Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Poslednja izmena:
+1

No ja i dalje ne mogu da podesim Guild na pps. Stvarno ne migu vise da verujem sta se desava.

Student ima li resenja?

Ima resenja, ako imas neku windows masinu u mrezi, stavi na nju mining proxy i dodaj u shortcut-u na njega nesto ovako -o eu-stratum.btcguild.com -p 3333 -nm. Startuj proxy preko tako izmenjenog shortcuta. U mineru unesi umesto pool adrese ip adresu masine na kojoj ti je proxy. Sve ostalo ostavi isto (port, user name, pass). Meni tako radi par masina.

ljudi , ozbiljno , gde drzite novcice na pool-u, na goxu ili negde trece

BTC Guild na pps... eu-stratum.btcguild.com:3333

Nece da krene iz guiminera...

da iz windowsa iz bamta nece mora da se instalira novi cgminer

Win je kod mene.

Ima resenja, ako imas neku windows masinu u mrezi, stavi na nju mining proxy i dodaj u shortcut-u na njega nesto ovako -o eu-stratum.btcguild.com -p 3333 -nm. Startuj proxy preko tako izmenjenog shortcuta. U mineru unesi umesto pool adrese ip adresu masine na kojoj ti je proxy. Sve ostalo ostavi isto (port, user name, pass). Meni tako radi par masina.

Ovo sto si mi poslao bas ne poznajem...:mad:
Nije mi jasno da nece da krene iz guiminera a da pri tom da radi pps iako radim po upustvu sa sajta.

jel dizao neko u dolarima iznose ili samo u evrima? koliki je limit za dolare sto se tice provizije ako neko zna, za evre je kako rekoste 3xx i 649 (18 i 36e provizija)

Ja na Goxu uglavnom, nemam bolje resenje.
Btw ovo sa pricom da Americka vlada zabranila placanje preko Dwolla-e i da moze biti stosta jos nije bas sjajna naravno. I ranije sam rekao (na komentare da je bitcoin prihvacen, siguran, neuinistiv itd.) da je dovoljno samo da najjace banke, drzave zabrane isplatu i menjacnice i eto haosa i velikih problema za one koju imaju ili kopaju BTC ;). Valjda nece tako nesto da se dessi

@Cacanin , pre par sati sam se reg na BTC Guild pool i podesio u cgminer da kopa kad vidim kopa PPLNS . Pronasao sam da se na sajtu prebacuje kako da radi pa sam podesio da radi PPS ako ti to treba ... Podesava se na sajtu pod sekcijom Workers .

Poslednja izmena:
Nece da krene iz guiminera...

Win je kod mene.

Ovo sto si mi poslao bas ne poznajem...:mad:
Nije mi jasno da nece da krene iz guiminera a da pri tom da radi pps iako radim po upustvu sa sajta.

Onda udri cgminer, on je stratumski 100%...aktuelna je 2.11.4 verzija

@Cacanin , pre par sati sam se reg na BTC Guild pool i podesio u cgminer da kopa kad vidim kopa PPLNS . Pronasao sam da se na sajtu prebacuje kako da radi pa sam podesio da radi PPS ako ti to treba ... Podesava se na sajtu pod sekcijom Workers .

To sam i uradio, sve sam na sajtu promenio na pps medjutim po slikama koje sam postavio na prethodnoj strani on meni i dalje ne radi na pps-u vec proporciju. Kako i zasto ni sam ne znam

Onda udri cgminer, on je stratumski 100%...aktuelna je 2.11.4 verzija

Nisam nikada radio sa cgminerom, zato i pokusavam da ovo pokrenem. Da li neko radi pps na Guildu sa guiminerom.
Izludece me ovo.

Ako te prebacuje na PPLNS to znači da ti se klijent kači preko getwork protokola na pool. Jesi stavio za pool eksplicitno: eu-stratum.btcguild.com:3333 ili stratum.btcguild.com:3333?

Ako te prebacuje na PPLNS to znači da ti se klijent kači preko getwork protokola na pool. Jesi stavio za pool eksplicitno: eu-stratum.btcguild.com:3333 ili stratum.btcguild.com:3333?

