znaci da idalje nedostaje 38-22.92=15.08E.
KO JE TO UZEO, dali ne naplacuju jos nesto za knjizenje posto ovaj proces ne ide elektronski (automatski) vec je to bancani transver ???
Kakva su vam iskustva sa BTC-e ?
Do sad koristim MtGox ali vidim da btc-e ima puno nacina za isplatu (pejpal, alfa banka,....)
Druga stvar: tih 0.6% mislim da mtgox ne uzima pri povlacenju novca, to je provizija za trgovinu. Ne smem da tvrdim jer ne znam 100% ali neka proveri neko.
Aman, to sto ti fali uzima posrednicka banka. Ja lepo pricam kako ide. Nema veze sto ti nisi naveo posrednicku banku, to ide preko banke.
Druga stvar: tih 0.6% mislim da mtgox ne uzima pri povlacenju novca, to je provizija za trgovinu. Ne smem da tvrdim jer ne znam 100% ali neka proveri neko.
Aman, to sto ti fali uzima posrednicka banka. Ja lepo pricam kako ide. Nema veze sto ti nisi naveo posrednicku banku, to ide preko banke.
Nigde ne curi,proverio sam,mt gox uzima svojih 0.6% i to je jasno,japanska banka uzima 2000 jena da primi novac od mtgoxa i jos 2000 da ga posalje dalje.
To ti lepo pise kada krenes da ukucavas podatke za bank transfer na gox-u.Fee je do 4000 jena.
Ja sam vise puta isplacivao razne cifre i iskustvo je sledece....do 650e je fee ukupan sa mojom unikredit bankom bio oko 18e,a preko toga 38e.Japanci imaju ocigledno neki limit do 650e je 2000 jena a preko toga je jos 2000 jer salju u evropu vecu sumu od 650e
Imas na GUImineru da odaberes koju karticu zelis da koristis, opcija DEVICE, a preko cgminera pritisnes G, onda E i pita te koju karticu ces da ukljucis, druga kartica na ploci je obicno pod brojem 1, dok je prva pod brojem 0, za ostale minere ne znam podesavanja, jer ne mogu da se sjetim trenutno.momci pozdrav, imam 7970 powercolor referentnu i danas sam kupio jos jednu 7970 msi twin frozr oc be ....
nisam stavljao crossfire mostic, karte su zabodene u x16 pcie slotove jer je ploca z77v deluxe koja podrzava crossfire 2x8 lanes...
e sad... kako da dodam tu drugu kartu da kopa zajedno sa ovom prvom kao jedan worker?? u gpuz i u catalyst-u nigde ne vidi da je crossfire aktivan, cak u gpuz pise crosffire disabled....
da li uopste mogu da kopam sa obe karte kao jedan worker a da ih ne spajam crossfire mosticem?
sta nisam dobro uradio??
Proradila menjacnica Bitcoinsi. Zadrzali su Bitstamp kodove i uveli jos i Btc-e usd kodove, gde je provizija 6%.
http://www.bitcoinsi.com/pages.php?page=provizije
Nigde ne curi,proverio sam,mt gox uzima svojih 0.6% i to je jasno,japanska banka uzima 2000 jena da primi novac od mtgoxa i jos 2000 da ga posalje dalje.
To ti lepo pise kada krenes da ukucavas podatke za bank transfer na gox-u.Fee je do 4000 jena.
Ja sam vise puta isplacivao razne cifre i iskustvo je sledece....do 650e je fee ukupan sa mojom unikredit bankom bio oko 18e,a preko toga 38e.Japanci imaju ocigledno neki limit do 650e je 2000 jena a preko toga je jos 2000 jer salju u evropu vecu sumu od 650e
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari