Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

I ovako ogromno spamovanje svaki dan teze pronaci nesto sto je jako korisno, ako nemate sta pametno da napisete, samo citajte...
@Laza iskljuci tastaturu pomoces ljudima na forumu :(

Na oko 50$ ocekivati je da se pad zaustavi, sto se vec desava. Mnogi su panicno izlazili sa idejom da sacekaju dno da bi ponovo usli. Kada to ustanove ponovo ce krenuti rast. Jednostavno nemaju sta pametnije sa kesom nego nazad u btc bilo da ga muljaju na berzi ili ga samo cuvaju cekajuci rast. Sad kad su videli kako se $100 lako dostize sigurno su im porasli apetiti.

Za nas sve bi long term mnogo bolje bilo da je lagano raslo na nekih 40$ do sada nego ovako ali sta da se radi. Ova platforma je magnet za berzanske manipulante i oni ce je koristiti i na dalje. Sto se btc bude vise koristio za ono za cega je i prvobitno namenjen a to je net placanje vrednost ce mu realno rasti a spekulantima ce ostajati sve manje prostora za manipulacije.

Ok,ajde sad idi radimo :D (nisam mogao da odolim)

Ovo je prvi put od kako je ova vrtoglava vrednost bc da na mtgoxu je razlika izmedju kupovnog i prodajnog kursa 0.03.

Nije prvi put, desi se to 10x dnevno ali jako kratko traje, tesko je uhvatiti trenutak.
Odoh da sebi spremim drugu masinu.
Ova trenutna cena na kojoj se primirio btc je bukvalno za prvu pomoc, tek da prezivimo. Racunam i diif novi... Bice jako cupavo za nas sa neotplacenim HW-om, kopacemo samo za troskove.

Ja danas i zvanicno prestadoh da kopam. Imam 2 BTC-a i cekam neko bolje vreme za prodaju. U rudnik ulzaim samo ako se prepolovi diff ili cena ode na 100e+.
Do tada, chillujem i peglam igre koje su izasle u zadnja 2 meseca. :)

ovo sto se ovde desava je izgleda normalna stvar na berzi, samo treba ispratiti ove gapove i to je vec pola posla:

[YOUTUBE]xVkhhK5bBGg[/YOUTUBE]

Ja danas i zvanicno prestadoh da kopam. Imam 2 BTC-a i cekam neko bolje vreme za prodaju. U rudnik ulzaim samo ako se prepolovi diff ili cena ode na 100e+.

+1
mislim da cu ostaviti samo corsair 400 i 2x 5850

Moje stižu sledeće nedelje, isto nećem da odustanem, pa kud puklo, puklo, bar će da bude igranja u QuadCF posle, doduše, otplatio sam jedno od 3 napajanja do sad, idemo komponenta po komponenta :D :D :D

Ja sam danas probao da narucujem. malo je bolja situacije nego pre nedelju dana. Danas su me zvali za jednu karticu ali nemam novac da preuzmem. Ako je vama dvojici lakse ja i moj Kum nismo ni za kredit jos sredili. A uzecemo 4 kartice... a ovu jednu je neko porucio pa odustao. Uzgred $74.8 je trenutno... skace pomalo...

Poslednja izmena:

Dif gotovo sigurno nece pasti u narednih 6 meseci ici ce samo gore, tako da ne gledaj trenutnu cenu, nego trenutni dif ;)... nego meni je na asusu asic 60%, koji vam je neki max klok za def napon sa tim asic-om? ili neki malo visi napon... inace karta je zlo i naopako :).. u svemu osim u asic kvalitetu :p.

Ja sam danas probao da narucujem. malo je bolja situacije nego pre nedelju dana. Danas su me zvali za jednu karticu ali nemam novac da preuzmem. Ako je vama dvojici lakse ja i moj Kum nismo ni za kredit jos sredili. A uzecemo 4 kartice... a ovu jednu je neko porucio pa odustao. Uzgred $74.8 je trenutno... skace pomalo...

Raste, raste, a po dosadasnjim tendencijama ce opet da padne, tako da... mozda je prilika da se malo obrne neki kes, kada vrednost bude na vrhu...

Edit: Prodadoh svoja 2.3 novcica za 56e... Mnogo su ovo velike oscilacije za moj ukus.

Poslednja izmena:
Polako skace, nocas ce biti zanimljivo :D

@Sajber bravo za hrabrost i srecno sa kartama.

Imate ovde sve dosadasnje padove...

Btw. ako padne na <=10$, kupujem 50 BTC-a ,)

Izgleda da ce trgovina biti bolje resenje. Ako padne na 10$ tada treba kupiti umesto graficke novcice. Za 310eur kupis lepo 31+ novcic :) i automatski si u boljoj poziciji .Jer kako skace diff jendoj grafickoj trebace mnogo mnogo vremena da iskopa 31 btc, plus uvek imas sta da prodas ako skoci kurs ;) ne moras da cekas mesecima da se iskopaju novcici :)

Raste, raste, a po dosadasnjim tendencijama ce opet da padne, tako da... mozda je prilika da se malo obrne neki kes, kada vrednost bude na vrhu...

Edit: Prodadoh svoja 2.3 novcica za 56e... Mnogo su ovo velike oscilacije za moj ukus.

Zayebah se :) Ode na 60e :D

Poslednja izmena:
Ide gore :) Sad je covek stavio 1260btc-a za tacno 60e i ni centa nije mrdnula cena a ovo otislo sve. Izgleda da profesionalci spavaju ali ovo su svakako lepe vesti.

Kratko pitanje:

za add funds sa bankovnog racuna na mtgox, koja je razlika "Euro Bank Transfer (Europe)" i "Bank Transfer", da li mogu da koristim bilo koje podatke za njihov račun ili bitno da je europe?

čitam sad da će neko da gasi mašinu? a vidim, neko prodaje i za 55 eur?

pa...hvala vam. manji diff, i još jevtinih novčića. :D

Definitivno bi trebalo napraviti 2 teme od ovoga, jedna sa cenom i berzom i prebacivanjem novca na ove-one nacine itd, predvidjanje trzista i ostale "ekonomske" stvari a druga samo za mining, hardver i ostala podesavanja tako to..

i sad ćeš prodaš za 55? :d

pa hebote! brži vam prsti od pameti. napišite na papiriću za koliko kupujete, i za koliko bi prodali! i to zalepite pored monitora.

Ma opusteno, znam sta radim :D

***, opet se ponavlja ciklus od 52-3 do 60, i nazad, i znam da ce da bude, i ne umem da iskoristim! Bolid.

Poslednja izmena:
Ja znam da sam vec u plusu 400$ sad cekam da ih kupim :)
kupio za 60$ prodao za 79.9$ za, cak nisam ni kuci bio sve samo odradilo se

sad prodah 0.2btc-a po 70$ i stavih da kupim na 50$, sad ce da vidimo kako cu da prodjem :d

Nazad
Vrh Dno