zaradim, ako ti ocekujes od drzave pomoc onda tebi svaka cast. Ono sto on treba da uradi jeste ono sto pise u zakonu koji treba detaljno da konsultuje i procita ili bar potrazi pomoc nekog ko zna nesto o tome i samim tim vidi koje su njegove opcije. Ako je zakonski odredjeno da treba da plati 30% ne znam u cemu je problem? Ako ti ne odgovara zakon ti se prosetaj na bilo koju stranu sveta, ima pregrst zemalja.
DA ocekujem da mi pomogne ili bar ispostuje a ne ODMOGNE dok svojima GURA pare u dzep.
Gradjanin Srbije koji na svoju platu redovno 20 godina uplacuje sve doprinose, zdravstveno... i do 15-tog u mesecu plati svaki mesec drzavi u proseku 150.000 dinara PDV-a biva opljackan i drzava tog lopova vise stiti nego OVOG postenog gradjanina, pomenuti gospodin mora da ceka u domu zdravlja, bolnici, bilo kojoj drzavnoj ustanovi i ponovo plati bocicu, pregled, ne participaciju iako je drzava odredila koliko moras da platis za sve to i platis ga kroz platu...
Taj isti gradjanin je dobio atest na gas u vozilu koji koristi da bi sebi i radnicima zaradio za platu i drzavi da plati kojekakve poreze, doprinose, takse na 10 godina i od pre mesec dana drzava to NISTI i sad taj isti gradjanin vise od mesec dana ne moze da registruje ispravan auto jer je nazovi Drzava stvorila neverovatne guzve da bi opet nekim svojima gurnula duple pare u dzep.
Ta DRZAVA, to drzava !!!!
Uhhh besan sam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari