M
Mandragoran
Guest
Sta mislite o ovoj ploci?
Kada ce doci kod nas i koliko ce kostati?
Kada ce doci kod nas i koliko ce kostati?
a probaj sa ovog linka drivere:
http://www.gigabyte.com.tw/Support/M...ProductID=2695
To je problem samo ako si diskove stavio da rade u AHCI modu. Ako ti u biosu stoji IDE (mislim normal, ili legacy) onda nema problema.Da, evo ga:
http://support.microsoft.com/kb/931369
"The Windows Vista installation process may take several hours on a system that uses an ATI SB600 Series chipset"
Da li je vredi porediti sa asus M3A.Ima li neko iskustva sa ovom plocom
Uf, ovo mi se uopšte ne svidja, pa na Biostarčetu 4000+ ide sa 2.1 na 2.8 bez problema...ja je imam ali ne znam koji deo te zanima.
overclock, ja sam mog 4400+ naterao na 2.8. vishe ne moze.
Taj tvoj Trancend uopste nije lose sada do cega je? ko zna.
memorija mi je najjeftinija.
ja je imam ali ne znam koji deo te zanima.
overclock, ja sam mog 4400+ naterao na 2.8. vishe ne moze.
e sada do cega je? ko zna.
memorija mi je najjeftinija.
malo sam se u pocetku namucio sa drajverim, ali sada znam red kako trrba da se instaliraju. sto je mislim u principu tesko njesra, ali sta da radim.
ranije sam imao abita, i mislim da je bolji. ovaj asus me nekako nervira.
ploca je stabilna, makar moja. no moj jedan drug je vratio jer nije htela da mu radi sa nekom nvidiom. moja je radila sa nekom drugom nvidiom.
kupi abita![]()
Uf, ovo mi se uopšte ne svidja, pa na Biostarčetu 4000+ ide sa 2.1 na 2.8 bez problema...
Taj tvoj Trancend uopste nije los![]()
3000+ mi se lepo klokovao uz tu memoriju.
'ebi ga, bolje onda da sam uzeo P5K SE i E2180...ma ploca je krsh, ali jebga.
'ebi ga, bolje onda da sam uzeo P5K SE i E2180...
E bedaka pa upravo sam video da ima COM konektor na ploci, a zbog toga sam odustao :-(Daleko bolje ali šta sad... :S:
650W chieftec turbo to ima ali planiram da sutra zamenim za Cooler Master od 500W
@zorz
Sto ti ne stoji ASUS u "moja masina" kad je toliko dobar?
Nieko te nije vredjao, samo se ne slazemo sa tvojim misljenjemNisam pristrasan, volim da isprobam sve maticne koje mi se nude ali mi nekako ASUS najvise lezi i to je moje misljenje a vi ga shvatite kako hocete jer o ukusuma ne vredi raspravljati, ali Vas molim bez uvreda i glupih komentara...
Nieko te nije vredjao, samo se ne slazemo sa tvojim misljenjem![]()
ASUS je zakon bre!
Imao sam prilike da isprobam gomilu maticnih ploca pocev od low pa do high end modela raznih proizvodjaca. I, ... I svuda prodji ali kuci dodji - narodna poslovica sto znaci ASUS, a Vi razmislite zasto sam to rekao, ali sagledajte sve aspekte a najbitniji je kvalitet!!!
Asus je velika shkrtica od firme, i jos se kontrola kvaliteta u poslednjih par godina srozala dosta, za amd asus nije nikad ni bio a za intel uglavnom vodi sa najvecim v-dropovima ...
Pa da svi su oni isti, ko politicariNista gori od GA ili DFIja...
ASUS je zakon bre!
Inache kad smo vec kod kvaliteta: kad sam video Biostar A690G i TA690G razlika je nebo i zemlja...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari