koliko vidim u pola sata je na btce danas pao na 309, pa se odmah vratio na 450...sta to bi?
Naleteh negde na link od ove transakcije:
https://blockchain.info/tx/008cad24609212395fa8c630bfd1653aec073177bb4a118a18c1f7509081d1cb
Zna li neko da mi pojasni zbog cega je ovoliki fee?
Ima li neki nacin da resetujem ili razbijem shifru za BTC wallet? Postavio sam shifru ali sam je u medjuvremenu zaboravio (blentavac zaboravio da je zapisem lol). Od prilike nagadjam koja je ali ce mi ovo oduzeti dosta vremena (nadam se da cu ubosti pravu kad tad). Ako ne postoji nijedan nacin, nadam se da bar nisam ogranicen na broj pokusaja tj. da nakon xxx pokusada blokriam ceo novcanik? Onda bolje da otvorim laptop i sednem na njega sa uzitkom
![]()
....
Kada cena struje predje 50% troskova vrednosti novcica eto prilike za domace minere sa "jeftinom" strujom da se vrate u biznis.
A zamislite tek da cena struje bude 80% cene novcica kakav bi to eldorado bio za domace minere sa "jeftinom" strujom
Kupis ASIC od 100$ koji za tri meseca pravi 1BTC a potrosi 400$ "jeftine" struje i eto ciste zarade.
Kao da si montirao bankomat na 220v![]()
Моја два позаника се баве копањем и обојица муте да те бог сачува. Шта год питаш одговор је то је неисплативо, бзвз, компликовано, тешко, пуно паре треба итд. али колико год учтиво упоран био да ми поногну конкретнијим одговрима, нисам успео ништа тако да добијем ни изблиза. Очигледно овде нешто не штима... све нистплатио а сви раде и као обрћу се зилиони и крадрилиони, купују се виле, Тесла ауто и још мало плацеви на месецу.
Жначи, копање се исплати једино ако не плаћаш струју и ако купиш најновију скаламерију од око 5000$ ? У супротном, копаш и молиш бога да буде неки велики скок цена да се наплатиш.. некад, једном, можда?
Da li se ikome desilo ovako nešto?
Poslao sam malo preko 0.15 BTC-a sa blockchain wallet-a na android wallet i prikazuje mi duplo uplatu s'tim da je ova druga transakcija nepotvrđena već satima i kako da rešim ovo.
![]()
Imao sam istu situaciju i nervirao se celu noc ali secam se kad sam ujutru pogledao bila je samo jedna odnosno bez nepotvrdjenog duplikata. E od tog momenta izbegavam tu gimnastiku.
Meni i dalje stoji kao nepotvrđena... ima li ko ideju kako ovo da rešim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari