Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

uneo sam podatke banke na mtgox, gde da udjem da vidim podatke od racuna? racun kada sam uneo bio je na pending ili kako vec i odmah sutra dan je bio dostupan da ga selektujem za withdraw, povukao sam 410.10$ videcemo koliko ce da legne i kad

uneo sam podatke banke na mtgox, gde da udjem da vidim podatke od racuna? racun kada sam uneo bio je na pending ili kako vec i odmah sutra dan je bio dostupan da ga selektujem za withdraw, povukao sam 410.10$ videcemo koliko ce da legne i kad
JEsam ja nesto propustio ili su opet poceli slati dolare za srbiju?

Ja na Goxu uglavnom, nemam bolje resenje.
Btw ovo sa pricom da Americka vlada zabranila placanje preko Dwolla-e i da moze biti stosta jos nije bas sjajna naravno. I ranije sam rekao (na komentare da je bitcoin prihvacen, siguran, neuinistiv itd.) da je dovoljno samo da najjace banke, drzave zabrane isplatu i menjacnice i eto haosa i velikih problema za one koju imaju ili kopaju BTC ;). Valjda nece tako nesto da se dessi
A zasto se serveri menjacnica, ne bi premestili u neke liberalnije drzave..?
Ili ima neka zackoljica? :trust:

dali je neko pokusao da odradi isplatu na btcoxygen.com
izgleda da im to ne radi , samo izbacuje (a bas sam ga hvalio i sad sam ostao sa zarobljenim novcicima kod njih) :(

Ako se ima vise kartica, da li se isplati npr:

jednu karticu da kopa BTC
drugu da kopa LTC
trecu da kopa TRC

i slicno, tj da rasporedim... i onda kako kojoj valuti skoci cena da menjam za BTC... radi li neko ovako?

Sve tri upregnes da rade na tu valutu koja je trenutno najisplativija pa tako prelazis sa jedne na drugu kad je potreba .

Jel imao neko problema sa povlacenjem Eura sa MtGoxa?
Imam verifikovan nalog od Intese, i ajde probao da posaljem neku sicu od para (45e) cisto da vidim ja te pare od virtuelne valute, ali dzaba, pare mi se samo vrate na MtGox.
Jel zna neko u cemu je problem?

Pa ti bolje da ne saljes jer ces videti samo 15e od te sice ako ti stigne ...

I probaj staviti poslednji cgminer u u guiminer, možda će ti dati koji MH/s više.

e ljudi da li neko zna u cemu je problem, imam 5970 koja nece da kopa, pokazuje u guimineru da kopa sve radi kao da kopa samo kada idem u log vidim da izbacuje neku hardversku gresku isto nece da prihvata sherove?
"
2013-05-17 15:48:41: Listener for "3": pool.50btc.com:3333 17/05/2013 15:48:41, started OpenCL miner on platform 0, device 4 (Cypress)
2013-05-17 15:48:41: Listener for "3": pool.50btc.com:3333 17/05/2013 15:48:41, checking for stratum...
2013-05-17 15:48:42: Listener for "3": pool.50btc.com:3333 17/05/2013 15:48:42, no response to getwork, using as stratum
2013-05-17 15:48:52: Listener for "3": pool.50btc.com:3333 17/05/2013 15:48:52, Verification failed, check hardware! (0:4:Cypress, 6f32ef9e)

"

Poslednja izmena:
@nesic1
Probaj cgminer. Meni se isto desilo kad sam poceo nesto da petljam sa drajverima.. Sa guiminer-om mi izbacuje istu gresku, dok sa cgminer-om radi ok.

13-4_vista_win7_win8_64_dd_ccc_whq drajver, aj sad cu da probam, mozda zato sto imam 3x 7850 na tom rigu, mada u guimineru ima posebno da se biraju jezgra, taman sam je uzeo da kopam sa jednim jezgrom+3x7850 a drugo jezgro da koristim kao primarnu grafu

evo sad hoce da kopa ltc sa podesavanjima za 7850 a kad stavim podesavanja za 5970 nece

Jel imao neko problema sa povlacenjem Eura sa MtGoxa?
Imam verifikovan nalog od Intese, i ajde probao da posaljem neku sicu od para (45e) cisto da vidim ja te pare od virtuelne valute, ali dzaba, pare mi se samo vrate na MtGox.
Jel zna neko u cemu je problem?

Minimalan iznos za isplatu na Goxu preko deviznog racuna je 75 dolara ili ti po trenutnom kursu malo manje od 60 eura.

Please be advised that the minimum amount for international wire withdrawals is at 75 USD and withdrawals for all methods of amounts 10,000 USD and over could take up to 2 weeks to process.

13-4_vista_win7_win8_64_dd_ccc_whq drajver, aj sad cu da probam, mozda zato sto imam 3x 7850 na tom rigu, mada u guimineru ima posebno da se biraju jezgra, taman sam je uzeo da kopam sa jednim jezgrom+3x7850 a drugo jezgro da koristim kao primarnu grafu

evo sad hoce da kopa ltc sa podesavanjima za 7850 a kad stavim podesavanja za 5970 nece

skinuh zadnji cgminer ali samo kresuje kad ga pustim a kad ne kresuje pise da ne moze da uzme posao , ostale kad skidah avast izbacuje trojanac

u bat fajli ovo sam probao
cgminer -o stratum+tcp://coinotron.com:3333 -u nesic1.btc1 -p pass --lookup-gap 2 --thread-concurrency 8192 -g 1 -I 19 -w 256
cgminer -o coinotron.com:3333 -u nesic1.btc1 -p pass --lookup-gap 2 --thread-concurrency 8192 -g 1 -I 19 -w 256
cgminer -o stratum+tcp://coinotron.com:3333 -u nesic1.btc1 -p pass
isto ovo i sa pool.50btc.com

Ja sam imao isti problem i rijesio sam ga sa amd cleanup util. Poslije samo ponovo instaliraj drajvere.

Jel bi mogao btc-e da se poveze sa skrillom a njih da povezem na devizni i da to sljaka ok ?

Oni su ti vec povezani, imas withdraw dolara valjda na skrill, ali je minimum za povlacenje 200 dolara

Ajd skini 12.6 pa probaj sa njima.

Nece i nece iz Diabla da se konektuje, krene na stratum servere BTCGuild-a.

Ima li neko resenje?

Vala hocemo, izlude me ova glupost, Paradigma mi je dao odlicnu ideju (resenje) za guiminer, cim sam instalirao najnoviju verziju radi BTC guild kao sat, medjutim na masini gde su mi 4 karte moram da koristim alternativu pa mi je tu Diablo miner ali ne mogu nikako da ga podesim da radi PPS , jednostavno nece da krene sa stratum serverom.

PS: BTC guild iako uzima 7.5% na pps mislim da je to daleko manje nego sto uzima 50btc jer radi nestabilno dok Guild vec dva dana radi sa manje od 0.5% invalida i bez ijednog pada hesa.

Kako sa salju btc sa 50btc na mtgox?

Da li su dobra podesavanja? Probao sam da pustam snimke sa youtube-a,rade normalno.

Снимак целог екрана 18.5.2013 20239.jpg

Da li je dobar hash/rate koji izbacuje(hd 7970 dc2t def vrednosti)

Poslednja izmena:
pojavile se reparirane 7950 za po 24.200 din, isplati li se?

Repariran - Radeon 7950 Sapphire Flex, 3GB/DDR5/DVI/HDMI/DP/384bit

EDIT: kad malo bolje razmislim i ne bas? manja garancija 2 god za 7000 din ustede

Poslednja izmena:
Kako sa salju btc sa 50btc na mtgox?

Da li su dobra podesavanja? Probao sam da pustam snimke sa youtube-a,rade normalno.

Pogledajte prilog 114537

Da li je dobar hash/rate koji izbacuje(hd 7970 dc2t def vrednosti)

Za def je ok hash, klokuj je slobodno malo, mora da daje preko 600mh i pri tom da gledas youtube :D

Vidis gore desno gde imas 0.002 btc ... e tu ides payout i nakon toga upises (ako vec nisi) adresu sa tvog naloga MTGoxa. Upises iznoz btc koji prebacujes i klik. U roku od sat-dva novcici ce biti na gox-u.

Nazad
Vrh Dno