Uros Novakovic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.10.2009
- Poena
- 350
Kurajberu, sta je DC2 koja je to karta?
Ljudi morate paliti klime temp. vazduha od 29 ne moze ohladiti nista kolike su vem tek temp na naponskim ili na napajanjima, ali i to je privremeno jer ako se digne temp napolju jos par stepeni tu ce klima biti u problemu, ne zaboravite svaka 9750 na 1100 disipira oko 200W plus napajanja, prste kilovati. Covek za malo da zapali kucu jer mu neispravna instalacija jer je povuko 1KW
Ja bi ovakvo nesto stavio i ne bole glava...
![]()
Under,imas temu za takve postove:
http://forum.benchmark.rs/showthrea...ко-сам-пропаоо-oбогатио-се-кликтањем-на-бурзи
Da ne prodjes kako ja...![]()
Kao sto sam obecao rudari pod cesmom
Pogledajte prilog 112555
Nema pumpe,kilera, ventova, manje opterecenje napajanja ako kacite ventove na napajanje , tisina, i sto je naj vaznije toplota ide u kanalizaciju. Samo ventovi za naponsku i mem. i to po jedan 120 na dve karte. Potrosnaj manja za 100W samo na hladnijim GPU. Nove WB sam testirao na pritisak od 2bara sto je previse ali sigurno je sigurno. Sta ne valja to je da treba da imate cesmu u blizini. Trosite manje struje ali imate izdatak za vodu.
Eto vam resenja,Sale cekam te sa rostiljem...
gaca je napisao(la):Ljudi morate paliti klime temp. vazduha od 29 ne moze ohladiti nista kolike su vem tek temp na naponskim ili na napajanjima, ali i to je privremeno jer ako se digne temp napolju jos par stepeni tu ce klima biti u problemu, ne zaboravite svaka 9750 na 1100 disipira oko 200W plus napajanja, prste kilovati. Covek za malo da zapali kucu jer mu neispravna instalacija jer je povuko 1KW
A mi koji imamo bunar? :d@Under nije bio samo test, masine rade i dalje se siri sistem jer sto vise masine bude u sistemu to je isplativije tako da sve polako prebacujem na taj sistem, nemam potrebe da palim klimu jer se vazduhom hlade samo napajanja naponske i mem. racuni su mi mnogo stabilniji jer su temp GPU 30 to je temp koja vas interesuje za 7950 na 1200, NV vas ne interesuje, manje i vuku ovi GPU kad su ovako ohladjeni tako da je i tu usteda, ne razmisljate o ventovima koji hlade GPU i da li cete sutra moci da prodate graficke jer ih uopste ne koristite. Test pokazao da sa 1l/min hladim sve masine u pogonu i bez problema mogu da se sirim u nedogled. Za manje sisteme plafon 0.5l/min. Potrebno je samo da vam WB budu sto manje restriktivni da mozete da ih kacite na red do besvesti i da manje trosite vodu jer je greota korisitit pijacu vodu za ovo al tako je. Potrosnju racunaj oko 22 kubika
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari