Ja danas i zvanicno prestadoh da kopam. Imam 2 BTC-a i cekam neko bolje vreme za prodaju. U rudnik ulzaim samo ako se prepolovi diff ili cena ode na 100e+.
Do tada, chillujem i peglam igre koje su izasle u zadnja 2 meseca.![]()
Moje stižu sledeće nedelje, isto nećem da odustanem, pa kud puklo, puklo, bar će da bude igranja u QuadCF posle, doduše, otplatio sam jedno od 3 napajanja do sad, idemo komponenta po komponenta![]()
![]()
![]()
Ja danas i zvanicno prestadoh da kopam. Imam 2 BTC-a i cekam neko bolje vreme za prodaju. U rudnik ulzaim samo ako se prepolovi diff ili cena ode na 100e+.
Do tada, chillujem i peglam igre koje su izasle u zadnja 2 meseca.![]()
Ja sam danas probao da narucujem. malo je bolja situacije nego pre nedelju dana. Danas su me zvali za jednu karticu ali nemam novac da preuzmem. Ako je vama dvojici lakse ja i moj Kum nismo ni za kredit jos sredili. A uzecemo 4 kartice... a ovu jednu je neko porucio pa odustao. Uzgred $74.8 je trenutno... skace pomalo...
Raste, raste, a po dosadasnjim tendencijama ce opet da padne, tako da... mozda je prilika da se malo obrne neki kes, kada vrednost bude na vrhu...
Edit: Prodadoh svoja 2.3 novcica za 56e... Mnogo su ovo velike oscilacije za moj ukus.
čitam sad da će neko da gasi mašinu? a vidim, neko prodaje i za 55 eur?
pa...hvala vam. manji diff, i još jevtinih novčića.![]()
Promenite ime teme u "BITCOIN: kako, shta, gde...i druga misljenja strucnjaka"![]()
sad prodah 0.2btc-a po 70$ i stavih da kupim na 50$, sad ce da vidimo kako cu da prodjem :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari