Nisi zakasnio, evo ga na 44$![]()
Ma htedoh uzeti kada je bio ispod $34 ali nisam mogao da se ulogujem na mtgox. Dok sam sve uradio, on porastao na gotovo $37,5. Uglavnom lep nocasnji rolerkoster na grafikonu, mogle su se uzeti fine parice ko je imao vise.![]()
Pozdrav svima, nov sam u ovome i procitah sve prethodne stranice, ali nikako nemogu da nadjem kako i sta treba da unesem kada na 50btc zelim da prodam Btc.
Kada odem na Payout, trazi mi u padajucem meniju Add destination i ispod Value. Da li iko moze malo da mi pojasni sta se konkretno trazi odnosno upisuje.
Pisao sam podrsci, ali i nisam dobio bas jasan odgovor. Hvala u napred
Imam ja 2 gigabajtove 7950, gde vidis temperaturu vrm?
Imam ja Gigabyte i odmah da ti kazem da meni temp naponske ne prelazi 80. 110 je previse. Jeste da je naponska kod nje gola ali stvarno se ne greje.
Imam ja Gigabyte i odmah da ti kazem da meni temp naponske ne prelazi 80. 110 je previse. Jeste da je naponska kod nje gola ali stvarno se ne greje.
Kada sam isao 'save to log file', tu sam nasao sta treba - temp naponske primarne 7950, def clock, 55% vent je 88c, a sekundarne je 80c, 50% vent, def clock (na obe je memorija spustena na oko 1000 MHz)
MIGE hvala ti puno, uspeo sam. Sad verovatno ostaje malo da se saceka i da mi se to stanje pojavi na Mt.Gox-u. Nista bez vas BTC veterana.
Hvala jos jednom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari