Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Jedno Newbee pitanjce. Na 50BTC sajtu sam reg i imam dva računara koja rudare na istom nalogu sve je ok na 50btc pokazuje ukupan haš sa oba kompa. E sad pitanje da li treba da dodam dva workera vidim da ima da se podešava težina i još nešto i šta bi time dobio ili da ostavim ovako da šljaka???

Poslednja izmena:
Ostavi slobodno. Ja nisam video nikakvu prednost kad to promenim, sta vise jos mi je brzina pala.

Uloziti samo onoliko koliko ste spremni da izgubite. Ja sam nasao racunicu da sve sto ulozim nije bacena para, vec cu moci da zaradim na tome. neko kome je to sve visoka matematika i preveliki rizik, nastavice da cita nase postove ovde i da se pita gde smo to mi tako poludeli i sl. :)
+1
i kako se svi bakcemo sa necim sto na kraju nece doneti nista novca ....

Zlo i naopako. Nadam se povecanju vrednosti novcica, to nas moze osigurati na odredjeni period.

Sta to bi sa BTCguildom:D

Ako misliš na učešće ASICMinera, obično posle nekog smanjenja snage sleduje novo dodavanje modula. Do sada sam video cifru od 4T7, a videćemo kakav će tempo uslediti. Trenutno je 4T5.

Poslednja izmena:
Kartice sa kojima se jedino isplati kopati su 7950/70, kao sto znas njihova cena je za polovne preko 200e nove preko 250e, pa ti sad izracunaj kolko ti para treba plus ostatak hw za masinu.

Isplati li se uloziti 300-400e sada u mining. Skorz dedicated masina? I moze neke preporuke za setup?

Ako ti je motiv iskljucivo zarada onda se ne isplati. Ako bi hteo da se ovim posvetis kao hobiju kao necim sto te interesuje onda se verovatno isplati, Situacija je takva da i najefikasnije karte sa kojima se sada isplati vec za par nedelja se mogu naci uz rame sa ovim drugim koje su sada mnogo jeftinije. Generalno svako ko bi sada da startuje treba to da uradi jedino ako veruje da ce btc/ltc da vredi mnogo puta vise nego danas, i samo ako su spremni na to da sve ulozeno izgube.

Poslednja izmena:
Isplati li se uloziti 300-400e sada u mining. Skorz dedicated masina? I moze neke preporuke za setup?
Bez 1000eu za pocetak nemozes nista ni da zaradis to su 4x7950 recimo da dodas posle jos dve 7950 da bi vec imao neki profit naravno gde je MB + PSU +extenderi+flash. Ako si spreman da ulozis tu lovu ja bi ti rekao go for it.

Ko su nam ovi silni Anonymous-i u grupi :p
Btw pocela cena opet da skace ...

Poslednja izmena:
pada mreza 27 Th
da nisu mozda ti SILNI ASICI pocrkali??:banana:

jesu qrac. :d

est next difficulty
4.331.333

ps. snaga mreže se računa prema difficulty, a ne obratno.

Poslednja izmena:
ne postoje "zvanični" podatci za BTC.

taj sajt, baš kao i svaki drugi, proračunava snagu na osnovu "prolaznih vremena", tj. vremena otkrivanja novih blokova.

za proračun sledećeg difficulty se uzimaju prethodno otkrivenih 2016 blokova.

Poslednja izmena:
A prema cemu onda se racuna diff?!? Gresis. Jedino sto je diff realni pokazatelj snage mreze.
Ja koliko vidim "Next Difficulty in 571 blocks 4,299,335"

Broj resenih blokova se drasticno smanjio od juce ali to ne mora nista da znaci. Moze to opet da poludi.

eto dobijes objasnjenje cim iskopas prvi BTC.... dotle nista :smoke:

:d

pa broji se broj resenih blokova , ne postoji dzabe set od 2400 blokova nakon kojih se menja diff, postoji zeljeni broj resenih blokova u 24h , znaci treba da budes sasvim prosecno inteligentan da bi izveo jednacinu iz koje ces dobiti NEXT DIFF...

@ najgenije :d
broji se broj resenih blokova u 24h, postoji set blokova nakon cijeg resavanja se menja diff, postoji trenutni diff i postoji zeljeni broj resenih blokova u 24h. ako do veceras ne napravis formulu po kojoj ces da izracunas next diff onda cu ja da ti nacrtam vodenim bojicama ali ces ti najpre morati da na svoj nick stavis prefiks DE :d

Nazad
Vrh Dno