Nece ni jedno ni drugo...?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1368710302987.jpg
    uploadfromtaptalk1368710302987.jpg
    58.6 KB · Pregleda: 90
  • uploadfromtaptalk1368710311626.jpg
    uploadfromtaptalk1368710311626.jpg
    61.7 KB · Pregleda: 86
E samo da javim,bio sam u banci danas (Intesa) ali samo da popunim onu izjavu zbog uplate na devizni,sarmirah milfaru na salteru,te me nije nista mnogo zapitkivala ;) zaokruzio sam opciju kao pomoc/poklon rodbine/prijatelja iz inostranstva,pa ce mi sutra tek zaleci kesh na racun,onda javljam koliko su mi uzeli.
P.S- ovo je samo info za sve one koji tek treba da podignu svoj prvi kesh,ne za vas koji ste vec postali multimilioneri :):):)

sad sta sve ovo moze da znaci i kako da se odrazi na cenu BTC-a??

ako amerima bude ostala zamrznuta trgovina na MtGox-u onda ce oni pre ili kasnije prestati i da kopaju ....valjda ...:S:

Ko ih hebe, ionako guraju nos gde ne treba, neka prodaju, taman cemo da uvozimo karte za dzabe, isto su se pravili pametni i za moneybookers kada su stavili da racuni moneybookersa koji nisu USA ne mogu da primaju novac od racuna koji su u USA, sada ne znam da li su nesto menjali to je bilo pre jedno dve godine

E samo da javim,bio sam u banci danas (Intesa) ali samo da popunim onu izjavu zbog uplate na devizni,sarmirah milfaru na salteru,te me nije nista mnogo zapitkivala ;) zaokruzio sam opciju kao pomoc/poklon rodbine/prijatelja iz inostranstva,pa ce mi sutra tek zaleci kesh na racun,onda javljam koliko su mi uzeli.
P.S- ovo je samo info za sve one koji tek treba da podignu svoj prvi kesh,ne za vas koji ste vec postali multimilioneri :):):)

Grdno si se prevario.Nema "milfara" veze sa ispitivanjem autenticnosti tvoje izjave,vec devizna sluzba koja to radi i koja proknjizava uplatu.Dzabe se trosio sarm.:)

Vlast treba da nam da popust jedino mineri upumpavaju neki kesh a pospesuju domace jer kupujemo ovde, mada kakvi smo ne bi me cudilo da uvedi poseban porez za minere

i jos a mnogo je bitno na svu rbu koju kupis ovde platis 20% PDV-a, dobro skoro na svu ...

@ eternity

E moj druze,nista to nije dzabe ;)

cek, ako cela amerika prestane da kopa, zar to ne znaci smanjenje tezine za ostatak sveta? kapiram da ameri drze jedno 80% asica, ako svi oni stanu bice bombona :)

U mojoj banci salterske sluzbenice sarmiraju mene. Juce sam saznao da su ubedjene da radim u Poreskoj sluzbi :d hahahah Vrh!

Poslednja izmena:
cek, ako cela amerika prestane da kopa, zar to ne znaci smanjenje tezine za ostatak sveta? kapiram da ameri drze jedno 80% asica, ako svi oni stanu bice bombona :)

A ako cela amerika prestane da kupuje btc a? Ko je najveci kupac na svetu, kinezi, srbi, rusi? Ne vec ameri koji trose nenormalne kolicine narkotika i tako ih kupuju/prodaju bez da padnu. Rus i srbin kad mu treba da zavrsi izadje u park i kupi od pandurskog dilera. A sto se minera tice, miner ce uvek naci nacina da dodje do kinte, makar platio 4-5% vise kupujuci poljske visa kartice za 50$. Znaci nece oni prestati da minuju vec da kupuju. Medjutim, to je isto njihova vlada probala da uradi u second life kad je pola fbi igralo SL da bi pratili sumnjive likove :). I sta su uradili? Dogovori oko prodaje droge/oruzja/roblja se i dalje tamo odigravaju, a sada se jos i placaju u btc... Nista nisu postigli. Ali da mogu na neko vreme da nas *****u za cenu novcica mogu. I vec jesu.

Vrh Dno