Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Napravio sam drugu kombinaciju u medjuvremenu, TT 630W cu da stavim na masinu sa 4x5770 a sa te masine cu Chieftec 1000W da premestim na novu konfu sa tri 7950.

Obrni okreni - bice rotacije komponenti a opet ce sve moci da se gura bez problema i da obezbedimo dodatnih 1.5GHash

Nista ti manje nece trositi 4x5770 nego 2x7950

A deficit sa kartama je neverovatan ali istinit. Videle kolege i novi da je zarada bolja nego bilo koji biznis a da je legalan pa krenuki u nabavke i rudnike. :D

Sad ce i sveske i olovke u knjizarama da budu rezervisane, ima i digitronom da resavaju blokove s ovom cenom. I meni se kupuju karte ali ne znam sta cu sa strujom :(

Napravis deal sa komsijom, ponudis da mu placas potrosenu struju i jos mu dajes kablovsku gratis :D

With Bitcoin, you feel like you're in control of your money :smoke:

Koliko moze da se izvuce iz 7970 bez dizanja napona...jel realno 650ghs ?

Koliko moze da se izvuce iz 7970 bez dizanja napona...jel realno 650ghs ?

650MHs na 1100Mhz. Sam proceni koliko je to realno jer zavisi od hlađenja i toga koliko želiš da guraš kartu.

Kod mene na 1200MHz daje 722Mhash-a sa jedva podignutim naponom (1181mv)...

Da to sam zaboravio da napomenem :p

krenula cena na dole, sad je na $45

Ujutro kad se probudis a ono 60$ :D

Ne gubite iz vida da je svaka berza pre pucanja rasla nenormalno mnogo i nenormalno brzo.

Ja sam moje prodao bas zato :D
Sad cekam da mi legnu i ovih pola coina sto imam i da prodam i to. Vratila se cena malo, ponovo je 46.5$ :D
Nece berza da propadne ali moguce je da ce biti pada cene, svakako nemam mnogo tako me bas briga.

Drugar sutra ili kupuje za 3k bitcoin ili pravi farmu, a pošto većina tako razmišlja nema zime još neko vreme za bitcoin.

NB: Rekao sam bitcoin, da ne budem pogrešno protumačen, to ne znači da će neko ko sad uđe u pos'o dobro da prođe. Videćemo.

Poslednja izmena:
Kakve zime? Jok, propasce za 20 dana :d
Nisam siguran dali da kupuje coine po ovoj ceni. Ja licno misljenje je da je cena previse jaka i da ce doci do nekog pada ali to ne mora da znaci da sam ja upravu. Ja sam ono malo coina sto sam imao prodao za svaki slucaj i cekam da kupim novcice ako cena padne.
Sa farmom ne moze da pogresi, to je sigurica ;)

Demios moje je misljenje da uzmes univerzalne wb bez obzira sto nece hladiti naponsku kad je razgolitis bice dovoljno, mozda neki vent da samo pravi promaju, iso bih na tripl radijator ipak je to 4 kartice

Hajde neka neko sracuna koliko bi kostalo kompletno vodeno sa 360mm hladnjakom i 3 univerzana bloka za grafike. Moze i na PM. Bas me zanima. Cisto da napravim racunicu...

Pa da pokrenem proizvodnju, Alti nek utera TT pumpu sa rezervoarom i neki tripl rad i eto veselja, moze uplate u BTC:)
40e wb, TTpumpa i rez 25e rad 50e i crevca i fitinzi 10e i eto racunice

Zaboravismo carsku vodicu da vam se neubudja sistem 10e

Poslednja izmena:
Treniraju nam zivce

Ostanite smireni. Neka proda samo onaj ko umire od gladi. Ostali, cuvajte btc, skocice opet, osecam :)

tCp90.gif

Nazad
Vrh Dno