Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Da nije bilo ljudi koji su kupovali pice za 10000 BTC-a i zvake za 10 BTC-a nikada BTC ne bi vredeo 1$ (a to su radili samo kako bi mogli da se pohvale da su kupili nesta za neki 'virtuelni' novac oji nsita ne vredi ...) ...

Kasnije da ljudi nisu kupocali neke stvarcice za dok ne BTC vredeo 1$ nikada cena ne bi otisla na 20$ i tako redom...

Ja mislim da treba svi da budemo zahvalni tim pionirima

Kakve masine? Za btc i ltc apsolutno ne. Ako mislis nesto drugo da kopas... Malo je komplikovana prica. Ako imas nesto para bolje kupi neki novcic dok su cene niske. Neces jos dugo imati prilike da razmisljas.

Mislim za btc i litc.. znaci nista od ulaganja? Bolje kupiti koji novcic pa cekati?

Bitcoin Accepted at Newegg! Save 10% up to $100 when you checkout with bitcoin. Use promo code: BITCOIN

Bitcoin Accepted at Newegg! Save 10% up to $100 when you checkout with bitcoin. Use promo code: BITCOIN

nesto me zanima, koja je pogodnost ako ce oni to na nekoj menjacnici ili kako god odmah da menjaju za pare?
nesto mi logicnije da hoce da stekaju i naprave lepo bogatstvo kad skoci, sta vi mislite? ne samo za newegg nego i za ostale kompanije koje uvode tu funkciju

ja mislim da će to da pretvaraju u maxcoin i da čekaju pump

Dell od sad prihavata bitcon i to je najveca firma koja je pocela da prihvata bitcoin za placanje..sad je i promocija neka pa svi koji kupe alianware bitcoinom imaju 15% popust

Jel ono neki bug na cointweaku, ili je Bitcoin zaista 9. valuta po isplativosti kopanja? :D

Jel ono neki bug na cointweaku, ili je Bitcoin zaista 9. valuta po isplativosti kopanja? :D

Pa isplativo je ako kupujes uvek najnovije asice . Sto ce te kostati mnoogooo...

Ja juce kupio jedan onaj stari USB block erupter , sa btc logom na njemu :D cisto za ukras, a stavio sam ga da kopa neki Joulecoin , jer je block na svakih 45s pa stalno blinka :D haha...

Ne znam da li je neko pisao vec, na btce su promenili adrese za LTC i BTC pa obratite paznju da ne saljete na dosadasnje adrese coine jer ih necete dobiti...
Izgrbavili su se maximalno,srpski old school sistem,ako nisi citao kod nas na sajtu news,popusio si xxx coina :)

Nista ja verujemk u vest, vreme je da LTC bude top dog od sad :p

To za JP znam odavno ali ne verujem u uspeh. To je u startu centralizovano, "vestacki"... To ce pokusavati da "prodaju" ljudima koji ne znaju uopste sta su kriptovalute ali nama to kod nas ne prolazi. Sve sto banka moze da izmisli ide samo u jednom pravcu i ja u njih apsolutno nemam poverenja.

Pa JP ce uraditi verovatno ono sto je blisko kapitalizmu - novcice ce moci kupiti samo onaj ko ima $...Ako se ne varam i Voren Bafet je rekao da on vidi BTC samo kao dobro sredstvo placanja(zamenu za cek:D)...

Sve to u sklopu svetskog kapitalizma-ko ima treba da ima jos vise, ko nema treba da ima jos manje..btc i kriptovalute su sa druge strane omogucile i nekom ko nema(ok-ne bas nema nista, nego ima relativno malo) "da ima"...

inace verujem da ce JP novcic dobro proci. nema razloga da ne prodje.bas jer ce ga forsirati oni koji imaju, i to naveliko...i iza njega ce stajati mnogo novca i moci

i verovatno ce imati pre svega tu varijatnu kao sredstvo placanja, i relativno stabilno vrednosti na duzi period

ide sutra na $1000 provereno :d sada kada ga je online buvljak uveo za placanje nema vise sta da brinemo za cenu.

Nazad
Vrh Dno