Heh, a ja sam cuo (iz proverenih izvora) da neki nisu ni dobili ASIC vec da su bili prevareni.
Dok neko od nasih ne okaci sliku da je dobio ASIC koji funkcionise i koji pravi bitcoine ne verujem nesto puno u te price.
Koja budala bi pravila i prodavala nesto sto je period otplate oko 3 meseca, a ako ne i ranije.
***e, pa da pravim ASIC-e, nastancovao bi ih, postavio u stanu i cutao bih, uzimao pare i cao.
Kazem, dok neko od nasih sa foruma ne pruzi dokaz po meni je sve to rekla-kazala..
Zivi bili pa videli.
i meni je cudno da neko napravi tu malu kockicu koja kosta 300 usd ili 600 i pravi 5.000 mhasha ako sam dobro skontao,i da se po najgoroj ceni otplati za mesec dana,jos struju ne trosi nista specijalno,msm ne vidim poentu pravljenja toga i prodavanja za tepsiju ribe,zato nisu uzeli i napravili mega server sa tim zahebancijama kad malo trose a prave mnogo mhasha,nego kao evo vama za smesne pare i obogatite se.....nesto mi tu dismrHeh, a ja sam cuo (iz proverenih izvora) da neki nisu ni dobili ASIC vec da su bili prevareni.
Dok neko od nasih ne okaci sliku da je dobio ASIC koji funkcionise i koji pravi bitcoine ne verujem nesto puno u te price.
Koja budala bi pravila i prodavala nesto sto je period otplate oko 3 meseca, a ako ne i ranije.
***e, pa da pravim ASIC-e, nastancovao bi ih, postavio u stanu i cutao bih, uzimao pare i cao.
Kazem, dok neko od nasih sa foruma ne pruzi dokaz po meni je sve to rekla-kazala..
Zivi bili pa videli.
da da kontam,slazem se,ali asic u ovo doba u koje stize je kao "back to the future",stigla "jeftina masina" koja pravi velike pare pa cak i sa sadasnjom cenom jednog coina,a kamoli onom cenom od preko 100e,nekako tu se ne poklapaju kockiceproblem je to što ljudi generalno na bitcoin gledaju kao način da dobro zarade, a bitcoin je zapravo mnogo više od toga - game changer.
a na duže staze asic ima itekako smisla, jer baza korisnička se širi, broj transakcija eksponencijalno raste, vrednost bitcoina raste. mora se obezbediti hardver koji će efikasnije obezbeđivati mrežu!
Ovi bas tvrdoglavo odbijaju da ASIC postoji![]()
ne kazem da ne postoji citaj sta sam napisao gore,cena/broj hasheva se nikako ne poklapa,kakva je to racunica da ti u 21-om veku neko da spravu sa kojom ces imati 0 troskova odrzavanja i da ti pravi tolike pare,zasto bi to neko uradio?? sto ti ne kupis za 300e koliko kosta 7950 koja meni pravi 50e za mesec dana a ovo 10x vise
a sta da gledam na ovim graficima, kako da znam kako ce cena da se krece
ma jasne su meni performanse..sve to stoji,nego nema mi logike ulozen novac i ono sto dobijas tim ulaganjem "nagrada za toliko malo ulozenog novca je po meni previse velika",odnos ulozenog/zarada=nema smisla....
Hoces da kazes da tu nesto smrdi ili...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari