Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Jedno pitanje :)

Na btcguildu mi mhs variraju od 230-290mhs,a na guimineru stalno pokazuje oko 255mhs. Kome verovati?

...kolichini napravljenih novchica na kraju dana npr ;)

nije gotovo ovo pretumbavanje. ja da imam još koji BTC, čekao bih 45 $ i zavaljao.

opet će danas biti zabavan dan za trgovinu.

Samo da se pohvalim, moje neverovatne kognitivne i prekognitivne sposobnosti su mi donele oko -100 dolara na mtgox-u :wall::wall::wall::wall: itd dok ne srusim zid ...

prodaj jeftino kupi skupo, sve bi bilo u redu, izasao bi sa nekim sitnim profitom od 10-tak dolara da sam mogao da pristupim mtgox-u
Jedno 2 sata nisam uspeo se logujem ...

Nisi zakasnio, evo ga na 44$ :)

Ma htedoh uzeti kada je bio ispod $34 ali nisam mogao da se ulogujem na mtgox. Dok sam sve uradio, on porastao na gotovo $37,5. Uglavnom lep nocasnji rolerkoster na grafikonu, mogle su se uzeti fine parice ko je imao vise. :)

Ma htedoh uzeti kada je bio ispod $34 ali nisam mogao da se ulogujem na mtgox. Dok sam sve uradio, on porastao na gotovo $37,5. Uglavnom lep nocasnji rolerkoster na grafikonu, mogle su se uzeti fine parice ko je imao vise. :)

Neko je definitivno zaradio veliku lovo, bila je prodaja 544 btc po 44$ kasnije kupovina 544 btc po 38$ mora da je isti covek...

Ma bilo je i vise. Kada se spustio nocas na $34, bilo je par kupovina preko 2000 btc-a. Sad ti polako cekaju da opet skoci cena na vrednost od pre 2 dana i da zarade $20-$30,000.

Moze li mi neko pomoci da osposobim Guiminer.. Skidao sam vise verzija i uvek dobijam poruku "See the logfile c:\guiminer\guiminer.exe.log for details" pre startovanja, i pukne program. Citao sam kao da se to desavalo mnogima ali nikako da nadjem resenje. Neki bug je u pitanju ili nesto. Jel neko imao slicnu gresku pri startovanju?

Upravo ova greska: https://bitcointalk.org/index.php?topic=20938.0

Ja sam imao problem na win 7 sa guiminerom, nije ni jedna verzija htela da rudari. Mucio se nedelju dana i na kraju oborio sistem i evo ga pusta serove ko iz topa.

Da imam Win 7 x64 sp1, full sistem, ne pada mi na pamet da ga brisem... Da li si imao bas ovaj problem ili neki drugi?

1. Pitanje za vlasnike Gigabyte WindForce 3 7950, kolika vam je temperatura VRM-a?

Posto ako je fan na auto meni ide oko 110, kapiram da mi je to mnogo, sam GPU je oko 60C.

MSI VRM je npr ladan ki spricer (50-60)

2. GPU z mi cita VRM i amperaze samo za master karticu, jel moze nekako da se procitaju i ostale kartice? (na MSI opet sve lepo cita)

Imam ja 2 gigabajtove 7950, gde vidis temperaturu vrm?

Pozdrav svima, nov sam u ovome i procitah sve prethodne stranice, ali nikako nemogu da nadjem kako i sta treba da unesem kada na 50btc zelim da prodam Btc.
Kada odem na Payout, trazi mi u padajucem meniju Add destination i ispod Value. Da li iko moze malo da mi pojasni sta se konkretno trazi odnosno upisuje.
Pisao sam podrsci, ali i nisam dobio bas jasan odgovor. Hvala u napred

Pozdrav svima, nov sam u ovome i procitah sve prethodne stranice, ali nikako nemogu da nadjem kako i sta treba da unesem kada na 50btc zelim da prodam Btc.
Kada odem na Payout, trazi mi u padajucem meniju Add destination i ispod Value. Da li iko moze malo da mi pojasni sta se konkretno trazi odnosno upisuje.
Pisao sam podrsci, ali i nisam dobio bas jasan odgovor. Hvala u napred

Treba da se prvo registrujes na mtgox-u. KAd to uradis sa gox-a prevuces svoju valet adresu na 50btc. I posle jednim klikom saljes efektivu na mtgox gde posle istu prodajes.

Znaci kad se reg. na mt gox idi na funding option sa leve strane pa na add funds i u opciji Please Choose A Funding Method: izaberi Bitcoins. Taj kod prekopiraj i upisi na 50btc.
To ce biti tvoja valet adresa. Ona se menja svaki put posle transakcije ali vazi i stara tako da je ne moras vishe menjati.

Ne znam gde je, imam najnoviji GPU-Z, ali ne pokazuje nista ni za jednu kartu ??

Prilozi

• gpuz.jpg
    gpuz.jpg
    104.5 KB · Pregleda: 81
Ma lepo je to, ali ocigledno kod mene fale 2 poslednja reda na gpuz... Ne znam u cemu je problem?

Imam ja Gigabyte i odmah da ti kazem da meni temp naponske ne prelazi 80. 110 je previse. Jeste da je naponska kod nje gola ali stvarno se ne greje.

MIGE hvala ti puno, uspeo sam. Sad verovatno ostaje malo da se saceka i da mi se to stanje pojavi na Mt.Gox-u. Nista bez vas BTC veterana :).
Hvala jos jednom.

Imam ja Gigabyte i odmah da ti kazem da meni temp naponske ne prelazi 80. 110 je previse. Jeste da je naponska kod nje gola ali stvarno se ne greje.

Kada sam isao 'save to log file', tu sam nasao sta treba - temp naponske primarne 7950, def clock, 55% vent je 88c, a sekundarne je 80c, 50% vent, def clock (na obe je memorija spustena na oko 1000 MHz)

Ja imam WF3 sa 6pin + 8pin konektorima koja je tvoja?

Pa da bas me brine jer nisam video temperature dok je radila zajedno sa msi.. Sad kad sam video frapirao sam se. A gpu je ladan ko spricer sto se vidi iz prilozene fotke..

Mozda da stavim neke hladnjake na njih? ako mogu a da ne izgubim garanciju.

Poslednja izmena:
Pa ako su kod Kurtka 110c, ovo mu dodje kao ledeno :)

Odakle ti 6+8? Nisam ni znao da ima ta varijanta. 6+6 je moja.
Mozes staviti hladnjake, mozes zalepiti. Ja sam isto lepio po mojoj ali su pootpadali. Famozni AC hladnjaci o kojima sam pricao.

I ako ima dve kartice u kucistu, sa gornje otpadne jedan hladnjak i padne na donju, gde napravi kratak spoj... nije bas za igranje...

MIGE hvala ti puno, uspeo sam. Sad verovatno ostaje malo da se saceka i da mi se to stanje pojavi na Mt.Gox-u. Nista bez vas BTC veterana :).
Hvala jos jednom.

Nema na chemu. Obicno traje od 1h do 2h da se pojavi na goxu

Vrh Dno