Šta je novo?

Biostar TA770 A2+

• Začetnik teme Mandragoran
  • Datum pokretanja
M

Mandragoran

Guest
Sta mislite o ovoj ploci?
Kada ce doci kod nas i koliko ce kostati?

Baš mislimo o tome kad će doći i koliko će koštati, svi jedva čakamo. :D

Racunam nekih 85-90tak eura u startu,sa padom od 15e kad se ustali na trzistu.

Poslednja izmena:
Planiram ovo da uzmem, iščekujem nestrpljivo da vidim cenu :)

Jel to ona nova AMD platforma, kao i 790, za koju najavljuju da će 38x0 kartice raditi "bolje"? Pošto mi je nakon pročitanih topica u planu jedna 3870, koje su razlike uopšte između 770 i 790 čipova?

Da to je novi cipset(790X).Nije 790FX ali imace podrsku za CF ,AutoXpress(to sto ti pominjes kao poboljsanje za CF),split power planes,HT3.0 itd.
U svakom slucaju ovo je jedan model ploce koji vredi cekati :),posebno ako zelis All-AMD konfiguraciju : Phenom+RD7xx+Radeon 3870 (CF) :D.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Da, video sam da i MSI, ASUS i GA imaju 790X i FX modele u nekoliko varijanti... Videćemo da li će i Biostar izaći sa 790FX varijantom, morali bi, a to će onda da se kupuje samo tako :)

Ako ploca bude jeftinija od konkurentnih modela (kao sto je do sada bio slucaj),onda nema razloga da se ne ponovi TForce attack :D

Jel ju je probao neko ? Ima je u TNT-u (5833din).
Ajde ko je kupio - nek iznese utiske.

Evo i u Telixu ima. I mene jako zanimaju utisci, obavezno napišite čim probate. Doduše, verujem da kada bi sada ubacio ovde kod mene nema šanse da bi skontao neku razliku... Osim naravno pune podrške za Phenome, što za sada nije bitno, bar ne do sledeće revizije jezgra.

Ja sam rezervisao jedan primerak. Do petka cu je ubaciti u komp. Pa cemo da vidimo kako se ponasa 770 logika.

Evo ja imam i samo odlicni utisci...Kvalitet same ploce odskace od MSI koga sam imao pre toga tako da....NAzalost nemam nista od boljih komponenata da je isprobam do kraja posto imam 3800+ X2 i 7200GS tako da...
Bios je prebogat i malo vise za moj ukus posto pojma nemam o klokovanju...T utility je odlican...MA sve je vrh...

Da bolja je od ASUS-a jer je overklokerska i poznata Biostar T serija...uostalom mnogo kvalitetnije izgleda...Asus ima neku bljak boju a i kosta vise ja mislim 10e

Takodje...Za Phenom...

Sta cu pazi kada sam birao koja mi se vise svidja na izgled i otislo na Biostar...A pogotovo sto ih hvalite ovde a i svi na stranim forumima kako da ne uzmem...

A bash ima bljak boju...Ko karamela

Sta cu pazi kada sam birao koja mi se vise svidja na izgled i otislo na Biostar...A pogotovo sto ih hvalite ovde a i svi na stranim forumima kako da ne uzmem...

A bash ima bljak boju...Ko karamela
Džaba je Jugu kameleon farba kada je Jugo:D Sledeća ploča što reče kolega iznad :laugh: hteo sam TF560AM2+ ali ne žurim još dok ne vidim kakva je u radu i vadjenju masti!!!:d Nadam se da će biti bestbuy kao što je i do sada bila praksa sa Biostarom i AMD pločama:eyebrows:

Ja je imam. Ne znam...izgleda OK. BIOS je prepun nekih opcija. Ali ja ne mogu da kazem nista pozitivno jer sam ovih dana iznerviran jer ne mogu da nateram SkyStar2 da mi proradi u njoj pa sve mislim da je do ploce. :D Inace u njoj je i 3870. Ima RAID kontrolere sto je po meni veliki plus.

TF560 radi bruka, to je dokazano milion puta :)

Za ovo ćemo da vidimo, ja cenim da neće biti više od 3-5% razlike, tj. da će biti samo od primerka do primerka... Naravno, ko bude kupovao nov komp bolje da uzme 770, ali onima koji već imaju 560/570 ne vredi prelazak...

Ja je imam. Ne znam...izgleda OK. BIOS je prepun nekih opcija. Ali ja ne mogu da kazem nista pozitivno jer sam ovih dana iznerviran jer ne mogu da nateram SkyStar2 da mi proradi u njoj pa sve mislim da je do ploce. :D Inace u njoj je i 3870. Ima RAID kontrolere sto je po meni veliki plus.
Do chipseta nije (AMD SB600) jer ja na mojoj ploci imam uboden SkyStar2 i na Visti 64 radi kao sat. Pokusavas da ti proradi na XP-u ili Visti?

Pokusavam na XP SP2. Nema sta nisam probao. Probao sam malopre Vistu 32 da instaliram ali su mi problem pravili raid drajveri, jer one na disku sto sam dobio vista ne zeli ni da pogleda.

Pokusavam na XP SP2. Nema sta nisam probao. Probao sam malopre Vistu 32 da instaliram ali su mi problem pravili raid drajveri, jer one na disku sto sam dobio vista ne zeli ni da pogleda.

Na koju plocu mislis jer i ja takodje koristim istu satelitsku karticu

Poslednja izmena:
TF560 radi bruka, to je dokazano milion puta :)

Za ovo ćemo da vidimo, ja cenim da neće biti više od 3-5% razlike, tj. da će biti samo od primerka do primerka... Naravno, ko bude kupovao nov komp bolje da uzme 770, ali onima koji već imaju 560/570 ne vredi prelazak...
Matori ja sam mislio na 770 da čekam da vidim kako radi tf560Am+ sam ugradio ortaku u komp još početkom decembra i imam samo reči hvale za nju a meni je sa ove moje mini atx integruše skok na 770 kao sa peglice na golfa trojku:d Hoću bre prostor i 3 Pci slota za početak *** čovek se uči na greškama šta da ti drugo kažem:wall:

Preporuka za Vistu 64 (ili XP 64) da ti prepozna svih 4 GB RAM-a, a probaj sa ovog linka drivere:
http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2695
Inace, kada se Vista instalirala jedini nepoznat hardware je bila graficka (sto nije problem :) ) i SS2 (takodje na zvanicnom sajtu imas drivere za vistu).

Nazad
Vrh Dno