Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Kao sto ljudi prodaju matore procesore tako ce se i prodavati matore kartice..

Gde ima tih 7950 repariranih moze i na PM

E, to :p...

+1
Kome se ne isplati serija 5x ne treba istu da pljuju. Nekom se itekako isplati.

Meni naprimer, kupio sam 4x5770 pre skoro mesec dana ( znas i sam ti si montirao) vec se jedna isplatila.
Jos mesec dana da radi posle mogu da ih prodam po 35e ako hocu i nisam na gubitku.

Kad ocekujete sledecu promenu diffa ?

Reklo bi se znacajan skok. Videcemo sta ce biti sa cenom.

Ali bitniji podatak je u kom odnosu ce cena da isprati diff... To je ono sto nas zanima, mada nevezano za diff, cenu diktira i berza.

Nego, koliko ostavljate od konekcije slobodno za mining ako usput i torrentujete ? Sa ostavljenih 300 i kusur KB/s za download dobijam povremeno connection problem info u mineru.

Poslednja izmena:
ja ne ostavljam nista , u nekom trenutku sam pratio potrosnju neta za mining i doso do cifre od 3% /1Mbps.

Ovo ce biti najveci skok diff-a od postajanja bitcoina.

Kao sto kazem ovaj ce biti najveci a sledeci jos veci....

Nego ljudi, meni na 50btc statistika konstantno pokazuje da pravim vise Mhash od realnog broja. Na guiminer-u dobijam 530 a na sajtu pokazuje da dajem od 540 pa do cak 580 Mhash. Nije peak u pitanju, nego konstantno tako. Dal da se zalim ili sta ? :d

Presla cena 30$.

Ja ih necu prodavati do leta, ako i tad.

Nisam dovoljno bogat da bih rudario sa energetski neefikasnim kartama i da bih prodavao novcice po ceni ispod 30e :D
Tim se sloganom vodim ... :)

Sa povecanjem diffa docice i do 30e. Samo treba ima celicne zivce i biti jako strpljiv.

Uloziti samo onoliko koliko ste spremni da izgubite. Ja sam nasao racunicu da sve sto ulozim nije bacena para, vec cu moci da zaradim na tome. neko kome je to sve visoka matematika i preveliki rizik, nastavice da cita nase postove ovde i da se pita gde smo to mi tako poludeli i sl. :)

Vrh Dno