Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Kakva su vam iskustva sa BTC-e ?
Do sad koristim MtGox ali vidim da btc-e ima puno nacina za isplatu (pejpal, alfa banka,....)

znaci da idalje nedostaje 38-22.92=15.08E.

KO JE TO UZEO, dali ne naplacuju jos nesto za knjizenje posto ovaj proces ne ide elektronski (automatski) vec je to bancani transver ???

E to i mene zanima. :)

Nisam samo znao da MtGox uzima 0,6 %. Mislio sam da je to uračunato u onih 2000 jena. Onih 0,2% od tvoje banke je sasvim OK. Neko nas vaćari za tih 15.08 €. :D

Pa pogledaj provizije bice ti jasnije, komunjare gule kozu ako ne pazis

Na btc-e podizanje preko pejpala ili alfa banke je 6%, moneybookers 8% (on se sigurno ne isplati jer sam dizao pare od 99designs i unikredit banke).

Aman, to sto ti fali uzima posrednicka banka. Ja lepo pricam kako ide. Nema veze sto ti nisi naveo posrednicku banku, to ide preko banke.
Druga stvar: tih 0.6% mislim da mtgox ne uzima pri povlacenju novca, to je provizija za trgovinu. Ne smem da tvrdim jer ne znam 100% ali neka proveri neko.

Imam devizni racun u AIK banci. Dobio sam sve papire crno na belo. Aik banka ne uzima nista, ali zato uzima nemacka banka sa kojima ova nasa saradjuje. Neka COBADEFF COMEMERZBANK AG GERMANY.

Aman, to sto ti fali uzima posrednicka banka. Ja lepo pricam kako ide. Nema veze sto ti nisi naveo posrednicku banku, to ide preko banke.
Druga stvar: tih 0.6% mislim da mtgox ne uzima pri povlacenju novca, to je provizija za trgovinu. Ne smem da tvrdim jer ne znam 100% ali neka proveri neko.

100% je tako. Mtgox uzima proviziju od svake tvoje transakcije na sajtu nevezano za povlacenje sredstava. I da samo kupujes-prodajes na sajtu svaki put ces platiti proviziju

aj da budem precizniji : znaci na svaku novcanu transakciju (tu se racuna i povlacenje novca jer je i to novcana transakcija) MtGox uzima 0.6% provizije, a sad to u vezi posrednicke banke ako i postoji mi nije bas najjasnije cemu sluzi jer kad preko IBAN koda saljes novac saljes ga direktno na svoj racun jer tome i sluzi verifikacija racuna....

moz se desi do kraja meseca da izvucem jos jedan max iznos ali cu onda od banke da trazim izvod da vidimo bas gde "curi"..

Nigde ne curi,proverio sam,mt gox uzima svojih 0.6% i to je jasno,japanska banka uzima 2000 jena da primi novac od mtgoxa i jos 2000 da ga posalje dalje.
To ti lepo pise kada krenes da ukucavas podatke za bank transfer na gox-u.Fee je do 4000 jena.
Ja sam vise puta isplacivao razne cifre i iskustvo je sledece....do 650e je fee ukupan sa mojom unikredit bankom bio oko 18e,a preko toga 38e.Japanci imaju ocigledno neki limit do 650e je 2000 jena a preko toga je jos 2000 jer salju u evropu vecu sumu od 650e

Nigde ne curi,proverio sam,mt gox uzima svojih 0.6% i to je jasno,japanska banka uzima 2000 jena da primi novac od mtgoxa i jos 2000 da ga posalje dalje.
To ti lepo pise kada krenes da ukucavas podatke za bank transfer na gox-u.Fee je do 4000 jena.
Ja sam vise puta isplacivao razne cifre i iskustvo je sledece....do 650e je fee ukupan sa mojom unikredit bankom bio oko 18e,a preko toga 38e.Japanci imaju ocigledno neki limit do 650e je 2000 jena a preko toga je jos 2000 jer salju u evropu vecu sumu od 650e

18 € je sasvim razumna i prihvatljiva cifra. :)

Pa lepo pise kad menjas btc. Sto vise menjas, manji je procenat.

momci pozdrav, imam 7970 powercolor referentnu i danas sam kupio jos jednu 7970 msi twin frozr oc be ....

nisam stavljao crossfire mostic, karte su zabodene u x16 pcie slotove jer je ploca z77v deluxe koja podrzava crossfire 2x8 lanes...

e sad... kako da dodam tu drugu kartu da kopa zajedno sa ovom prvom kao jedan worker?? u gpuz i u catalyst-u nigde ne vidi da je crossfire aktivan, cak u gpuz pise crosffire disabled....

da li uopste mogu da kopam sa obe karte kao jedan worker a da ih ne spajam crossfire mosticem?

sta nisam dobro uradio??

momci pozdrav, imam 7970 powercolor referentnu i danas sam kupio jos jednu 7970 msi twin frozr oc be ....

nisam stavljao crossfire mostic, karte su zabodene u x16 pcie slotove jer je ploca z77v deluxe koja podrzava crossfire 2x8 lanes...

e sad... kako da dodam tu drugu kartu da kopa zajedno sa ovom prvom kao jedan worker?? u gpuz i u catalyst-u nigde ne vidi da je crossfire aktivan, cak u gpuz pise crosffire disabled....

da li uopste mogu da kopam sa obe karte kao jedan worker a da ih ne spajam crossfire mosticem?

sta nisam dobro uradio??
Imas na GUImineru da odaberes koju karticu zelis da koristis, opcija DEVICE, a preko cgminera pritisnes G, onda E i pita te koju karticu ces da ukljucis, druga kartica na ploci je obicno pod brojem 1, dok je prva pod brojem 0, za ostale minere ne znam podesavanja, jer ne mogu da se sjetim trenutno.

ja koristim 50 miner.... moze li neko da objasni kako da dodam drugu 7970 da zajedno budu jedan worker? jel normalno da mi u gpuz pise ati crossfire disabled??

meni u 50 miner-u pod device pise amd radeon hd 7900 series i nema device 1 device 2 itd..??

Poslednja izmena:
To za crosfire disabled je normalno jer nemas mostic,ni ne treba,potpuno je nebitno za rudarenje... A odgovor na ovo drugo ne znam posto ne koristim 50miner

ljudi uopste mi u device menager-u ne vidi drugu 7970 kartu... samo jedna...

jesam ja lud ili sta je ovo?

deinstalirao sam i opet instalirao drajvere, u device menageru samo jedna hd7900 series...

kad pustim 50miner, pod devices, stoji samo jedna hd7900 series??

Pogledaj da li si dobro ubo napojne kablove u tu graficku koja se ne vidi ..

ljudi, vrte se ventovi na drugoj tj donjoj kartici, ali ne vidi je u device menager-u....

obe karte koriste po jedan 8pin i jedan 6 pin kabl...

uopste nemam ideju sta moze da bude...?????

Probaj zameniti mesta karticama .

Ili ubaci samo tu karticu koju ne vidi, cisto da vidis jel ispravna uopste. Ortaku poslali 2x7850 i obe bile mrtve. Baxuz.

Cek cek Ledio, znaci ako pustim 650e na npr Inteza banku uzece mi ukupno 16e plus mtgox 0.6% ?

Drugar je pustao 1000e i dobio je 958e ili 962e ne secam se sad...

Da li ovo znaci da ne morano cekati cifru od 1000e vec mozemo i npr 600e a da provizija nije fiksna?

ljudi probao sam i jednu i drugu karticu u oba pcie slota...

i jedna i druga rade potpuno normalno u gornjem tj glavnom pcie slotu...

nijedna od dve kartice ne radi tj ne daje nikakvu sliku kada su zabodene u drugi pcie slot...

sta to znaci?

@La.Prestige
Koliko sam skontao za isplatu je limit 100$ nedeljno, ko uopste i kupuje kodove. :D To im je izgleda i najveci problem, kako opravdati toliki priliv sredstava.. Valjda ce povecati limit u skorije vreme.

update-ovao sam bios ploce na najnoviji i opet ne vidi karticu koja je zabodena u drugi pcie slot....

jel moguce da je pokvaren drugi pcie slot? nikada od kako sam plocu kupio nije koriscen drugi pcie slot kao primarni...

u pitanju je asus p8z77v deluxe

Nazad
Vrh Dno