zmajns
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.06.2001
- Poena
- 650
Sigurni su jer su iz Gox-a rekli da ce biti u julu.
Ne bih da kvarim opsti hype, ali koliko puta je gox zaje*ao stvar do sada, to ne mora da bude sigurno
Sad sam malo racunao... Sunce ti, pa tamo ima 842.400 cipova. Osim ako ima jos kutija koje se ne vide pa ima jos vise. Samo tu na gomili je povecanje diff-a od skoro 10%.
Kolko si ti imao iz matematike ?Sad sam malo racunao... Sunce ti, pa tamo ima 842.400 cipova. Osim ako ima jos kutija koje se ne vide pa ima jos vise. Samo tu na gomili je povecanje diff-a od skoro 10%.
Na fabrickom kloku 275.3Mh/s mislim ali teraju ih bez problema na 333Mh/sBTW, zar cipovi ne bacaju 283MHasha? Mislim da si ovu cifru ti omasio![]()
Mislim da gresis sto se brzine tice. Sada sam trazio, svuda se navodi 282MHash-a. Znam da moze vise ali pricamo samo o deff. E sad moguce je da su ih na razlicitim uredjajima razlicito stelovali pa otud razlike.sasadjak je napisao(la):Na fabrickom kloku 275.3Mh/s mislim ali teraju ih bez problema na 333Mh/s
kakvo vodeno?![]()
to je za 20 čipova.
da, sto?
Pa znam da je za 20 cipova al pojma nemam kolko se greje na tom kloku.kakvo vodeno?![]()
to je za 20 čipova.
Jel zna neko da li je Mt.Gox počeo da vrši isplate i koliko se čeka da legnu pare kada se prenesu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari