Jesam ali posto sam pocetnik ocekivano je da moram postepeno da naucim. Nije mi jasno sta sam cudno rekao stvarno ?
A i bilo bi lepo kad bi neko odgovorio malo detaljnije zbog cega je onaj proizvod smesan i zbog cega ga ne bi trebalo kupiti itd. Zar je tako tesko ?
Nema potrebe da se ljutiš, na sve što si hteo da pitaš je već napisan odgovor, samo upotrebi search.
Smešno (ironično) je jer svaki dan se pojavi neki početnik kao ti pa ovi "iskusni" više nemaju snage da odgovaraju na ista pitanja.
Nije mi jasno sta sam cudno rekao stvarno ?
A i bilo bi lepo kad bi neko odgovorio malo detaljnije zbog cega je onaj proizvod smesan i zbog cega ga ne bi trebalo kupiti itd. Zar je tako tesko ?
Da ko je spreman na rizik LTC bi za 2-3 meseca trebao da vredi 2-3x vise u odnosu na BTC
Na osnovu cega? to sto ce gomila gpu rudara preci na njega ne znaci da ce i vrednost da mu isto toliko skoci...
Pre svega ulazak na MtGox pa posle toga postepen skok zato kazem par meseci, ali ipak je i to rizik kao i sve
Najbolji driver za 7970?
Prilokom verifikacije deviznog računa polje za intermediate banku je bilo opciono, nije moralo da se upiše ništa.
Radi se o tome da niko ne zna koja je to banka. Možda nikog nije interesovalo ali ja ću svakako tražiti da mi kažu ko je koliko u lancu transakcije uzeo i zbog čega. Kao što rekoh, kada se novac šalje sa MB-a provizija je mizerna, kakvih crnih 20 €.
Ja sam od intese dobio intermediat-e banku i uneo sam je na MtGox
Prilokom verifikacije deviznog računa polje za intermediate banku je bilo opciono, nije moralo da se upiše ništa. Ne vidim razlog da bilo ko radi preko intermediate banke, pogotovo ne Intesa banka. Razumeo bih da se radi o Agro banci, Komercijalnoj banci etc, ali ne i sa ovim strani bankama.
Radi se o tome da niko ne zna koja je to intermediate banka. Možda nikog nije interesovalo ali ja ću svakako tražiti da mi kažu ko je koliko u lancu transakcije uzeo i zbog čega. Kao što rekoh, kada se novac šalje sa MB-a provizija je mizerna, kakvih crnih 20 €.
I da razjasnimo još ovo. Ja sam ukucao svoj Iban i SWIFT Intesa Banke, nikakvu posredničku banku nisam navodio. MtGox me je "prepoznao" imenom i prezimenom tako da ne očekujem da mi bilo ko posreduje prilikom transfera. Međutim, kako nisam povlačio novac ne znam šta će biti ali svakako ću od svoje banke da tražim te podatke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari