Majstor Zivota
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.12.2004
- Poena
- 319
n_131 je napisao(la):Prodajem plocu i procesor pre par godina liku koji je kao neki serviser i sklapa konfu drugaru, otisao je Duron650 i Chaintec 7aja2. Kaze mi taj serviser oce da mu kupi samo to pa posle polako i sve ostalo... Posle jedno godinu dana zove me opet isti serviser i trazi mi procesor za onu plocu koju sam mu prodao, ono sto stoji ternutno tu (duron) mu ja definisem kao plasticni stitnik za rupice i uzimam jos koji dinar za drugi procesor i prisvajam ponovo plasticni stitinik. Ovce su za sisanje.
n_131 je napisao(la):A na zivce mi strasno idu ljudi koji nemaju pojma sta rade a misle da sve znaju kao sto sam napisao u prethodnom postu...
Ja iz tvog posta nisam skontao da taj tip "sve zna" a, ustvari nema pojma... 😉
Inace to sto si uradio nije uopste lepo. Pitam se sta bi bilo da taj koga si zeznuo, ustvari nesto zna, i da je provalio sta si hteo da uradis??? 😀 Dzaba sva tvoja usluga i ljubaznost koju si nam opisao, jer jedan ovakav potez ako cuje neko od tvojih klijenata, izgubices ih sve... kapiras?? Zasto mu nisi lepo objasnio kao i svima drugima? 😉