M
Mandragoran
Guest
Sta mislite o ovoj ploci?
Kada ce doci kod nas i koliko ce kostati?
Kada ce doci kod nas i koliko ce kostati?
http://www.biostar.com.tw/app/en-us/t-series/content.php?S_ID=310
Ali ova ima 770 čipset, vidim da ni nema CF?
Da li je vredi porediti sa asus M3A.Ima li neko iskustva sa ovom plocom
Asus ima neku bljak boju a i kosta vise ja mislim 10e
Džaba je Jugu kameleon farba kada je JugoSta cu pazi kada sam birao koja mi se vise svidja na izgled i otislo na Biostar...A pogotovo sto ih hvalite ovde a i svi na stranim forumima kako da ne uzmem...
A bash ima bljak boju...Ko karamela
Do chipseta nije (AMD SB600) jer ja na mojoj ploci imam uboden SkyStar2 i na Visti 64 radi kao sat. Pokusavas da ti proradi na XP-u ili Visti?Ja je imam. Ne znam...izgleda OK. BIOS je prepun nekih opcija. Ali ja ne mogu da kazem nista pozitivno jer sam ovih dana iznerviran jer ne mogu da nateram SkyStar2 da mi proradi u njoj pa sve mislim da je do ploce.Inace u njoj je i 3870. Ima RAID kontrolere sto je po meni veliki plus.
Pokusavam na XP SP2. Nema sta nisam probao. Probao sam malopre Vistu 32 da instaliram ali su mi problem pravili raid drajveri, jer one na disku sto sam dobio vista ne zeli ni da pogleda.
Matori ja sam mislio na 770 da čekam da vidim kako radi tf560Am+ sam ugradio ortaku u komp još početkom decembra i imam samo reči hvale za nju a meni je sa ove moje mini atx integruše skok na 770 kao sa peglice na golfa trojku:d Hoću bre prostor i 3 Pci slota za početak *** čovek se uči na greškama šta da ti drugo kažem:wall:TF560 radi bruka, to je dokazano milion puta
Za ovo ćemo da vidimo, ja cenim da neće biti više od 3-5% razlike, tj. da će biti samo od primerka do primerka... Naravno, ko bude kupovao nov komp bolje da uzme 770, ali onima koji već imaju 560/570 ne vredi prelazak...
Preporuka za Vistu 64 (ili XP 64) da ti prepozna svih 4 GB RAM-a, a probaj sa ovog linka drivere:Pokusavam na XP SP2. Nema sta nisam probao. Probao sam malopre Vistu 32 da instaliram ali su mi problem pravili raid drajveri, jer one na disku sto sam dobio vista ne zeli ni da pogleda.
Pa na ovu u nazivu teme. Biostar TA770 a2+.Na koju plocu mislis jer i ja takodje koristim istu satelitsku karticu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari