Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

hahhaha

http://ireport.cnn.com/docs/DOC-957375

au, ne znam šta da mislim. koga mrzi da čita: zimbambve navodno izabrao BTC kao nacionalnu valutu.

618px-Trollface_HD.png

mislim da je fejk, ali je zabavno. btw, zimbambve uistinu hronično pati od visoke inflacije.

Poslednja izmena:
:D a sta da gledam na ovim graficima, kako da znam kako ce cena da se krece

Doslo vreme da se na BTC-u,moze zaraditi i sa tabletom od 100€... :d

:D a sta da gledam na ovim graficima, kako da znam kako ce cena da se krece

Pa to niko na ovom svetu ne može da zna.
Ali možeš da poslušaš genijev savet i zaradiš lepo za samo par dana (da lepo sačekaš priliku a ne da se odmah zaletiš)...

Ajde mala pomoc, poceo sam pre neki dan sa mining-om i napravio sam OC i vuklo mi je maksimum ali nesto se poremetilo i sada ne mogu da namestim ta podesavanja da vuce maksimum, ako neko zna da mi napise na koliko mHz da namestim graficu MSI HD7750 Oc edition ? Hvala !

izgleda da ce novi diff sutra,po mojoj racunici oko 12% veci

Prilozi

• diff.JPG
    diff.JPG
    40 KB · Pregleda: 89
za manje od 24h, predpostavljam sutra poslepodne...oko 18h na grubo

Da li neko slucajno zna koliko vremena treba papcima na mtgox-u da validatiraju (mozda bi brze islo sa disk validatorom :D ) bankovni racun ?

Povecanje diff-a

Valjda ce btc otici gore u narednih 15 dana..
Neverovatno je koliko dugo drzi nisku cenu, na granici rentabilnosti.

Ma kontam ja vas kopali , kopali dve godine, prodavali i prezivljavali pa kad vidose cene i balone pali u dilirijume (tresle im se gace pa nisu mogli da prodaju), pa sve puklo pa opet po starom jer koini se nisu oplodili :p

Poslednja izmena:
Cuti ti ratni profiteru, bogatis se na nasoj muci :d

Na muci se poznaju junaci.

Sa jedne strane bi voleo da pljusne btc na 10$ i manje zbog onih koji su kupovali i trgovali na 200-250$ a nisu ga kopali a sa druge strane ne bi zbog nas sirotih kopaca sto se cimamo sa ekstenderima, strujom, karticama, plocama, drajverima...

Vidite ja sam narucio Asic 25gh/s, moja ocekivanja su da on za 3 meseca sebe otplati i da potraje bar jos 3-5 meseca

zadnje informacije su da krecu uskoro da salju samplove sa prvom revizijom koja trosi iznad specifikacije, a da drugu reviziju ploca ocekuju, znaci ja verujem za mesec dana ce ici "masovna" isporuka

Poslednja izmena:
Sve je to super samo ko zna kad ces ti njega dobiti. Verujem da je bilo sigurno milion brzih i pametnijih pre tebe ;)

Nazad
Vrh Dno