meni stvarno nije jasno zasto neko sada prodaje novcice, kada svi znaju da ce biti skuplji
Jeste.I još nešto.
Vidim da ovi šalju za Srbiju: http://dx.com/p/pci-e-16x-male-to-female-extension-cable-20cm-127599
ima raznih varijanti, pa me zanima jel neko poručivao od njih nekda nešto?
meni stvarno nije jasno zasto neko sada prodaje novcice, kada svi znaju da ce biti skuplji
Jel' povlačio neko sa bitcoin-central wire u banku? Pustio sam nešto para probe radi još prošle nedelje u ponedeljak, kod njih na sajtu stoji da je Processed od četvrtka, ali mi ništa ne stiže na račun. Bio u banci (Intesa), proverio IBAN koji je prosleđen, OK je, kažu nema nikakve uplate još uvek, a pozvaće da se da izjava o osnovu priliva sredstava ako pošiljaoc para to ne navede... na tiket u vezi isplate na bc mi ne odgovaraju treći dan već... :S:
Da odgovorim sam sebi - naravno, 15 min posle postavljanja pitanja ovde, stiže SMS iz banke da dođem da dam izjavu, tj. legla uplata.Marfi je čudo... Dakle, nedelju dana čekanje na wire sa bitcoin-central.
opasan otpor na putu ka gore. mnogo novčića se prodaje.
ako padne ispod 50 $, očekujem pad na 32 $. ako padne i ispod 32 $, cena će biti jednocifrena. ako nekim čudom dogura do 70 $ biće opušteno. da znate...
znaci ako padne ispod $50 bice jednocifrena cifra?))) Ma pada ovo jos uvek. Bice svasta. A ja volim mog Kuma. Kaze covek ne zanima me nista, uzimamo kartice
Kazem cisto da Sajberu bude lakse
![]()
ne, biće otpora velikog na 32 $
ne, biće otpora velikog na 32 $ (sećate se onog kratkog pada sa 46 $ na 32 $, pre mesec ili koliko već, tj. nekadašnji all-time high).
ako i taj support padne, idemo na jednocifrenu cenu (i onda sporiji rast i oporavak).
dok je proizvodnja i obrada metala (zlata, srebra, nikla, aluminijuma) vrlo ekološka.
nemoj sad da nakon što je cena pala dole se pravimo previše pametni i zatrpavamo temu glupostima.
moram da radim.
lep pozdrav svima za sad.
Nije ekoloska ali bar nesto materijalno i potencijalno korisno dobijes za uzvrat...
Kao i svaki metal, ima siroku upotrebnu vrednost. E sad posto je i ono u bubble i preskupo ne koristi se za vecinu stvari.
BC sa druge strane nema apsolutno nikakvu upotrebnu vrednost.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari