Pozdravi rudari!
( Da li neko moze da mi objasni kako najlaske i najbrze da uplatim novac na bitstamp, a da to nije preko sajta bitcoinsi, koji traze jmbg, koji mi ne pada na pamet da im dajem.
Pozdrav i hvala unapred!
Nisam 100% siguran, ali u istoriji naloga je sve lepo odvojeno, posebna stavka je fee, a nje nema kada se koini prebacuju na drugo mesto. Bilo bi malo bezobrazno da naplaćuju 0,6% za to, zar ne?
Fee for withdrawal is 0.01 BTC.
Alyx Vance je napisao(la):Pozdravi rudari!
Ja sam novajlija u ovoj oblasti, kupio sam prvi racunar namenjen za mining (3 x 7790) koji bi trebalo da pustim u rad veceras.
Treba mi par saveta, ako mozete da mi pomognete.
Koji miner software mi preporucujete da koristim?
Hteo bih oko 300 eura da ulozim u bitcoin-e, da se malo igram na berzi, ali kada sam se raspitao sta sve treba da otvorim, od toga da moram da dajem izjavu o tome zasto saljem novac nekome (u mom slucaju BitStamp-u) na racun, kao i sve komplikacije koje to nosi, izgubio sam volju za tim.Da li neko moze da mi objasni kako najlaske i najbrze da uplatim novac na bitstamp, a da to nije preko sajta bitcoinsi, koji traze jmbg, koji mi ne pada na pamet da im dajem.
Pozdrav i hvala unapred!
Bitparking je napisao(la):2013-04-26: A new reward system, Double Geometric Method (DGM) is in testing. You may see features added to statistic pages showing DGM data as I roll it out. I plan to include this alongside the existing PPS method but with a lower rate.
Aha, video sam da su promenili stranicu na parkingu ali nisam znao cemu sluzi, vidim da se nista ne menja.
da prijavim:
juce u 15:51 poslao sa MtGox-a 990E na svoj devizni u UniCredit banci i danas u 13h dobijem obavestenje da je novac legao na racun....
Nikad brze, preporuka
Samo da te pitam koliko je ukupna provizija izasla? Da uporedim sa Intenzivnom bankom i njihovom Intermediate (ili kako se vec kaze) bankom..
da prijavim:
juce u 15:51 poslao sa MtGox-a 990E na svoj devizni u UniCredit banci i danas u 13h dobijem obavestenje da je novac legao na racun....
Nikad brze, preporuka
Da prijavim i ja:
U ponedeljak uveče poslao pare sa Bitstamp preko SEPA transfera na račun ortaka u EU, pare juče legle. Provizija 0.9€![]()
Da li ima "muških" delova kod nas negde u prodaji...
Po mom iskustvu ovo nije tačno, ja sam imao jedan priliv od firme u kojoj sam bio na praksi u Španiji, skinuli su mi oko 30e ako se dobro sećam, daleko od tih 30-35%, još sam u banci dao izjavu da mi je to plata sa prakse.One more time: ako u banci nisi napisao&potpisao da ti je ovo poslato kao "pomoc porodice", racuna ti se kao oporezivi prihod, na koji po zakonu moras da platis ~30-35% poreza. Raspitaj se...
Falcon, jel imas info kakva je u EU situacija sa ovakvim prihodima? Da li se oporezuju i sl? ili jednostavno (&normalno) podignes novac i vozis?
Kod nas nema ni manje egzotičnih stvari a kamoli to.![]()
Da li ima "muških" delova kod nas negde u prodaji ili na bilo kom drugom mestu?
I plocu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari