Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Dobar kursic a ice to jos gore samo treba strpljenja.

Prilozi

• cacanin guiminer.jpg
    cacanin guiminer.jpg
    515 KB · Pregleda: 105
Poslednja izmena:
ja stavio par novcica na 14 pa ce da vidimo ujutru....:d

@dicma
provizija na MtGox je 0.6% da izvrsis prodaju iz BTC - USD

posle ce ovi nasi u menjacnici da te osisaju i uzmu ti 8.5% da ti te dolare otkupe a ne tekuci ces dobiti dinare:d
Hvala na odgovoru,
mislio sam da prebacim BTC u EUR, pa na paypal ako je moguće.

A nagrada od bloka ? Izgleda da ti je slabo isla matematika kod uciteljice.

Vidim koliko ti je radilo stabilno.... :eyebrows:

Uradi matematicki precizno pa ces videti u kom momentu je bilo krajnje bolje i videces kome bolje ide matematika :)

A ovo drugo u stvari kao prvo kad mi se kacis na racunar ostavi smanjen prozor guiminera kako je bio a ne onako razvucen da se uplasim kad pogledam...
Ovo sto javlja probleme na MTredu to je samo na sekund pa nastavi pa opet sekund pa nastavi, tako mi se desava vec tri meseca.

@MIRZA
Veruj mi da sam pustao rudare na Mtred 5 dana (120 sati) pa na DB 5 dana (120 sati) i to nekoliko puta sam testirao, krajnji rezultat u iskopanim novcicima je bio uvek na strani MTreda, bas onoliko koliko digitron izracuna sa mojom snagom dok na DB uvek sam imao manje, ali uvek. Bez obzira sto mi javlja ovo na Mtredu...

Mt.red je dobar pool, radio sam tamo duze vreme, bilo je sve ok dok nisu poceli cesci dos napadi.
Db je problem sto je veliki fee, daleko su serveri pa dok informacija od tvog kompa dodje do servera ima gubitka, meni nikad nije pisao tacan broj mh/s na njemu.

'rso 50BTC.

rso bre ko licna :(

Meni radi normalno...

Hmm sad gledam na poslu mogu da otvorim al kuci mi ne radi mining niti mogu na njihov sajt otici a ni google.rs ne radi takodje :trust:

meni kopa samo makina koja je na bamtu, na kome je cgminer....gui i diablo ne rade.....

edit, sad radi sve :D

Poslednja izmena:
Google.rs je hakovan. :D
A pre 5min sam pohvalio 50btc a on puče. :D

Ponovo radi bioskop

ma neka puca...samo da ode novchic na 20+$ pa da se obogatimo :D:D:D

demiose iz tvojih usta u bozje usi :)

videcemo sta je realno za ocekivati.. za sada je to, kako to rece kolega Milan, jedan veliki afterparty u bitcoin svetu.. gde je glavna zurka prosla.. a koliko ce trajati afterparty zavisi od vise nepoznatih u jednacini..

nema shta....poshto od asica ni traga ni glasa josh uvek....sa ovom cenom gotovo da je isplativije iskljuchiti makine...

Kod mene i dalje nista ne radi ...

Kod mene radi diablo na 50btc.

Sve mi nesto smrdi da je do Telekoma i da bi trebao pasti jedan reset modema pa probati opet al otom potom tek kad dodjem kuci :(

Poslednja izmena:
E dobro malo porasla cena, nisam gledao 2 dana. Ali mora to jos gore da bude priblizno zabavno kao nekad :)

pade mi na um neshto kad se prichalo o padu snage sistema. mige reche da je pod napadom btcguild server.

pa shta ako jeste, kao nesposobni su ljudi da se prebace na druge servere?

Ma verovatno ljudi gase masine, ima onih sto preko imaju preko 20 komada recimo 5850, i nece ljudi ovaj mesec da rade samo za struju...

pa meni je pre to shto ti kazesh....gase ljudi dok vrednost novchica ne dostigne neku isplativu cifru.

malo verovatno da gase,zasto bi ako ima imalo zarade,nisu svi ko mi,vecinom je to vec otplacen hardver.kopa se koliko toliko a prodace se kad bude cena zadovoljavajuca,drugo je tu nesto u pitanju.naviknut na srbiju ja stalno ocekujem vest o nekoj zescoj prevari,uslo mi u krv :)

Nazad
Vrh Dno