Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Kakvih problema ima MtGox?

Stalno mi izbacuje: 502 Bad Gateway

Da li je vreme za povlačenje novca?

a ja bas prodao btc i spremio da povucem na racun upisujem br racuna kad ono qrc :D

Verovatno ga pokusavaju oboriti da skrljaju cenu. Ja cu pazariti na 60$ nocas nadam se :)

Hehe, da si izgubio deseti deo para kolko sam ja puko na berzama i foreksu ne bi tako bio siguran da nesto ne moze pasti i 50% za par sati :)

U pravu si mora jednom i sredom da se desi :)
Sve dok mtgox ne radi ne moze pasti mnogo :)

Kulirajte.
Mene cela ova prica sada podseca na onaj period pre Nove kada je btc bio 10$ i kada smo cekali skok. Svi znamo da ovako ili onako mora otici gore samo je pitanje vremena i ko duze izdrzi.

Vec sam jednom pisao o tome ,ali racunica je sledeca :)
Trenutno dnevno se prozivede BTC za 400 000 k dolara,ltc manje od 100k
Ako rudari prodaju polovinu onoga sto naprave treba vam oko 250k upliva svezeg novca da bi cena ostala ne promenjena
E sad
Ja mislim da se prodaje samo 10 posto onoga sto se prozivede trenutno,te imate ovu cenu.
Ako krene prodaja eto nas na ceni i ispod 50 dolara :).A zamislite ide leto,godisnji odmori,turske,grcke,kube,havaji...zena zvoca,deca placu
Licno mislim i da je 50k trenutno dnevni priliv
To je samo moje misljenje...A o ekonomiji nemam pojma : ) nemoj da me naduvavate sad svi :p

@shku
ROFL nebudi smesan crypt-o valuta ne zivi u srbistanu, vani su te cifre o kojima govoris smesne za neke manje i osrednje zemlje a ne za ceo svet :)

Poceo bih da se bavim kopanjem...e sad drugar mi donosi iz Kanade dve 7950 i htedoh da pitam jel vredi da ih uposljavam i koliko okvirno bih mogao da zaradim za mesec dana..mislim na bruto zaradu
Hvala unapred

"Konacno" mi se smucio 50btc i zastoji, pad HR svaki cas...
Presao ssm na BTCGuild i podesio sve rudare na PPS medjutim stvara mi zabunu jer kao da ne radi PPS...? Niti jedan zastoj nema, ukupno samo 18 invalida za preko 7 sati radi a novcica "nema"

Evo i slika pa ko zna sa Guild-om pomoc je dobro.'dosla.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1368660576476.jpg
    uploadfromtaptalk1368660576476.jpg
    88.1 KB · Pregleda: 166
  • uploadfromtaptalk1368660648398.jpg
    uploadfromtaptalk1368660648398.jpg
    81.9 KB · Pregleda: 165
  • uploadfromtaptalk1368660665133.jpg
    uploadfromtaptalk1368660665133.jpg
    67 KB · Pregleda: 163
Ja sam na BtcOxygen-u od sinoc i skoro da sam 100% zadovoljan. Kao da ne radi bas punom brzinom, imam 4% gubitka negde. Trebalo mi je 25h da nakupim ono sto sam trebao za 24h. Opet je bolje nego 50btc. Nema prekida, nema padova... Jedino ako meni nije prekidao net pa da zato imam malo manje novcica ali provericu u narednim danima.

Rekao bih da nisi na Stratumu...pa te automatski drzi na pplns bez obzira sto su workeri podeseni na pps...Da bi bio na Stratumu, moras koristiti cg miner noviji neki ili slican klijent koji podrzava Stratum.

Guiminer je u pitanju sem jedne masine gde je diablo.
Ne mogu da verujem da pps nece da radi iz guiminera na Guild-u???

Ja sam od pre par dana presao sa 50-ice na Eclipse,fee je 5% za PPS ali za sada radi ok.

Ja ne znam sta se vama desava ali meni 50btc radi nakon promene porta na 3333 kao sat.

Meni takodje radi 50btc super...samo sam juce oko podne kada sam primetio nestabilnosti u radu presao na pool-de.50btc.com:8332 i od tada je sve stabilno.

50btc radi kao da ga neki nas majstor Pera odrzava, cas radi super , a cas treba malo da se gurne, dotegne, promeni koji sraf i tako... ;)
ali i Oxygen ima oscilacija, ja sam zato stavio 5 poolova pa kako koji stane masine odmah predju na drugi i Deepbit nije los, mada mi btc-us najbolje radi za sada

50btc radi kao da ga neki nas majstor Pera odrzava, cas radi super , a cas treba malo da se gurne, dotegne, promeni koji sraf i tako... ;)
ali i Oxygen ima oscilacija, ja sam zato stavio 5 poolova pa kako koji stane masine odmah predju na drugi i Deepbit nije los, mada mi btc-us najbolje radi za sada

+1

No ja i dalje ne mogu da podesim Guild na pps. Stvarno ne migu vise da verujem sta se desava.

Student ima li resenja?

BTC Guild na pps... eu-stratum.btcguild.com:3333

Nazad
Vrh Dno