Šta je novo?

Bioshock (PC)

mrzim vas :D

Imam ja pitanje. Da li i pored andola dobijem SecureRom u mašini ili ne?

M'jok.Nije vam ni potrebna mala slika.U stvari pomoću nje nešto skine ali može i bez toga izgleda.

Jel pucketa jos nekome zvuk kad ukljuci EAX? Po defaultu je ukljucen Reverb, a speaker setup je stereo. Kartica je X-Fi Extreme Music.

Nocas sam igrao, fenomenalna ja atmosfera! Danas necu opet igrati, cekam noc, pa cu natenane, u mraku... :-devil-:

Jos jedan dokaz da se zlocin ne isplati, u ovom slucaju zlocin nad legalnim korisnicima. Ljudi koji su kupili igru ce se cimati sa aktivacijama i brojati koliko puta ce smeti jos da instaliraju igru pre nego sto ispucaju ceo jednocifren broj aktivacija, dok oni koji dinar nisu dali za tu igru nece imati nikakvih problema. I kakvu poruku ovo salje buducim kupcima? Kao najpametniji iz cele ove price su izasli ljudi koji u njoj nisu ni ucestvovali tj. oni koji su namerno postavili trivijalnu zastitu za Oblivion i pored toga prodali milione kopija. Dzabe sva napredna DR.MR. zastita cija licenca sigurno mnogo vise kosta od onih slicnih Oblivionu, kada se sve to vrati kao bumerang. Ako je igra dobra uvek ce imati ko da je kupi, nema potrebe tim ljudima komplikovati zivot. Sistem koji je postavio Bioshock vremenom moze samo dovesti do smrti single player igara i preorjentisanju iskljucivo na multiplayer gde nema igram, a nisam platio.

Kuzma ju je ocenio sa 99, mislim da nije nijedna igra dobila toliko.:smoke:

Igram vec celo jutro i ne moze da dosadi! :)

Ponekad oce da izbaci u windows, ali hvala bogu dosta retko. Davno nisam igrao ovako nesto...

Igra je super ali je treba igrati nocu cisto zbog atmosfere ;)

Ajte vi (zli ljudi :) ) sto je vec igrate, jel stvarno 99% i best game ever and 4ever ili je samo jako jako dobra igra kakva skoro nije vidjena, ili je samo dobra igra, koje od ta tri je najtacije?

Kuzma ju je ocenio sa 99, mislim da nije nijedna igra dobila toliko.:smoke:
:laugh:
A koji je faktor kuzma pa da mu svi verujemo. Jel to bese onaj smesni iz SK.

Ako bi recimo stalker-u dao ocenu 95, spram toga Bioshock bi po meni imao ocenu 55.:-devil-:

za mene je ovo klasicna doom-olika budalastina. zatvoren prostor, pa ti udri po svemu i svacemu.
besomucno napucavanje sa svakakvim izrodima.

sem sto sam video igru, verovatno se duze od toga i necu zadrzavati.

Ajte vi (zli ljudi :) ) sto je vec igrate, jel stvarno 99% i best game ever and 4ever ili je samo jako jako dobra igra kakva skoro nije vidjena, ili je samo dobra igra, koje od ta tri je najtacije?

Koji bre best game i bla bla. Ako volis Doom, onda ces voleti i ovo jer izgleda dosta bolje, ali ako ti je doom dosadan, glup ili sta vec, onda ce ti i ovo biti samo sa lepsim grafickim dozivljajem.

Poslednja izmena:
Polako ljudi, bez pitanja u kojoj apoteci moze da se nadje andol i sl. :) Posaljite recept nadleznom apotekaru i mislim da ce vam dati andol :D :D :d

Inace ja sam stigao daleko :) ne znam vise kako se zove nivo ali trenutno pustam dim na neke pcele i kupim sastojke kako bih oziveo neko drvece.

Igra je totalni psycho! Pogotovo kada uhvatite one devojcice i krenete da ih sisate :D
Najbolji detalj do sada mi je bio kada je onaj hirurg uhvatio masinku i krenuo da puca po meni jer se iznervirao sto je napravo shit :D
Ima gomila itema u igri - mozete da sakupite bas svasta cak i lepak. Svi itemi se mogu iskoristiti u posebnoj masini koja sluzi za stvaranje specijalnih itema (tipa mozete da napravite nove tipove municije). Municije, inace, u igri ima dosta ali ja sam nekako cesto bez nje... Pored automata koji prodaju health i evo packove za kintu postoje i Gen Tonic automati pomocu kojih mozete da rasporedjujete plasmide po slotovima. Takodje postoje masine za upgrade naoruzanja (recimo ja sam upgradeovao machinegun da se ne trese toliko kada pucam). Najneverovatnija stvar je - fotoaparat! Naime, mozete da slikate neprijatelja (guru javi se:)) a apart ce da ga analizira cime dobijate bonus poene.

Koji bre best game i bla bla. Ako volis Doom, onda ces voleti i ovo jer izgleda dosta bolje, ali ako ti je doom dosadan, glup ili sta vec, onda ce ti i ovo biti samo sa lepsim grafickim dozivljajem.

To sto ti pricas nema veze sa zivotom. Igra je zaista sjajna i nema dve blage veze sa Doom-like igrama. U igri ima gomila fora pomocu kojih mozes da prezivis. Mozda odaje los utisak na samom startu ali sto je vise igras shvatas koliko je dobra :)

Imam ja pitanje. Da li i pored andola dobijem SecureRom u mašini ili ne?

Koliko mi je poznato, sve te zeznutije zaštite (Securom, Starforce i sl.) bi se instalirale kada se prvi put pokrene igra, a ne tokom instalacije same igre, tako da ukoliko se izvršni fajl zameni "onim" onda se nikakva zaštita ne instalira...

Polako ljudi, bez pitanja u kojoj apoteci moze da se nadje andol i sl. :) Posaljite recept nadleznom apotekaru i mislim da ce vam dati andol :D :D :d
Samo htedoh da apotekara oslobodim pritiska i uputim direktno na proizvodjaca andola. Iz puke dosade procitah sinoc celu temu pa velim da ove sto ne prate redovno najnovija desavanja, ovako svez, posaljem na pravo mesto.

Kako ubijate big daddyje? Ja ih bijem sa sacmarom i tommy gunom ali tesko ginu :)

Kad budes naleteo na flame-thrower bice mnogo lakse. Jako je vazno da koristis pravu municiju! Znaci onu za probijanje oklopa a ne klasicnu... Inace mozes da ih gadjas onim minama koje bacaju na tebe (ako imas Telekinesis plasmid). U principu, za manje od 1-2 min ginu a posle samo ostaje da pokupis Adama od one male zveri...

Moze jedan spoiler, da li se protiv big daddy-ja bori samo ako se povredi ona devojcica ili se pojavljuju i sami?

Poslednja izmena:
Kad budes naleteo na flame-thrower bice mnogo lakse. Jako je vazno da koristis pravu municiju! Znaci onu za probijanje oklopa a ne klasicnu... Inace mozes da ih gadjas onim minama koje bacaju na tebe (ako imas Telekinesis plasmid). U principu, za manje od 1-2 min ginu a posle samo ostaje da pokupis Adama od one male zveri...

Koristim je, samo je ima jako malo... Jesi li pustio devojcicu? Ja jos nisam, mada je ona SS riba rekla da ako pustim devojcicu onda ce mi uciniti uslugu kasnije. Adami su mi trenutno vazniji nego njena usluga hehe

Napadaj ih samo kad ide devojcica sa njima, ima i kad su sami ali ih onda ne vredi dirati. Inace napadaju samo ako te primete.
Hmm kad mu se priblizim on me samo blago odgurne i maltene se i ne smanjuje helt, eh sad druga je stvar kad kad napadam iz vatrenog oruzja :S:

Poslednja izmena:
E ljudi jedno pitanje, da li nekom treba DVD9 to 1xDVD5 konverzija Bioshocka (samo engleski jezik, nema francuskog, nemackog... ostane 3.8GB za rezanje)? Ako vas je vecina do sada snimila igru na DVD9 onda da ne pisem za dzabe...

Poslednja izmena:
Jedno pitanje pre nego sto postujem uputstvo, koju hmmm hmmm verziju imate? Predpostavljam da svi imate Jedan Udarac Cudo (OHW)? Ako jeste onda ce uputstvo biti mnog krace.

Pa daj uputstvo vec jednom covece :type: :):)

Poslednja izmena:
Samo da prijavim najnovije saznanje da uopšte ne treba mala slika za ličnu kartu ili pasoš, već pri zadnjem pozdravu instalacionog štita treba kopirati celu instalaciju na sigurno mesto, a onda otpozdraviti setup, pa dalje operisanje nastaviti nad bekapovanim fajlovima.
Dakle, uopšte ne treba pristup netu.

Nazad
Vrh Dno