Dandy je napisao(la):Ma ja bih pre rekao da mu je zvučna postala "hiperaktivna"![]()
He, he e ovo je stvarno biser
cek da provjerim moje (oskudno) znanje: ovo je napajanje za floppy natakareno na zvuchnu, ili?
Ma ja bih pre rekao da mu je zvučna postala "hiperaktivna"
raven2005 je napisao(la):Cekaj pa zar ovo nije dobro... zaradis 20e vise... hahhahahah... ma tako to ide kad neko nezna sve svalis na njega... sto se mene bas tice ja svim ljudima kazem da imaju "posebne" ploce, komponente... i pricas im gluposti koje ne razumeju i onda misle da si neki ekspert...
Pa to se bukvalno desilo u jednoj ovdašnjoj privatnoj hirurškoj klinici. Bilo je u novinama. Rekli su čoveku (koji inače živi u Nemačkoj) da mora hitno na operaciju, koju je platio silne pare. Kad se vratio u Nemačku tamošnji lekari su utvrdili da su mu samo napravili rez na stomaku i onda ga zašili, nikakve operacije nije ni bilo. Ne znam kako se stvar završila.Perlez je napisao(la):A kad odes u bolnicu oni ti izvade levi zdravi bubreg umesto desnog - ONI SU FACE!!! Objasne ti da imas neki "posebni" bubreg a ti mislis posto nista ne kontas da su oni neki experti
Meni se desilo u jednoj radnji u Bulevaru koja prodaje delove za Sony uređaje... Trebao mi gumeni prenosnik za jedan video recorder. Dalje je išao otprilike ovakav dijalog:va_milos je napisao(la):Udjes da kupis obican kabl,a izadjes sav 0.....
Mislim sta reci!
Ovo sam slikao licno kad mi je zena donela kompjuter da vidimo zasto ne radi. A slike je kasnije nosila i kod advokata. Elem, kako se ovo desilo: zena bila da vidi comp, sutradan otisla da ga preuzme, sada vec razvezanog i spakovanog, odnela ga kuci, ukljucila i PUF!!! Tip je u medjuvremenu zamenuo memoriju i hard, a posto je memorija napravila kratak spoj... E, sad, sto se tice masine, sadrzi sledece: ploca se vidi na slici, Athlon 2200+ i graficku ATI Radeon 7000!!! E, a ja sam ovo ljudi morao da podelim s vama, jerbo ne znam sta mi je ovde jezivije - lik koji prodaje ovakav comp, za ovakve pare, pa jos podvaljuje, ili gospodja koja se setila da tu mozda nesto smrdi (a i smrdelo je) tek kad je bilo PUFF!!!???
Svaka ti cast! Ti si faca BRE!!!
A kad odes u bolnicu oni ti izvade levi zdravi bubreg umesto desnog - ONI SU FACE!!! Objasne ti da imas neki "posebni" bubreg a ti mislis posto nista ne kontas da su oni neki experti (a to bolnicke cistacice obukle hirursku uniformu pa se igraju igraju doktora)...
--------------
Neverovatno!
Izgleda da ipak ima istine u onome "Svaki narod ima vlast onakvu kakvu zasluzuje" i "Nit se Boga boji niti ljudi stidi".
PREVARA se u svakoj DRZAVI zestoko kaznjava. A ako ovo nije prevara... Mada, cujem da se i ovde neki slican zakon sprema ili je vec donesen...
U svakom slucaju sramota me je kad procitam nesto ovako a covek se jos hvali sa time...
Na fiskalnom rachunu za opravku Philips televizora je pisalo
Baterija 2,4v neki sica ~50 din
Kondezator 1000uF ~50din
Tinol zica za lemljenje(pa sad ide promer zice) ~1500 din
Bilo je josh nekih stavki, ma Bogu plakati.
Ja kad sam video hteo da puknem.
Kvar je bio mizeran (crkao elektrolit u mrezi) ali su napunpali cenu za tinol zicu..:wall:
ne kontam zasto bi namerno stavio sd ram u ddr slot??nema logike jer ako je hteo da podvali zeni i to jos za koje pare!!!uradio bi to da bar komp radi tj bude funkcionalan da se zena ne bi bunila...hmmm lik je retardiran 100% ako je mislio da ce tako nesto da mu prodje nezapazeno
Jos malo pojasnjenja oko ovog slucaja: zena je bila kod coveka i videla kompjuter u radu, ali je dosla tek SUTRADAN po njega, zatekla ga iskljucenog, i ne sumnjajuci nista, odnela ga kuci. E, sad, nije ga cak ni tada ukljucila, nego tek posle desetak dana nakon povratka sa godisnjeg. Kad me je nazvala, prvo pitanje je bilo: moze li kompjuter da crkne od stajanja?!? (radi se o polovnom kompu - niks garancija, inace ceo dogadjaj se odigrao pre 6 mes.) Jedine nepoznanice u celoj ovoj prici su dve stvari: sta njoj bi da daa TOLIKE pare ne pitajuci ama bas nikog za savet, i drugo, sta njemu bi kad je vec ugovorio takvu abnormalnu sumu da zakine mozda jos 10 ili 20e vadjenjem DDR-a (predpostavljam 512, jer inace nema logike) i "stavljanjem" SDR-a 256 - BOLESNO!!!Zena nece da proba na licu mesta (posto je procenio da nema jadna pojma o racunarima) i kad ode kuci, ukljuci racunar, on lepo kaze "PFFFF". Zena se vrati, prodavac (koji je garant i serviser) otvori, vidi SDRAM u DDR slotu i nabedi zenu da je "Neko tu nesto dirao", i ladno otkaci zenu za garanciju.
A gde ti vidis da sam se hvalio...
Vrlo prosto razmisljanje jednog prosecnog majm... ocu reci prodavca racunara u Svrbiji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari