M
Mandragoran
Guest
Sta mislite o ovoj ploci?
Kada ce doci kod nas i koliko ce kostati?
Kada ce doci kod nas i koliko ce kostati?
Jel tebi dobro?![]()
DFI, jednu sredio sam, mehanicki, NF4X Infinity, drugu posle kupio, procesor overklokovan za 1000-1100 Mhz, sve sljakalo i nju prodao i tako, eto Stormwatch mozda se kod mene pale 2 ploce koje su jedine od svih radile bez problema???![]()
![]()
@Vule, jes' bre Mercury! Mercury kick ass, u ono vreme nova overklokerska ploca za 46€, da ne poverujes!
@Stormwatch153, onda verujem da ces i ubuduce da kupujes od mene hardware?![]()
Evo ja ima A690G i sto se mene tice ima i previse podesavanja u biosu, pogotovo za memoriju. TA nisam imao pa ne znam kakav bios ima ali gledao sam neke shotke i cini mi se da je bios skoro isti. Mozda TA ima 2-3 opcije vise. Sta podrazumijevas pod "osnovnim" podesavanjima?
Pogledaj pod opcijama za memoriju da li ima DDR1066. Verovatno nema pošto nisi menjao bios, ali za svaki slucaj. Ako nemas opciju 1066 stvar je jasna, flesni najnoviji bios pa vidi sta se desava. Drugi način da se to proveri ne postoji. Ako ti je frka da fleshujes bios onda jedino još ostaje da tvoje module ubodeš kod nekog ko već ima najnoviji bios. Inače odgovor na ovo pitanje nas sve zanimaImam TA770, 5000+ Black Edition i 2x Kingmax 1Gb 1066 mhz, memorija radi u dual channel-u na 800 mhz, nisam update-ovao bios. Da li posle update-a biosa sa zvanicnog sajta moze da se ukljuci opcija za 1066 mhz, naravno za moj 5000+ BE?
Imam TA770, 5000+ Black Edition i 2x Kingmax 1Gb 1066 mhz, memorija radi u dual channel-u na 800 mhz, nisam update-ovao bios. Da li posle update-a biosa sa zvanicnog sajta moze da se ukljuci opcija za 1066 mhz, naravno za moj 5000+ BE?
Tu opciju dobijas tek kad update-ujes bios... ja sam takodje bio bez te opcije i kad sam update-ovao ima mogucnost na 1066![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari