GigaByte H61M-DS2H naprimer. Ja sam je uzeo u paru sa G1610 i sljaka kao zmaj sa 4 grafike. Sta ce ti integrisana za rudara? Ploca je oko 4800din u radnji sa 3 god garancije.hawai je napisao(la):moze li neko da kaze tacan model ploce koja ima 3pcie x 1 i 1pcie x 16 a da ne kosta mnogo, planiram da uzmem dve takve iste za rudarenje? da li uzeti amd-a zbog integrisane grafike?
jel postoji verovatnoca da tad i pukne BTC tj. da padne na niske grane kad svaka susa bude generisala ogromnu snagu.
Ja ne brinem za struju od samog početka ali to je druga pričamožda i padne, ali nećeš morati da brineš za struju, a do tad će se sprava isplatiti već nekoliko puta.
Kako ce njih da pregazi diff?
Dobra stvar kod njih je sto je kupis i ukljucis. Dokle god da radi zaradice nesto. Potrosnja je toliko mizerna da bukvalno moze da se svede pod statisticku gresku. Recimo da troskova nema uopste a opet ce da zaradi nesto.
Pa vremenom, razmisljam da ce te sprave biti svedene da prave taman toliko koliko sad rade grafe. Deluje mi kao sarena laza da ce neko da prodaje uredjaj koji se tako brzo isplati i nastavi da zaradjuje. Sta ce se desiti kada kupis i ukljucis, a nesto nece da radi? Reklamacija? Pre bih rekao Brankov most.
ovaj predlog je apsolutno dobar.Gigabyte H61 sa 4 slota, 2x4GB bilo koje memorije, G1610, 4x7950 i 1000W napajanje da gura to, neki stari hardic 4 ekstendera i to je to, masina spremna. Dve takve masine te izadju oko 3200e ako uzimas Asuse koje najtoplije preporucujem. Rigove mozes napraviti za sitne pare.
Znam. Sastavio sam takvu masinu pre mesec dana, jedino sam grafike sacekao i ubacio pre 10.ed_hunter je napisao(la):ovaj predlog je apsolutno dobar.
[SAJber Kurajber;3268261 je napisao(la):Gigabyte H61 sa 4 slota, 2x4GB bilo koje memorije, G1610, 4x7950 i 1000W napajanje da gura to, neki stari hardic 4 ekstendera i to je to, masina spremna. Dve takve masine te izadju oko 3200e ako uzimas Asuse koje najtoplije preporucujem. Rigove mozes napraviti za sitne pare.
Kakav asic kakve kartice, ko ima zhiv kesh odma na berzu...za 7 dana mozhete da duplirate pare ako imate IQ 100. Takvih woona ima tamo pa to je bench³![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari