sa kim se ti svađaš? mislim, ko su vi? sorry, insistiraš na glupostima, moraću da se prebacim u napuš mod, jer takvi kao što su ti jedino to razumeju. pored toga, meni to zna da bude zabavno.
ti osim što si ograničen, ne poznaješ ni neke elementarne stvari, kao npr. to da je ekonomija društvena nauka. dakle, tu osim projekcija i procena, ima dosta i psihologije, jer, kako objasniti recimo cenu apple deonica, danas? mnogo tu ima histerije, hype-a, prodavanje muda za bubrege (što neko reče, apple je danas life style - možeš misliti

). ispod te gomile ******, tu i tamo se nađe koja dobra ideja: google, fejsbuk, jutjub su opipljivi? naravno, ne ume baš svako da prepozna dobru ideju i koncept.
drugo, ne postoji sigurna investicija.
treće, kako je u Švici? mislim, sediš tamo na gomilesini para i zlata, sigurno da je dobro, a? što bi rekli "standard". jak CHF - bole te qrac. ovde u Srbiji ljude deru za kredite stambene u CHF. taj višak vrednosti mora da se izlije negde.
četvro. "i to je sigurno tako". wtf? najvolem ljude koji su sigurni, pogotovo u ono što oni misle.
peto. došao si u ovaj thread kako bi nam objasnio neke stvari, a u principu samo troluješ i lupetaš.
ajde sad idi. pliz. ne moraš da odgovaraš.