- Učlanjen(a)
- 03.07.2000
- Poena
- 985
Ja ovde ne vidim apsolutno nikakvu razliku :trust:
Ja ovde ne vidim apsolutno nikakvu razliku :trust:
To sam i ja hteo da kazem.Ja ovde ne vidim apsolutno nikakvu razliku :trust:
Ni ja.Ja ovde ne vidim apsolutno nikakvu razliku :trust:
Alternativno, nađi folder u kome se nalazi msaud32_divx.acm, otvori komandni prompt i kucaj "regsvr32 /u msaud32_divx.acm"Ako neko ima, ili bude imao problema sa startovanjem igrice (kao što sam ja imao) rešenje je u sledećem:
Okay guys, let me guess... the thing we all have in common is...
GOMPLAYER!
Gomplayer installs a codec called msaud32_divx.acm, which is what is blowing it all up. Go to the registry, and navigate to:
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Drivers32
Delete the value called msacm.divxa32.
Give it a shot.
Ovo je rešenje koje je meni pomoglriginalni thread je http://forums.2kgames.com/forums/showthread.php?t=6356&page=2
Kratko ali j.....čno. :dAlternativno, nađi folder u kome se nalazi msaud32_divx.acm, otvori komandni prompt i kucaj "regsvr32 /u msaud32_divx.acm"
Ni ja.
Inače, Kuzma je konačno totalno pukoDao joj 99. Ja bih dao maksimum 95, 99 se ostavlja za nešto što stvarno niko nikad ni u kom obliku nije uradio ranije. Ali dobro, stvarno je odlična igra. Vidi se da je igrao na Xboxu, a opisao je kao PC verziju (koje su šanse da je pre 20. avgusta imao PC izdanje?)
Ja mora da sam je propustio negde na 5 i 6 nemam nista ?
ne gledas grafiku u jednom FPSu? a sta onda gledas... menije?ili samo slusas muziku? 80% ove igre je u grafici, atmosfera ne bi bila onakva da nema grafike, ako je nesto bitno za FPS to je ta vrsta kozmetike... da mogu ovog trenutka sebi to da priustim sigurno bih se ponovio, ali avaj PC mi nikad nije bio TOP1 prioritet u zivotu
![]()
Ni ja.
Inače, Kuzma je konačno totalno pukoDao joj 99. Ja bih dao maksimum 95, 99 se ostavlja za nešto što stvarno niko nikad ni u kom obliku nije uradio ranije. Ali dobro, stvarno je odlična igra. Vidi se da je igrao na Xboxu, a opisao je kao PC verziju (koje su šanse da je pre 20. avgusta imao PC izdanje?)
nisi ti mene razumeo, naviknes se na grafiku posle sat-dva i onda igras. A ruku na srce i nije bas nesto jako napucana grafika, ali vise nego dovoljna da stvori atmosferu. (mislim, super je grafika ali nije UT3 ni Crysis, a ni GoW kad smo vec kod U3 masina ). Dakle poenta je da je i gameplay dobar. Kad se FarCry pojavio mogao sam solidno da ga igram medium/high 1024 rez i extra je grafika bila ali sam se smorio posle 2 sata...ovo ne mogu da prestanem da igram
@byMax:
ne znam sta je kuzma radio, ali developeri su rekli da se dosta razlikuje izvodjenje na PC i X-box verziji. E sad kolko je to "dosta" ne znam, nemam xbox niti sam probao kod nekog bioshock na boxu.
opet se izlupetao kojesta ne rekavsi nista o igri... milina, chovek uzme random termine iz vujaklije i po istom principu ih poredja i prepuni tekst sa istim,a kad zavrsi tekst onda ga cita iznova i iznova dok ne dozivi orgazam i taj osecaj napise u SK
milina, chovek uzme random termine iz vujaklije i po istom principu ih poredja i prepuni tekst sa istim
@byMax:
ne znam sta je kuzma radio, ali developeri su rekli da se dosta razlikuje izvodjenje na PC i X-box verziji. E sad kolko je to "dosta" ne znam, nemam xbox niti sam probao kod nekog bioshock na boxu.
Doduše, na PC-ju imaš proceduru da bi igru pokrenuo (instalacija, sređivanje), red padova fps-a na 10 fps svakih par minuta, red lagovanja komandi u tim trenucima, onda red izbacivanja na desktopAli u dobrom tom delu dana, radi
![]()
Naravno da se razlikuje izvođenje - miš i tastatura vs. joypad. Dovoljno za početak. I ne može da se poredi. Ali igra kao igra je identična, ja probao. Doduše, na PC-ju imaš proceduru da bi igru pokrenuo (instalacija, sređivanje), red padova fps-a na 10 fps svakih par minuta, red lagovanja komandi u tim trenucima, onda red izbacivanja na desktopAli u dobrom tom delu dana, radi
![]()
Evo kod mene je procedura instalacije bila samo next, next i pokretanje igre. Radi bez ispadanja, usporenja i sve to sa max detaljima u 1680x1050...:guitar:
Naravno da se razlikuje izvođenje - miš i tastatura vs. joypad. Dovoljno za početak. I ne može da se poredi. Ali igra kao igra je identična, ja probao. Doduše, na PC-ju imaš proceduru da bi igru pokrenuo (instalacija, sređivanje), red padova fps-a na 10 fps svakih par minuta, red lagovanja komandi u tim trenucima, onda red izbacivanja na desktopAli u dobrom tom delu dana, radi
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari