Stvarno ni ja ne vidim da su zbog ASIC-a pojeftinili ili izgubili na poverenju. Cak ni broj kojnova nije veci nego pre, on je regulisan tezinom (diff). Ja kad ne bi imao veze sa kopanjem a hocu da imam neku kripto valutu bi pre uzeo BTC jer me bas briga sto neki gejmer sad ne moze od kuce sa grafickom vise da pravi te iste, nego gledam koliko ljudi i firmi stoji iza valute sa novcem i mogucnosti koriscenja.
Five Stages Of Grief
1. Denial and Isolation.
2. Anger.
3. Bargaining.
4. Depression.
5. Acceptance.
6. Quad CrossfireX GamingFive Stages Of Grief
1. Denial and Isolation.
2. Anger.
3. Bargaining.
4. Depression.
5. Acceptance.
A ovaj kurajber ceku temu prica sam sa sobom i zaista veruje u sve sto kaze.
Didaj Gorane i za to stavku. :d
Prva tura avalona je kostala 1300$ u dolarima, druga tula avalona je bila 02. Februara i jedan je kostao 75 BTC a BTC je bio 20$. Znaci 1500$.realno uplate za drugu turu AVALON asica su isle u vreme kad je BTC bio ~130 e) i onda krece crv u glavi...
Tu postoje razlicita misljenja. Neki kazu mineri ne uticu na cenu, drugi misle da uticu. Poenta je sto zadnjih 3 meseca jako mala grupa ljudi uzima mozda i preko 50% novcica.ja sam vec jednom rekao da ce se vremenom pojaviti jeftino proizvedeni koini i eto ... tesko osim u jos nekom balonu da ce BTC da stigne do 100e.. nazalost
HahahahaPhobiazz je napisao(la):A ovaj kurajber ceku temu prica sam sa sobom i zaista veruje u sve sto kaze.
Didaj Gorane i za to stavku. :d
Metro:LLnesic1 je napisao(la):nego sta igrate od igrica ovih dana, da se naigram malo pre nego sto pocnemo da rasprodajemo sve![]()
Hahahahaha :dAir Jordan je napisao(la):Nešiću, lako je tebi, prodaćeš grafike skuplje nego što si ih platio.
Prva tura avalona je kostala 1300$ u dolarima, druga tula avalona je bila 02. Februara i jedan je kostao 75 BTC a BTC je bio 20$. Znaci 1500$.
Ovoj drugoj turi treba 50 dana na ovu tezinu da izvuce novcice.
Nešiću, lako je tebi, prodaćeš grafike skuplje nego što si ih platio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari