Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Nije nemoguce. Strasno je pala snaga na pool-u, sad sve to sporije ide. Meni se isto dgm ne svidja ali iz subjektivnih razloga. Ja nisam hteo to da radim jer preferiram PPS, volim da znam na cemu sam. Mozda DGM i bude ok na duze staze ali smor bi mi bilo da sljakam 24h a cifra da stoji na nuli.

Bogami kad su videli ljudi da se dugo kopa pobegose svi odande sad :D

Ja sam se ukljucio negde danas oko pola dva, plan mi je bio da vidim otprilike koliko ce da izvuce za 24h, jer na 50btc iz nekog razloga malo malo pa pada GPU usage, pa ima i rejected share-ova itd. Ali kad sve saberem bolje i to nego ovo cekicanje u prazno.

Meni rade masine i trenutno daju vise za ~40% vise nego na 50btc-u

Neko je spomenuo bitminter.com i ja sam skroz zadovoljan posle par dana koriscenja.

Meni rade masine i trenutno daju vise za ~40% vise nego na 50btc-u
Ne znam kako ti to uspeva al uglavnom svi dobijaju 50% manje pa cak i ja (za 24h sam trebao dobiti 0.067BTC-a a imam 50%manje) . Presao sam opet na 50BTC .

meni sasvim dobro radi 50btc
evo castim sa jednim blokom :d

Ko otvori blok, casti sve rudare. :D

Diff na BTC malo miruje, masa rudara kopa alternative, samo ASIC-i guraju BTC :D

Jos nije pronadjen blok na bitparking-u, ako ga neko vidi nek prijavi u najblizoj policijskoj stanici.

01.jpg

Propade bitparking k'o muda kroz pocepane gace...

Poslednja izmena:
kako da povezem mt.gox i btc-e sa skrill-om (MoneyBookers) ???
ili ipak da idem direktno na devizni?

Ja lepo reko da će bitparking da propadne zbog ovog DGM-a

***. koliko sam ja ukapirao nije imao izbora tj. morao je da ukine sve sem DGM-a. Šteta, lepo sam sa strane zarađivao od dodatnih koina.

@vozar.b: Samo BTC-e ima opciju za MB i to za $. Provizija je 8% i minimum je 100 $ za transakciju.

Poslednja izmena:
darkopetrovic je napisao(la):
Ja lepo reko da će bitparking da propadne zbog ovog DGM-a

Ne znam kako ali covek je ostao bez steka btc-a i nema dovoljnu kolicinu da ljudima isplacuje PPS unapred tj. pre zavrsetka bloka. Verovatno onda kad su ga hakovali. Zao mi je sto je dosao u tu situaciju jer mu je pool bio odlican. Sa DGM-om se nazalost nece usreciti ni on ni rudari. S obzirom koliko mu je ljudi otislo s parkinga pitanje je kako ce se povratiti i dali ce se povratiti. Ako ne bude PPS-a ja sigurno necu kopati tamo.

pitanje: da li moram da skidam CF mostic pre nego minujem ili moze softverski da se ugasi? pitam posto bih da se igram ponekad pa da koristim CF bez da otvaram/zatvaram kuciste

Igleda da se leptirici izlegli, mreza poskocila. Poslali su mi mail da su poceli sa isporukom od prvog

Network total 101.488 Thash/s :whip:...

Nadam se da nisam dosadan, samo bi da sto bolje naucim ovo. Jel je obavezno imati devizni racun u Banci ili moze i dinarski ali se tu u konverziji gubi dosta ? Sta je najisplativije ?

Inace registrovao sam se na jedan pool, sad cekam da mi sinhronizuje blokove da bi mogao da napravim wallet da bi uneo na sajtu pool-a gde rudarim.. Nadam se da je to sve ok ? ... Sto se tice MTgox-a dotle jos nisam stigao ali docicemo i dotle...
Interesuje me jos da li mogu da se registrujem na vise pool-va i da preko GUIMinera ukljucim vise "tabova" adresama i podacima da bi istovremeno na vise mesta "kopao" .. Imam jos mnogo pitanja al ajd necu sad ... :p
Registrovao sam se na Mtgox pa me interesuje jel mora ona verifikacija sa podacima iz licne ili pasosa i one slike ?

Inace na gtx 670 116Mhash/s :D :D

ne mora verifikacija, osim ako neces da dizes vece kolicine

Si ti uopste krenuo da citas bilo sta vezano za temu??????
Jesam ali posto sam pocetnik ocekivano je da moram postepeno da naucim. Nije mi jasno sta sam cudno rekao stvarno ?
A i bilo bi lepo kad bi neko odgovorio malo detaljnije zbog cega je onaj proizvod smesan i zbog cega ga ne bi trebalo kupiti itd. Zar je tako tesko ?

Valjda je bolje dati 250e za 5000Mhash/s nego preko 300e za grafu koja kopa oko 700 ? .. To sto sam pocetnik ne znaci da mora da ismevate.. Pitam najnormalnije, koga cu ako necu one koji su u ovome duze od mene...

Recimo da sam ja napravio tako nesto (a nisam) pa prodajem po toj lovi a to ne vidis nikada :D

Nazad
Vrh Dno