ne bi me cudilo da i poreznici pocnu da prate temu i da sabiraju sta vec pisemo, policija verovatno vec odavno prati ako vec nisu i medju nama
Otkucao nego sta, pa da li ima IKO ko veruje da odavno ne znaju i za onaj kontigent asic-a koji se ceka ovde na benchu? Ne da im je dojavljeno nego budite sigurni da cekaju kao zapete puske da to pokusa da se prenese preko granice.
Bojim se da se olako zaboravlja da u ovoj zemlji nista nije vaznije od one-da komsiji crkne krava, nazalost.
ja sam samo decku odgovorio da rudari ne formiraju cenu BTC-a jer su MALI i u pricu su usli mnogo veci igraci koji nemaju HW vec KES i cena BTC-a ima da bude onakva kakvom je trziste odredi a najveci deo trzista su oni koji imaju MNOGO KESA a diff sa time nece imati vise nikakve veze na nasu veliku zalost ...
Pa jel uticu rudari na cenu i isplativost ili nesto je jos veca tragedija za GPU mining pojavom ASIC uredjaja se pojavljuje sve veca kolicina "lako" (sa malim utroskom struje i HW-a) zaradjenih bitkoina jer ih ASICI brzo i jeftino prave tako da oni koji rudare ASICIMA mog da krenu da prodaju BTC po nizoj ceni , naruse isplativost i polako krenu da guse nas GPU rudare a samim tim i dovedu do prekida GPU rudarenja nakon cega ce oni jos vise zaradjivati jer ce diff pasti...
Pa jel uticu rudari na cenu i isplativost ili ne![]()
ok, dechko je pogreshio, ali je impresivnije u celoj prichi da su to turili u vesti i da ce njega cimati za to shto je mozda hteo oshtetiti drzavu srbiju za 100-200e, odnosno proci za tu cifru jeftinije, a ovamo sa druge strane shto su se navatirali neki miijione i milijarde....to nikom nishta...kako god...uvek preko grbache naroda....zato smo tu gde jesmo....i tu da stanem, inache odosmo u politiku shto nije ovde tema.
Na kraju covek je to platio BTC kolika je njihova vrednost i to je pitanje danas moze da bude 100e a sutra 1e, ovo je za ozbiljnog advokata
Ovo sad prelazi sve granice, ovo ni Broz nije radio, na kraju ljudi koji rudare ubacuju cistu lovu u ovu zemlju, al ocigledno nekome smeta da ulaze dolari i evri u nasu zemlju. Vrlo patriotski. Vidim ja da ce mo svi u ilegalu, naj ozbiljnije. Na kraju covek je to platio BTC kolika je njihova vrednost i to je pitanje danas moze da bude 100e a sutra 1e, ovo je za ozbiljnog advokata
Pa kako mogu da obaraju cenu ako ne uticu na formiranje cene jer su mineri.pa valjda ti je jasno da NE ali ako se organizuju MOGU da obaraju cenu da bi unistavali GPU mining...
ja sam samo decku odgovorio da rudari ne formiraju cenu BTC-a jer su MALI i u pricu su usli mnogo veci igraci koji nemaju HW vec KES
Da, BIA u saradnji sa granicnom policijom i carinom, na osnovu podataka dobijenih od DHS i CIA u saradnji sa Interpolom otkrila svercere ASIC-a...i onda krece spica za Die Hard 6mozda je radila i bezbednosna sluzba, ne kazem...
Da, BIA u saradnji sa granicnom policijom i carinom, na osnovu podataka dobijenih od DHS i CIA u saradnji sa Interpolom otkrila svercere ASIC-a...i onda krece spica za Die Hard 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari