n_131 je napisao(la):Sada nesto smesno:
Prodajem plocu i procesor pre par godina liku koji je kao neki serviser i sklapa konfu drugaru, otisao je Duron650 i Chaintec 7aja2. Kaze mi taj serviser oce da mu kupi samo to pa posle polako i sve ostalo... Posle jedno godinu dana zove me opet isti serviser i trazi mi procesor za onu plocu koju sam mu prodao, ono sto stoji ternutno tu (duron) mu ja definisem kao plasticni stitnik za rupice i uzimam jos koji dinar za drugi procesor i prisvajam ponovo plasticni stitinik. Ovce su za sisanje.
simpson H je napisao(la):Ovo nije smesno nego zalosno!
Zbog takvih kao sto si ti, posteni trgovci ispastaju a obicno kupci pamte samo negativna iskustva.
Iskreno bih voleo da tvoj kupac procita sta si napisao!
n_131 je napisao(la):Prodajem plocu i procesor pre par godina liku koji je kao neki serviser i sklapa konfu drugaru, otisao je Duron650 i Chaintec 7aja2. Kaze mi taj serviser oce da mu kupi samo to pa posle polako i sve ostalo... Posle jedno godinu dana zove me opet isti serviser i trazi mi procesor za onu plocu koju sam mu prodao, ono sto stoji ternutno tu (duron) mu ja definisem kao plasticni stitnik za rupice i uzimam jos koji dinar za drugi procesor i prisvajam ponovo plasticni stitinik. Ovce su za sisanje.
Zove me pre neki dan jedan poznanik i pita "jel možeš da mi staviš novu matičnu ploču?" (naravno, "podrazumeva se" da to treba da uradim besplatno).joriq je napisao(la):Slicnih imam svakodnevno, evo me danas zvao lik da pita mogu li da mu posvijetlim kameru na MC60 u mraku, i iskreno sam mu preporucio da nabavi baterijsku lampuNemam zivaca, iskreno...
n_131 je napisao(la):NE KRADEM komponente... niti bilo sta drugo...
n_131 je napisao(la):Stvarno nisam neki los momak.... Nadam se iskreno da me necete bojkotovati kada mi bude trebala pomoc...
Originally Posted by n_131
NE KRADEM komponente... niti bilo sta drugo...
n_131 je napisao(la):Pa dobro ovaj thread se malo sveo na pljuvanje po meni... Moja greska... A mislim da memberi ne mogu jos ovek da banuju sa Bench-a jel da?
Ako neki moderator vidi ovo sve i resi da me banuje, slobodno... Necu se vise prijavljivati i svi ce biti uskraceni da cuju moje dragoceno misljenje![]()
Samo da kazem jos da bi mozda bilo interesantno da se postavi thread tipa da li ste ikada nekoga prevarili za neku komponentu ili slicno, i naravno da bude anoniman, a onda kad bi svi bili iskreni mislim da znam kako bi izgledali rezultati...
Moja je greska sto sam prevario tog servisera ali sta sad.....
@Zokish sticajem okolnosti poznajem dosta ljudi mladjih od mene i mogu da ti tvrdim jednu stvar: ako na njima svet ostaje crno nam se pise...
Ja ovaj thread vise ne pratim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari