bas tako nista nije vece , osim diffa, ali stvari iz mog ugla izgledaju ovako a i cisto sumnjam da neko od vas sad da ima ASIC, da nebi tako razmisljao:
- daj prvo da povratim onih 75BTC-a sto sam uplatio (taj isti asic prizvodi po trenutnom diffu 1,5 BTCa/24h, a neko ga je platio 75 BTC-a , realno uplate za drugu turu AVALON asica su isle u vreme kad je BTC bio ~130 e) i onda krece crv u glavi... al tih mojih 75BTC-a je tad vredelo 75X130E= ~9750E a sad tih istih 75 BTCa vrede ~4800E pa onda kako dani prolaze on (vlasnik ASICA ) ima potrebu da povrati ulozeni novac sto pre , na to ga goni i stalni i sve brzi rast diffa, A JOS KAD VIDI DA CENA LAGANO KLIZI on se hvata u kolo i pocinje da prodaje po ceni koju moze da izvuce u trenutku kad ima 1-2-5 ili 10 BTC-a jer svaki dan mu je zarada sve manja jos ima i opravdanje ( malo trosi struju, prakticno mu coini dolaza za DZ) ..... i takoooooooo eto jeftinih novcica , ovi berzanski manipulanti se samo smeju , mineri si sami dump-uju vrednost coina oni to lagano kupuju kad kolko zakace i spremaju kolicinu, naravno usledice jos verovatno jedan balon do mozda 100 ili 130E i nakon tog ce uslediti KRAH ...
ovo je samo moje vidjenje buducih dogadjaja i ne mora da znaci da ce se ovakav scenario dogoditi ...
bravo Željane kad si danas kupio po 12-13 dolara većoj ceni nego juče !![]()
Neznam gde gledas ali cena i pri dump-u nije pala ispod 65$, ja danas kupio za 67$
A dump je kad novcice stavis da prodas ispod trzisne vrednosti, stavis da prodajes po 1$ i prodas po ceni koja je najveca za buy order... tako se i radi dump a ne one transakcije koje vidjas po 0.1BTC to je vec druga taktika stvoriti laznu sliku spustanja ili dizanja cene, kad postoji zdrav buy/sell nemozes uraditi uspesan ni dump ni pump i to je naveci problem, kao sto kaze [SAJ]ber Kurajber, vecina kopaca nema zivu lovu i zato su laka meta......
ništa ja tebe ne rauzumem Željko, ali znam da njih NE INTERESUJE PUMP !
Ne znam sta ti gledas ali neko je povukao svoje coine tj. sklonio je zid. Nisu prodati vec je samo povlacio ponude. Gledao sam i u eurima i u dolarima se isto desilo u jako kratkom vremenskom intervalu. Ipak neko ne zeli da prodaje jeftino coine![]()
Covece nisi mi jasan, ja nigde nisma porekao da je kopanje bilo kojeg SHIT coin-a lose ako je trenutno profitabilno!
ALI ti hypujes YAC kao da ga imas na kile a sam si rekao da ga dumpujes cim ga izrudaris, pa da verujes u njega ne bi ti ni jedan novcic dumpovao, kontas![]()
U malo afričko selo, došao jednom jedan gospodin, lepo obučen, odseo u
jedinom hotelu koji je postojao u selu i objavio na celoj stranici lokalnog
lista da kupuje majmune i plaća za svakog ulovljenog majmuna 10$.
Seljaci koji su znali da je šuma puna majmuna pojuriše da love majmune i
čovek ih je uredno isplaćivao, kako je i objavio.
Kad je ostalo malo majmuna i kad je postalo teško da ih ulove, seljaci su
prestali da mu ih donose.
Gospodin je tada obećao 20$ za majmuna i seljaci su ponovo potrčali da ih
love.
Opet je ponestalo majmuna i gospodin je povećao cenu na 25$, a lovci su
ulovili onih nekoliko preostalih, ali i tome je došao kraj.
Sad je gospodin obećao 50$, ali majmuna više nije bilo....
On je otputovao i njegov partner se uputio seljacima i rekao: Pogledajte ove
kaveze, puni su majmuna koje je moj šef kupio za svoju kolekciju.
Predlažem vam da ih kupite za 35$ i kad se šef vrati on će vam ih kupiti za
50$, što je bila poslednja cena.
Seljaci skupiše ono što su uštedeli celog života i kupiše hiljade majmuna
koji su bili po kavezima, očekujući povratak gospodina.
Od tog dana nisu više videli ni jednog ni drugog. U selu su ostali majmuni,
oni u kavezima i oni izvan njih.
Tacno tako. Samo sto niko od nas ne zna gde je dno. Mozda smo ga imali na 63 a mozda i nismo.tako nažalost izgleda krivulja BTC-a u zadnjih mesec dana, samo lagani pad - ako je razvučete na mesečni nivo, te neka mešetarenja o kojima pričate se i ne vide u globalnoj opadajućoj liniji..
Jel imas neki target na koliko planiras prodati ili gledas tablu pa ces reagovati na osnovu nje?Neznam gde gledas ali cena i pri dump-u nije pala ispod 65$, ja danas kupio za 67$
evo sad je 78... prodati ili ne, mislim koliko je realno da padne na 65-66?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari