Šta je novo?

Biser iz servisa!

Ma ja bih pre rekao da mu je zvučna postala "hiperaktivna" :D

Slucajno se nadjoh u nekom servisu u PA,ulazi lik i trazi DVD rezach,sledi prica:"Imamo Benq i asus,po testovima,benq je prvi,pa asus,ali zato sto losije cita domace diskove(!) inace su tu negde,naravno mnoooogo su bolji od pioneera i nec-a koji uopste nisu ni u klasi sa njima.Imam ja ovde jedan pioneer,ali necu da vam ga prodam jer necu da sebe dovodim u situaciju da mi posle vracate robu..."

E aj kad slikate, da vas zamolim za jednu uslugu!
Hajde da mi neko slika kako je povezan serial ata hdd. Interesuje me da vidim.
Hvala u napred.

@psaras_pa:

pa za benq i pioneer je u pravu, ali ga je to verovatno nesvesno usralo :d

Dandy je napisao(la):
Ma ja bih pre rekao da mu je zvučna postala "hiperaktivna" :D

htio covjek da overclockuje zvucnu, pa joj trebalo jos struje za vrhunske OC rezultate :d

Poslednja izmena:
Aj i ja da postujem jedan od bisera od pre neki dan ..
Ulazim u radnju i pitam jel imate ide kabel ali obican trakast ne round i tek vidis lik zapenio i poceo da se dere na mene i da me uci kako su svi ide kablovi trakasti i da je to standard svuda :pP
Ili kad su ortaku menjali plocu i kazu reinstaliraj windows obavezno da bi proradilo.. a ono memorija nekako falsh ugurana u slotove..

Gospode Boze - pa zar je i ovo moguce???

raven2005 je napisao(la):
Cekaj pa zar ovo nije dobro... zaradis 20e vise... hahhahahah... ma tako to ide kad neko nezna sve svalis na njega... sto se mene bas tice ja svim ljudima kazem da imaju "posebne" ploce, komponente... i pricas im gluposti koje ne razumeju i onda misle da si neki ekspert...

Svaka ti cast! Ti si faca BRE!!!
A kad odes u bolnicu oni ti izvade levi zdravi bubreg umesto desnog - ONI SU FACE!!! Objasne ti da imas neki "posebni" bubreg a ti mislis posto nista ne kontas da su oni neki experti (a to bolnicke cistacice obukle hirursku uniformu pa se igraju igraju doktora)...
--------------

Neverovatno!
Izgleda da ipak ima istine u onome "Svaki narod ima vlast onakvu kakvu zasluzuje" i "Nit se Boga boji niti ljudi stidi".
PREVARA se u svakoj DRZAVI zestoko kaznjava. A ako ovo nije prevara... Mada, cujem da se i ovde neki slican zakon sprema ili je vec donesen...

U svakom slucaju sramota me je kad procitam nesto ovako a covek se jos hvali sa time...

@joriq> Zasto mi vise ne deformises stranice po browseru? :eyebrows:

da, primijetio sam danas :D Da vidimo ko ce se sad zaliti za sig i zasto ("presitan font, pa jos italic, Joriq, pls, mijenjaj signature!")

Perlez je napisao(la):
A kad odes u bolnicu oni ti izvade levi zdravi bubreg umesto desnog - ONI SU FACE!!! Objasne ti da imas neki "posebni" bubreg a ti mislis posto nista ne kontas da su oni neki experti
Pa to se bukvalno desilo u jednoj ovdašnjoj privatnoj hirurškoj klinici. Bilo je u novinama. Rekli su čoveku (koji inače živi u Nemačkoj) da mora hitno na operaciju, koju je platio silne pare. Kad se vratio u Nemačku tamošnji lekari su utvrdili da su mu samo napravili rez na stomaku i onda ga zašili, nikakve operacije nije ni bilo. Ne znam kako se stvar završila.

va_milos je napisao(la):
Udjes da kupis obican kabl,a izadjes sav 0.....
Mislim sta reci!
Meni se desilo u jednoj radnji u Bulevaru koja prodaje delove za Sony uređaje... Trebao mi gumeni prenosnik za jedan video recorder. Dalje je išao otprilike ovakav dijalog:

- Morate da mi donesete stari deo da ja tačno vidim dimenzije.
- Nema nikakve svrhe da donosim stari deo. Em je pukao, em se istegao i duplo je širi nego što bi trebalo da bude.
- E, onda ja ne mogu da vam prodam...
- Kako ne možete da mi prodate? Pokažite mi koje dimenzije imate i ja ću vam reći koji mi odgovara.
- Ne mogu ja to tako da prodajem... Posle ćete da reklamirate...
- Neću ništa da reklamiram... Kupiću nekoliko komada različitih dimenzija... Koliko košta jedan komad?
- Od 140 din naviše, zavisno od veličine.
- Dobro, dajte da vidim...
(odaberem tri komada čiji se prečnik razlikovao otprilike za 1mm)
- Pitam koliko koštaju ta tri komada, kaže "90 dinara". Sva tri!

Poslednja izmena:
i, jesi reklamirao ova 2 vishka?? :d

BISERI - nastavak

Pazi sta je zeni tip uvalio: comp placen 70.000,00 dinzi (polovan), em zzesca makina, pa jos neispravna... Kad ono ima sta i da se vidi unutra: SDRAM se smesi iz DDR slota!!!

Prilozi

• P1010051.jpg
    P1010051.jpg
    398.2 KB · Pregleda: 388
Poslednja izmena:
Sta je bre ovo ? neko pokusava da bude smesan pa je trpao memoriju cisto da napravi sliku da okaci ovde ili sta ? Kakav bre komp 70.000 dinara ? Sa ASUS A7V8X-X Via chipset za socket A platformu ! Pa to G*VNO ne kosta vise od 200e sa sve tom eagle 6600 AGP karticom i monitorom. Cak mislimd a ono nije ni Barton sa box kulerom vec neki XP...

miligore, de si nasao ovu sliku ? :) Pa ovo ni baba ne bi ovako stavila RAM modul, vidi se da ne pase...

PS. Koja bre zesca masina, ja sam ovo caletu dao da ima na cemu da gleda TV i igra kyodai...

Poslednja izmena:
Ovo sam slikao licno kad mi je zena donela kompjuter da vidimo zasto ne radi. A slike je kasnije nosila i kod advokata. Elem, kako se ovo desilo: zena bila da vidi comp, sutradan otisla da ga preuzme, sada vec razvezanog i spakovanog, odnela ga kuci, ukljucila i PUF!!! Tip je u medjuvremenu zamenuo memoriju i hard, a posto je memorija napravila kratak spoj... E, sad, sto se tice masine, sadrzi sledece: ploca se vidi na slici, Athlon 2200+ i graficku ATI Radeon 7000!!! E, a ja sam ovo ljudi morao da podelim s vama, jerbo ne znam sta mi je ovde jezivije - lik koji prodaje ovakav comp, za ovakve pare, pa jos podvaljuje, ili gospodja koja se setila da tu mozda nesto smrdi (a i smrdelo je) tek kad je bilo PUFF!!!???

mislim strasno
mrzim podvale
pogotovo kad ti podvali rod rodjeni

Ovo sam slikao licno kad mi je zena donela kompjuter da vidimo zasto ne radi. A slike je kasnije nosila i kod advokata. Elem, kako se ovo desilo: zena bila da vidi comp, sutradan otisla da ga preuzme, sada vec razvezanog i spakovanog, odnela ga kuci, ukljucila i PUF!!! Tip je u medjuvremenu zamenuo memoriju i hard, a posto je memorija napravila kratak spoj... E, sad, sto se tice masine, sadrzi sledece: ploca se vidi na slici, Athlon 2200+ i graficku ATI Radeon 7000!!! E, a ja sam ovo ljudi morao da podelim s vama, jerbo ne znam sta mi je ovde jezivije - lik koji prodaje ovakav comp, za ovakve pare, pa jos podvaljuje, ili gospodja koja se setila da tu mozda nesto smrdi (a i smrdelo je) tek kad je bilo PUFF!!!???

kad je to slikano ? Kad je kupljen taj komp ? Tih asusa a7v8x-x mislim da vise ni nema u prodaji, a i ko joj je to prodao, u startu joj je podvalio, ali to nije ni bitno. Prosto mi je neverovatno da neko tako ocigledno zabode sd ram u ddr ram dimm slot. Mora je to bas zesce namerno uraditi posto nema sanse da nije skontao da to tu ne pasuje :wall:

ne kontam zasto bi namerno stavio sd ram u ddr slot??nema logike jer ako je hteo da podvali zeni i to jos za koje pare!!!uradio bi to da bar komp radi tj bude funkcionalan da se zena ne bi bunila...hmmm lik je retardiran 100% ako je mislio da ce tako nesto da mu prodje nezapazeno

70000 dinara??? :S: :S: 870E???
Taj PC ne moze da vredi vise od 250-300E sa monitorom, makar ne znam sta utrpali u njega. Ta ploca je bila aktuelna pre tri godine!
Uzas

Sa radeon 7000 grafikom taj komp vredi sa sve monitorom plafon 200e (ja ne bih dao ni toliko). Ovaj lik je drumski razbojnik (bukvalno).

Poslednja izmena:
Svaka ti cast! Ti si faca BRE!!!
A kad odes u bolnicu oni ti izvade levi zdravi bubreg umesto desnog - ONI SU FACE!!! Objasne ti da imas neki "posebni" bubreg a ti mislis posto nista ne kontas da su oni neki experti (a to bolnicke cistacice obukle hirursku uniformu pa se igraju igraju doktora)...
--------------

Neverovatno!
Izgleda da ipak ima istine u onome "Svaki narod ima vlast onakvu kakvu zasluzuje" i "Nit se Boga boji niti ljudi stidi".
PREVARA se u svakoj DRZAVI zestoko kaznjava. A ako ovo nije prevara... Mada, cujem da se i ovde neki slican zakon sprema ili je vec donesen...

U svakom slucaju sramota me je kad procitam nesto ovako a covek se jos hvali sa time...

A gde ti vidis da sam se hvalio... to je samo moje shvatanje... a i jesi li primetio da sto vise naplatis to si bolji strucnjak... mislim, ako lik u susednom selu naplacuje 20e samo za instalaciju klot win-a... zasto ne bih i ja trazio za podizanje win-a, instalaciju svih potrebnih programa za gledanje filomova, slusanje muzike,antivirus cak... i ubacivanje filmova i igara... mislim da sam ja samo na gubitku ovde... Evo ja nikad nisam prevario nekog ko nema ni za hleba... ako mi dodje neki budza i jos mi nabada na nos sta sve on ima... naravno da cu njega da oderem...

Zakon o zastiti potrosaca... to je ono sto trazis...

:-devil-: :-devil-:

BISER iz TV servis-a unutrashnjosti Srbije

Na fiskalnom rachunu za opravku Philips televizora je pisalo
Baterija 2,4v neki sica ~50 din
Kondezator 1000uF ~50din
Tinol zica za lemljenje(pa sad ide promer zice) ~1500 din
Bilo je josh nekih stavki, ma Bogu plakati.

:D

Ja kad sam video hteo da puknem.
Kvar je bio mizeran (crkao elektrolit u mrezi) ali su napunpali cenu za tinol zicu..:wall:

Poslednja izmena:
Za to nazalost sluze servisi (nasi). :(

Na fiskalnom rachunu za opravku Philips televizora je pisalo
Baterija 2,4v neki sica ~50 din
Kondezator 1000uF ~50din
Tinol zica za lemljenje(pa sad ide promer zice) ~1500 din
Bilo je josh nekih stavki, ma Bogu plakati.

:D

Ja kad sam video hteo da puknem.
Kvar je bio mizeran (crkao elektrolit u mrezi) ali su napunpali cenu za tinol zicu..:wall:

Nema covek stavku 'usluge' u cenovniku a jadan knjigovodja ne ume da knjizi pa je morao da lupi cenu za zicu, ***. :d

ne kontam zasto bi namerno stavio sd ram u ddr slot??nema logike jer ako je hteo da podvali zeni i to jos za koje pare!!!uradio bi to da bar komp radi tj bude funkcionalan da se zena ne bi bunila...hmmm lik je retardiran 100% ako je mislio da ce tako nesto da mu prodje nezapazeno

Zena nece da proba na licu mesta (posto je procenio da nema jadna pojma o racunarima) i kad ode kuci, ukljuci racunar, on lepo kaze "PFFFF". Zena se vrati, prodavac (koji je garant i serviser :p ) otvori, vidi SDRAM u DDR slotu i nabedi zenu da je "Neko tu nesto dirao", i ladno otkaci zenu za garanciju. Jos ako ima neku vezu u inspekcijama ili na sudu (a garantovano ima posto je ovo banana republika Svrbija, jelte, a ne bi probao tako nesto bezobrazno bez toga), onda i ako ga zena tuzi, a ako cak i uspe da dodje do suda, ima da se razvlaci sa tim sudjenjem dobrih par godina, a verovatno i duze.

Tuzno ali tako funkcionise to u nasoj 'zakonskoj' drzavi.

Poslednja izmena od urednika:
Zena nece da proba na licu mesta (posto je procenio da nema jadna pojma o racunarima) i kad ode kuci, ukljuci racunar, on lepo kaze "PFFFF". Zena se vrati, prodavac (koji je garant i serviser :p ) otvori, vidi SDRAM u DDR slotu i nabedi zenu da je "Neko tu nesto dirao", i ladno otkaci zenu za garanciju.
Jos malo pojasnjenja oko ovog slucaja: zena je bila kod coveka i videla kompjuter u radu, ali je dosla tek SUTRADAN po njega, zatekla ga iskljucenog, i ne sumnjajuci nista, odnela ga kuci. E, sad, nije ga cak ni tada ukljucila, nego tek posle desetak dana nakon povratka sa godisnjeg. Kad me je nazvala, prvo pitanje je bilo: moze li kompjuter da crkne od stajanja?!? (radi se o polovnom kompu - niks garancija, inace ceo dogadjaj se odigrao pre 6 mes.) Jedine nepoznanice u celoj ovoj prici su dve stvari: sta njoj bi da daa TOLIKE pare ne pitajuci ama bas nikog za savet, i drugo, sta njemu bi kad je vec ugovorio takvu abnormalnu sumu da zakine mozda jos 10 ili 20e vadjenjem DDR-a (predpostavljam 512, jer inace nema logike) i "stavljanjem" SDR-a 256 - BOLESNO!!!

Žena je najnormalnije poverovala čoveku jer daje 900 evra, mora da bude dobro. Šta je ona kriva što je htela da kupi komp misleći najnormalnije, kolko para tolko muzike?

Vrh Dno