A bogami i diffAko se bitcoin sve vise afirmise, to znaci da bi trebalo i vrednost da mu skoci...
dif samo i iskljuchivo zavisi od snage sistema, odnosno nastoji da odrzi konstantan broj otkopanih blokova od npr ~150 dnevno.
Difficulty 3,438,909
Next Difficulty 3,435,282
Mtred je i kod mene pokazao najbolji nivo zarade.. Ali i isto tako najveci broj pucanja servera usled ddos napada.. Sad sam se uglavnom orijentisao na eclipsemc, a kao bkp pool sam stavi btcguild..
Najbolja zarada je na MTREDU licnoo sam testirao vise puta.
@Paradigma
zar ovo sto si ti od negde prekopirao i ono sto sam ja gore napisao ne daje isti rezultat???
A sta si jos video sem mtred-a i deepbit-a pa da tako kazes ?
Poredio sam DB sa MtRedom.
Volis da ides potcenjivacki i opet se pravis pametan... pa video sam Ivanu pokraj Sandy-ja.
Drugo... kako ti znas koliko ce se genereisati koina za 3 godine i kolika ce nagrada da bude, daj ljudima dokaz, mozda imas ugovor sa racunarom, skriptom koja to radi...mozda "sutra" sve pukne.
Trece... kad ce taj Asic? Pricas o njemu vec 4 meseca, kako ovde tako i na warp-u svi tvoji rokovi su probijeni?
Pa probaj jos neki pool. Da nije bilo mene ne bi ni ta 2 video. Pricas kako ti mtred radi odlicno a svima radi loshe. Morao sam da se logujem u tvoje rudare da ti pokazem da to nije tacno.
Drugo otkud znam koliko ce se generisati koina? Pa zna se koliko se dnevno generishe i zna se na kom broju generisanih BTC-a se smanjuje nagrada.kao sto sam znao kad sam poceo da rudarim da ce krajem novembra da padne nagrada na 25 koina. Isto tako znam da ce u novembru 2016 godine da padne nagrada na 12.5 btc-a.
A sto se tiche asica, ne mora nikad da izadje a ti si me lozio da narucimo Jalapeno, pa kad si video da ja necu hteo si sa doktorom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari