- Učlanjen(a)
- 16.06.2003
- Poena
- 440
sad ću nnapravim temu samo za wune, pa kome nisu jasne elementarne stvari, neka tamo pita.
sad ću nnapravim temu samo za wune, pa kome nisu jasne elementarne stvari, neka tamo pita.
Moja preporuka ti je ako hoces vec da krenes sa rudarenjem, onda uzmi 2x4 7950, vise se isplate nego 7970. Bar ja tako vidim, u svakom slucaju ce ti trebati 2 ploce i dva solidna napajanja.momci, usao bih neke 3000 e u bitcoin... vec radim ali bih nesto jace...sastavio bih dva rudara kompletna sa po 3 kartice 7970.. ukupno 6 recimo... ima li neko predlog sta od ploca i procesora?ili neku drugu kombinaciju kartica za taj novac? hvala
koliko mi uopste para treba za te dve platforme za rudarenje, bez kartica?
Trazi kartice koje su dobre i za LTC, odnosno scrypt valute, jer ako ulazes 3k, onda moras da razmisljas o buducnosti, a po ovim pricama, gpu mineri ce za par mjeseci preci na LTC/NVC. Mada neki su tako pricali i prosle godine u ovo vrijeme, pa su graficke kartice i dalje primarni rudari.ne bih da se kockam, sta je pametnije, videcemo... nisam toliko iskusan, da bih kupovao bitcoine i cekao da poraste cena na berzi...
ako neko ima odgovor na pitanje, bio bih mu zahvalan..
Ako nestane, postane BTC gpu neisplativ zar stvarno mislite da ce LTC, NVC... biti ili da li ce uopste postojati?
Pa to "zavisi" evo vec godinu dana...Kad se preracunas tesko da mozes zaraditi... sve zavisi od datuma izlaska asic-sa u vecem broju
Berza takodje to je cisto kockanje, nema tu pravila trzista bar ne za sad
Pa to "zavisi" evo vec godinu dana...
Pa to "zavisi" evo vec godinu dana...
Ja na ovoj slici vidim samo kucista (prazna) i kulere...Stici ce asic masine brze nego sto mislis, koliko je samo ovih kutija od 1500gh rezervisano :zgran:
Ja na ovoj slici vidim samo kucista i kulere...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari