Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Poslednja izmena:
koje godine cemo u sloveniju po asic???

kad cap.Picard parkira svoju makinicu u blizini Triglava i podeli nam po koje cudo zvano ASIC
Starship-Enterprise.jpg

evo ga ode u nabavku:d

Poslednja izmena:
Pade dif za citava 2%...

Kad ode koin na 20$ ili diff dosta padne... Ovako je "smuti pa prospi"

Ja licno mislim da nema nista od asic-a.. Barem ne u skorijem periodu.. Jer cela prica je nerealna.. Bez opipljivih dokaza.. I ono sto su iznosili kao dokaz ispostavi se da je foto montaza.. Tako da samo vi izrabljujte gpu-e dok ima posla.. :)

Kad se sve to zavrsi.. Tj ne bude vise posla.. Barem cemo imati opasno nadrkan hardver za gaming i slicno :D

Djole pre mislim da ce klinci doci do jeftinih karti bas za taj gaming...

Nista, krecemo u proizvodnju stuje. :d

juu0k0.png

:d

Ma potrajace ovo.. Mige vas mraci mesecima oko ovog asica.. Ja sam za svo to vreme upumpavao jos gpu snage.. I pocetkom novembra stao sa ulaganjem.. Sad samo odrzavam postojece.. Radujem se zimi zbog lakseg hladjenja.. I klasicno pustim da vreme radi za mene..

Citam ovu temu ali jos nisam shvatio, isplatili se sada ili ne isplati to rudarenje

kako kome.

ako imas dosta besplatne struje isplati se a ako ne :lupko:

Naravno da se isplati jer radimo svi do jednog jos uvek. Ali ne isplati se kao do pre mesec dana, tada je bila mnogo veca zarada.

aj mi molim te daj racunicu kako se isplati, zivo me interesuje.

aj mi molim te daj racunicu kako se isplati, zivo me interesuje.

Ako si u prici onda znas kakvo je stanje i ne mora da ti se objasnjava.
Zarade ima i to stoji, nije kao do skora sto je bila, ali nista ne traje vecno.
Ako te kojim slucajem zanima da i ti pocnes da radis btc onda malo drugacije postavi pitanje. ;)

Vrh Dno