cacanin
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.11.2006
- Poena
- 440
Baš me interesuje koliki će biti sledeći diff, a posebno onaj posle njega. Stranci će po ovoj ceni morati masovno da odustaju od kopanja.
Bice oko 15% skok.
Baš me interesuje koliki će biti sledeći diff, a posebno onaj posle njega. Stranci će po ovoj ceni morati masovno da odustaju od kopanja.
U avgustu 2012 diff 2.270.000 cena BTC-a 9.5 dolara !
Sada kako se ukljucuju asici mislim da nema sanse da se ocekuje neko smanjenje vec bas naprotiv, nevezano za cenu.
Odeeee :S: Sad je na 45e, po ovom kursu se vise isplati kopati ltc...
pa to je ona stara racunica da ce se jedino njima sa asicima isplatiti kopanje...
Ljudi,onaj isti lik koji je pravio sebi razliku od 40e prosle nedelje,opet to radi samo je sad 30e-70e,ne nasedajte,nemojte prodavati coine budzasto,cekajte 100e,vratice se to kad on popase plasljive (ponovo)
Ja sumnjam da ce asic i da izadje uopste,ili ako izadje ne verujem da ce biti one jacinje.
U avgustu 2012 diff 2.270.000 cena BTC-a 9.5 dolara !
Ako Avalon asicsi prase sve u 16,zasto onda opada konstantno kolicina iskopanih blokova?
Asics my as*![]()
Koja smo mi smejurija od Banana drzavice
Odem do banke da odradim wire transfer na MtGox i kazu nemoze moram da imam fakturu za sta uplacujem???
Kao da im pisem mail pa kad mi odgovore da dodjem sa tim da vise jel moze?????????????
HAHAHHAAHHA
Pa to vazi skoro vec 10 godina. Da imas neku vezu u banci mogli bi da ti ucine ali ovako kroz salter ide tesko.
Kupi coine bolje od nekog rudara direktno i time ces pomoci btc ekonomiju a ne banku.
Ok, nije nama avalon pretnja vec berza.
Ja idem danas po one asuse pa sta bude, il pokojnik il pukovnik. Nije mi prijatno uopste. Znam da mora da skoci cena ali dzaba.
Aha eno oni sa localbitcoin-a nemogu ni da odgovore........ sad cu svima da im lupim da su muljatori, seronje i prevaranti
Niko nece prodati po trenutnoj ceni, logicno.
ma nema ovde trgovaca, da je cena 200$ i ona bi cekali 205, itd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari