Ja mislim da to zavisi od ploce.
Ljudi, uzeo sam 7790, msi oc neka verzija, 1050MHz je core, preko Trixx-a sam je overklokovao na 1200MHz, memoriju spustio na 300MHz, radi kao sat, ali ne mogu da dižem preko 1200, mislim da bi izdržala bez problema, šta da radim? Kod mene daje oko 275MH/s, kod brata ista takva sa istim podešavanjima 285MH/s. Win7 x64, gui miner. Sa cgminerom sam imao problem, pucao mi je drajver jako brzo.
NMC ili BTC?
Mislim da msi afterbutner nema podrsku jos adekvatnu za 7790 zato ne moze preko 1200 (barem mislim da je to problem )
Jesi otkljucao AB?
Interesuje me jos nesto, a to je - da li mogu da podesim da sa 50btc poola direktno salje na mt gox, da ne idem preko novcanika?Sta mislite o ovoj karti - Saphire HD6790 256-bit 1GB DDR5 polovna, cijena 80 eura, mozda moze i nizejel koristio neko za rudarenje?
uđeš u settings u ABi imaš u donjem delu extend official overclocking limit
![]()
@sinda
e ova tvoja je dobra, meni bsod dok kopa, koji ti je ovo program za kopanje?
@sinda
@sinda
@prestige koju bese kartu imas?
primetio sam dok kopam ltc komp mi je ukilavljen ali stabilan, a kada kopam btc/ppc/trc komp mi radi tecno ali se cas desi BSOD, inace komp kojim rudarim koristim za surf i blejanje po forumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari