Kad si vec kod pogona i kuvanja... juce se ja nakacim na teamviewer i pogledam temp na jednoj masini tri grafike 66-68c na 31-33% obrtaja i jedna na 75 i 37%. Wtf? Odem ja do stana da vidim sta se problem i imam sta da vidim. Jedna dvanaestica se prevrnula nekako, legla na Asusa i blokirala jedan vent. Posle sedim i razmisljam, svaka im cast kako su ga napravili. Pa neke ne mogu ni regularno da se ohlade a ovaj s jednim ventom sljaka po vrucini.risim je napisao(la):Sutra stize cnc pa se javljam.. rezultati uskoro.. pocinje da kuva u pogonimasinoc se cujem sa drugarom koji je vec poceo da gasi opremu i da pali kad temp spadne ispod 20c spolja..
Sad koristim priliku i pravim pauzu 10 dana sa redovnim poslom i posvecujem se miningu i potapanjem pod vodu![]()
ljudi ne z`ebavajte se s strujom.. mislim to sto se tebi dogodilo (topljenje uticnice) verovatno je uzrok lose instalacije.. tj tankog preseka kablova koji racvaju struju po objektu..
Svasta je moguce. U ponedeljak zovem elektricara da sve atestira pa cu kupiti najkvalitetnije uticnice i utikace koji postoje. Jel ima neko preporuku koji razvodnik sa 6 ulaza uzeti?
Ma nije to moje, nasao sliku na netu cisto princip da objasnim![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari